dimarts, 14 de gener de 2014

CANYA DE PASTA DE FULL FARCIDA AMB FORMATGES





INGREDIENTS

1 làmina de pasta de full
1 ou
Pinyons
Sucre
Licor d`anís
150 g de formatge brie
100 g de formatge mascarpone

Estenem la massa de full sobre el marbre i l`estirem una mica, la pintem amb l’anís, espolsem una mica de sucre, la dobleguem portant la meitat sobre l’altra meitat,

Tallem a porcions d`uns 8 x 3 cm, les posem a la safata per anar al forn i pintem amb ou batut, escampem els pinyons per sobre i empolsinem amb una mica de sucre.

Posem a coure al forn que ja tindrem preescalfat a 180ºC durant uns trenta minuts, o bé fins que tinguem la pasta daurada.

Els formatges els tindrem a temperatura ambient des del dia abans per poder treballar-los. Traiem la pell al formatge brie, el tallem a trossets, el posem a un plat i afegim el mascarpone, amb una forquilla anem integrant-los molt bé. Quan els tinguem al punt els posem a una màniga pastissera i reservem a la nevera.

Quan la pasta de full sigui freda, amb molta cura obrim les porcions per la meitat, farcim amb el formatge i empolsinem amb sucre llustre.




També podem fer-les grans per tallar a trossets.



10 comentaris:

  1. Que bo, Sión! Aquestes pastetes deuen tenir aquell gustet dolç - salat, no? Em semblen genials, els formatges que has triat! Petons

    ResponElimina
  2. Quina canya més original, ha de quedar un farcit molt gustós i molt bo. El toc dels pinyons i l'anís m'encanta.

    ResponElimina
  3. Això és una canya! (en els dos sentits jeje). Ha de ser molt bo amb la combinació dels dos formatges. Petons

    ResponElimina
  4. que bo aquest farciment de formatges... m'encanten!!!!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  5. ostres que bo!! aixo si que es LA CANYA!! m'encanta la idea de farci.les amb formatge! petons

    ResponElimina
  6. Aquest farcit amb mascarpone i brie ha de ser deliciós!, no havia vist mai aquest farcit, m'has donat idees!, una abraçada Sion!

    ResponElimina
  7. Aquestes canyes m'encantarien...pasta de full i formatge, dos dels meus ingredients preferits! Quina gana que m'han fet obrir! Una abraçada!

    ResponElimina
  8. Quina bona combinació, molt original!

    ResponElimina
  9. pero que ricos!....asi me gustan los pasteles.....Feliz 2014!........Abrazotes, Marcela

    ResponElimina
  10. This is a topic which is close to my heart... Many thanks!
    Exactly where are your contact details though?


    Here is my homepage; free itunes codes music

    ResponElimina