FOIE AMB CEPS



INGREDIENTS

4 talls de foie fresc
2 ceps
4 talls de pernil 
Arròs inflat
Sal Maldon
Oli

Per preparar l’arròs inflat procedim com aquí, (amb una hora de forn ja el tindrem llest).

Quan el tinguem, el fregim, salpebrem i reservem.

El pernil el posem a una safata pel forn sobre paper sulfuritzat, el tapem amb un altre full i posem a sobre un altre safata, portem al forn que ja tindrem escalfat a 100º C, fins que ens quedi ben cruixent. Quan el tinguem el posem al got de la batedora i triturem ben fi. Reservem

Netegem els ceps, els tallem a làmines regulars. Salpebrem i saltegem amb unes gotes d’oli, reservem

Posem unes gotes d’oli a una paella, salpebrem els talls de foie, i enrossim pels dos costats, quan els tinguem llestos, els posem sobre paper absorbent.

Per emplatar, posem el foie, a sobre les lamines de ceps hi també una mica del arròs inflat, al costat la pols de pernil.

Comentaris

  1. un aperitiu de luxe!! feliç 2013!!muass

    ResponElimina
  2. Caram Sión...quina pinta que te aquest plat!!!! De luxe!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  3. Delicada preparacio i presentacio.
    M'agrada molt!
    Bon any

    ResponElimina
  4. Quina passada de recepta més bona! que tingues molt bon any 2013! Marta

    ResponElimina
  5. Quina presentació mes esquisida, Sion. M'encanta.
    Ptnts
    Dolça

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars