dilluns, 24 d’abril de 2017

TÀRTAR DE TOMÀQUET, POMA I BACALLÀ




INGREDIENTS

2 tomàquets d’amanida
1 poma Golden
150 g de bacallà dessalat
Sal
Pebre blanc
Oli d’oliva

Escaldem els tomàquets, els traiem la pell, les granes, tallem a daus i reservem a un bol.

Pelem i tallem la poma a daus, l’afegim al bol amb els tomàquets. Amanim amb un polsim de sal i de pebre blanc, un raig d’oli remenem i reservem.

Esqueixem el bacallà que ja tenim dessalat, l’amanim amb un bon raig d’oli. Reservem

Per servir, a un motlle circular posem dues cullerades de tàrtar de tomàquet i poma, després anirem posant-ne mes i també el bacallà esqueixat.

Acabem amb uns fils de fulles de roure. Amanim el conjunt amb un raig d’oli i unes gotes de vinagre de Mòdena.


6 comentaris:

  1. bonissim i molt fàcil!!! m'encanten aquestes amanides completes que et pots menjar a qualsevol lloc!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ara venen molt de gust aquestes amanides fresques i faci-les de preparar!!!
      Petons

      Elimina

  2. Sión i Miquel; Bona proposta, fàcil i amb bons productes. El resultat excelent.
    Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es fàcil i bona, que més podem demanar??
      Una abraçada Josep i família

      Elimina