divendres, 24 de febrer de 2017

OUS DE GUATLLA AMB “CAVIAR”



INGREDIENTS

8 ous de guatlla
Ous negres de mújol
Sal
Oli d'oliva
Paper film transparent

Tallem tants quadrats de paper film transparent com ous hàgim de coure.

Els pinzellem amb oli i els anem posant dins una tassa petita. Trenquem un ou a dins, escampem una miqueta de sal i tanquem amb un fil dels de les bosses de congelació. Farem el mateix amb tots els ous. Reservem

Mentrestant posem aigua a escalfar en un cassó. Quan arrenqui el bull, posem els ous a dins. Deixem bullir durant uns dos minuts. Anirem comprovant en tot moment que no qualli el rovell.

Els traiem de l’aigua amb una escumadora. Els passem per aigua freda i els retirem el paper film amb molta cura, els reservem a un plat.

Al moment de servir, posem a les culleretes els ous negres de mújol, a sobre l’ou, ja podem portar-los a taula.


2 comentaris:

  1. Quines culleretes més bones! M'agradarien moltíssim! Ara....no m'acabo d'ensortir bé amb els ous de guatlla....
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Trobo que son una mica complicats per obrir-los, però va més ve si amb la punta d’una tisora petita el punxes per la punta estreta i amb cura vas tallant la closca et surt molt bé l’ou. Si proves ja em diràs.

      Elimina