dimecres, 22 de febrer de 2017

LLOM D’ORADA AMB GAMBES I AVELLANES





INGREDIENTS

4 lloms d’orada
200 g de pèsols
8 gambes
Avellanes torrades
Oli d’oliva
Sal

Posem oli a una paella i marquem els lloms de l’orada pels dos costats. Reservem

A un cassó amb aigua posem a bullir els pèsols. Quan els tinguem cuits en fem un puré i reservem.

Posem aigua i un grapat de sal a una cassola al foc. Quan comenci a bullir hi posem les gambes, deixem-les bullir dos minuts, les traiem del foc i les posem a un bol amb aigua i gel per parar-ne la cocció. Reservem

A l’últim moment, posem l’orada a una safata i enfornem a 220º durant uns 3 minuts.

Per servir, posem una mica del puré de pèsols, a un costat l’orada a l’altre costat del plat les gambes, escampem unes quantes avellanes torrades, hi ja podem servir.


2 comentaris: