CONFIT D’ÀNEC


INGREDIENTS

2 confits d'ànec
2 talls de pinya
1 poma
1 patata
Mantega
Sal
Pebre

Quan comprem confit d’ànec, com que ja és cuit només tenim que donar-li el nostre toc personal. Aquest és el meu.

Pelem una patata i tallem a rodanxes d’un centímetre de gruix, daurem una mica a una paella amb oli. Reservem

Reescalfem el forn a 180ºC. Traiem del seu estoig el confit, i passem tot el contingut a una plata per al forn, empolsem amb una miqueta de pebre, sal no perquè ja en porta, i posem al forn. Si pot ser només amb el ventilador, durant uns set o vuit minuts, passat el temps, posem las patates fent un llit i a sobre els confits d’ànec, acabant de confitar uns deu minuts mes. Reservem

Mentrestant la poma la tallem a tallets petits, i a una paella amb una cullerada de mantega, confitem la poma, que anirem esclafant contínuament amb una forquilla, per aconseguir el puré. Reservem

Els talls de pinya, els passem per pa ratllat i els daurem a una paella amb una boleta petita de mantega, volta i volta. Reservem

Per servir el plat, fem un llit amb las patates i a sobre el confit, al costat la pinya i una cullerada del puré de poma

Comentaris

  1. La pinya i la poma l' hi escau molt bé al confit d' ànec. Molt bona pinta.
    Petons.

    ResponElimina
  2. Mmmmmmm, aquests confits d'anecs tunejats són una passada :D

    ResponElimina
  3. A la botiga d' aquí al poble sempre en tenen de confit d' anec cuit, jo no sabia com fer-lo. M' anoto la teva recepta que ja en compraré per provar-lo!

    ResponElimina
  4. El confit d'ànec és super útil, poca feina i amb moltes possibilitats... Amb pinya i poma trobo que lliga molt ;)

    ResponElimina
  5. Me gusta el confit y me gusta tu toque,queda muy fino y sabroso.
    Besets.

    ResponElimina
  6. Un toc personal que m'encanta per al confit d'ànec!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  7. LA COCINERA DE BETULO
    Li dona molta alegria
    Petonets

    Starbase
    Moltes gracies
    Una abraçada

    ANNAFS
    So ho probes ja amb diràs
    Petonets

    ResponElimina
  8. Gemma
    Tens raó es ràpid i queda bé
    Molts petons

    Mesilda
    Moltes gracies
    Molts petons

    Dolça
    Moltes gracies
    Molts petons

    ResponElimina
  9. Un cop més, el teu toc personal i impecable. A reveure Sión!

    ResponElimina
  10. Una opció molt lluïdora per quedar bé i no eternitzar-se a la cuina. Me l'apunte jo també!
    Besets

    ResponElimina
  11. sóc una fan de l'ànec i aquest es veu deliciós.
    pt!

    ResponElimina
  12. Aquestes dues fruites lliguen molt amb l'ànec. Déu ser realment bo amb aquest toc tan personal!
    Una abraçada

    ResponElimina
  13. mmmmm el confit m'encanta !!i amb aquesta combinació de poma, pinya i patata deu ser exquisid!! Et felicito per tots els plats que penjes só de gran qualitat i excel·lent presentació

    ResponElimina
  14. Mercè
    Moltes gracies
    Petons

    QuetiB
    Amb aquesta calor coses rapidetas i bones.
    Petons

    *Eva*
    Queda bé, si el probes ja amb diràs.
    Petons

    Margarida
    El Miquel amb diu que queda bé jejeje
    Petons

    El plat blanc
    Si el probes ja amb diràs, i moltes gracies
    Petons

    ResponElimina
  15. très chic et délicieux ce confit de canard
    j'aime beaucoup la tranche d'ananas qui l'accompagne
    bonne journée

    ResponElimina
  16. Fa una pinta deliciosa!!! Què bo!!! Salutacions

    ResponElimina
  17. Fimere
    Muchas gracias
    Besos

    Francesc
    Moltes gracies
    Una abraçada

    ResponElimina
  18. Un plato de 10!! que cosa más rica te ha quedado.
    un biquño

    ResponElimina
  19. ES un plat d'aquest que tant m'agraden! té una presencia genial i sense passar-s'hi hores a la cuina!
    M'encanta!
    Petonets!

    ResponElimina
  20. Pilar – Lechuza
    Muchas gracias
    Besos

    Laura
    Te poca feina que ara amb la calo va força be
    Petons

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars