SALMÓ AMB CROSTA D’OLIVES NEGRES
INGREDIENTS
2 lloms de salmó d’uns 180 g c/un
1 gra d’all
15 g de pa ratllat
Ratlladura de pell de llimona
20 g d’olives negres
40 g de formatge Parmesà
1 nou de mantega
Oli d’ oliva
Sal
Pebre negre
Al got del turmix posem el pa ratllat, la
ratlladura de llimona, les olives i el formatge, triturem. Incorporem-hi la
mantega i un raig d’oli, seguim triturant. Salpebrem, amb conta, perquè les
olives donen molt de gust.
Escampem aquesta barreja per sobre dels talls
de salmó que ja tindrem salpebrats i els reservem a la nevera durant una mitja
hora.
Passat el temps, posem els talls de salmó a
una safata pel fon, escampem un raig d’oli per sobre i la portem al forn que ja
tindrem preescalfat a 200 ºC, durant uns vint minuts. Servir immediatament.
Font de la recepta Blog l’Exquisit adaptada al
meu gust.
Ha d'estar molt bo!! amb la crosteta ben gustosa!!petons
ResponElimina