POP A LA BRASA AMB ALLIOLI
Aquestes vacances hem provat de fer el pop a la
barbacoa, amb un resultat fantàstic.
Només varem fer una pota per provar, però
repetirem més vegades.
INGREDIENTS
1 pota de pop bullida
Sal
Oli d’oliva
1 ou
Preparem l’allioli com tinguem costum de
fer-lo
Posem la pota de pop a la graella, quan
tinguem el foc al punt òptim per coure, posem la graella a la barbacoa i el
deixem coure 10 minuts per cada costat.
Passat el temps el traiem de la graella i un
cop al plat i l’acompanyem amb l’allioli que tenim preparat.
PETIT
MOS DE MORTADEL-LA
Aquest és un petit mos, com a entreteniment
mentre es prepara la barbacoa.
Tot i que la foto ja ho diu tot, aquí ve la
recepta???
INGREDIENTS
Talls prims de mortadel·la
Cogombrets
Formatge
Tallem els talls de mortadel·la per la meitat.
Tallem trossets de formatge de la mida que n‘hi
vagi bé.
Tallem els cogombrets per la meitat.
Amb un escuradents, punxem els tres
ingredients i llestos.
Si acompanyem amb unes olives, unes patates
rosses i una cerveseta, qui fa la barbacoa ens ho agrairà.
ResponEliminaSión i Miquel; Com les grans infraestructures, es comença primer per la pota nord, després es continua per la pota sud, per acabar amb un nus d'estructures increïbles¡¡
Sóc un fan del pop, molt bona recepta¡¡ :O)
Salutacions Miquel i Sión¡¡
Josepb, comencis per la pota que comencis, la infraestructura és molt bona, ideal pels fans del pop com nosaltres hehehe
EliminaUna abraçada
M'encanta el pop i no l'he menjat mai així.
ResponEliminaQueda anotada.
Gràcies.