BUND CAKE DE LLIMONA
INGREDIENTS
3 ous
200 g de sucre
200 cc de llet
100 cc d’oli d’oliva
200 g de farina
1 sobre de llevat
Ratlladura de pell de 1 llimona
El suc de 1 llimona
PER LA COBERTURA DE XOCOLATA
1 rajola de xocolata amb llet Nestlé postres
½ tasseta de llet
1 nou de mantega
A un bol posarem els ous amb el sucre, batrem
molt bé fins que ens quedi una barreja escumosa. Seguidament afegim l’oli, i la
llet tornem a barrejar perquè s’incorporin bé.
En aquest punt aboquem la farina i el llevat
que tenim tamisats, tornem a barrejar.
Ara ja podem posar-hi el suc i la raspadura de
pell de llimona, tornem a remenar perquè ens quedin tots els ingredients molt
ben amalgamats.
Aboquem la barreja al motlle per coure’l i cap
al forn que ja tindrem escalfat a 180º, deixem coure uns quaranta minuts o fins
que estigui al nostre gust. (Podem anar punxant-lo amb una broqueta per
assegurar-nos que el tenim cuit). Reservem
Mentre se’ns refreda el pastis aprofitem per
preparar la cobertura de xocolata, posem una cassola amb aigua a escalfar,
sense que arribi a bullir, mentrestant posem la xocolata trossejada, la llet i
la mantega a un cassó i el posem dins la cassola per desfer la barreja al bany
Maria, anirem remenat fins que comproven que ja la tenim al punt.
Recobrim amb la xocolata tot el pastis i el
decorem.
que bo
ResponElimina