TULIPES AMB VERDURES I SARDINES
INGREDIENTS
4 fulls de pasta per crestes de La Cocinera
1 llauna de sardines amb oli1 pebrot vermell
1 ceba
1 gra d’all
2 ous
2 cullerades de tomàquet
½ got de cervesa
Oli d’oliva
Pebre negre
Sal
Pelar i tallar petit l’all i la ceba. Tallar
el pebrot a cuadrets petits.
Escórrer les sardines del seu oli, treure’ls-hi
l’espina central i tallar-les a trossets.
Bullir els ous com tinguem costum de fer-ho.
Refrescar-los amb aigua freda, pelar-los, partir-los per la meitat i separar
els rovells de les clares.
A una paella amb oli sufragui’m la ceba durant
uns deu minuts, passat el temps afegim el pebrot i l’all, deixem coure un minut
més, hi posem el tomàquet, salpebrem i aboquem la cervesa, apugem el foc perquè
redueixi. En aquest punt a foc suau deixem coure uns cinc minuts.
Passat el temps afegim les sardines i les
clares tallades a trossets, barregem bé. Els rovells els ratllem amb un
ratllador fi. Reservem
Amb les crestes folrem uns motlles per
dóna’ls-hi forma de tulipes. Omplim-les amb el farcit que tenim preparat. Les
portem al forn que ja tindrem preescalfat a 180º C, deixem coure durant uns set
minuts.
Passat el temps les traiem i deixem temperar una mica. Amb molt de compte les desemmotllem i espolsem per sobre el rovell ratllat, servim-les calentes.
oh, quina gràcia de tulipes! I el farcit és molt encertat! Petons
ResponEliminaSón molt originals aquestes tulipes, i amb aquest farcit són irresistibles!!
ResponEliminaSe ven estupendos y apetecibles, vamos que los comería todos! Ademas son originales!!!
ResponEliminaBesos