dimarts, 2 de maig de 2017

CALAMARSONS AMB PÈSOLS





INGREDIENTS

½ k de calamarsons
2 cebes tendres
½  k de pèsols
Oli d’oliva
Sal
Pebre blanc

A una paella amb un raig d’oli, confitem les cebes que ja tindrem tallades petites. A mitja cocció empolsinem amb una mica de sal i una mica de pebre blanc molt, deixem coure fins que la tinguem transparent.

Mentrestant posem una olla amb aigua i un polsim de sal al foc. Quan comenci a bullir hi posem els pèsols, els deixem coure cinc minuts. 

Passat el temps els traiem i els refredem amb aigua i gel perquè no perdin el color.

Quan tinguem la ceba confitada, afegim a la paella els calamarsons que ja tindrem nets.

Donem unes voltes fins que canvien de color. Ara és el moment d’abocar-hi els pèsols que ja els tenim escorreguts.

Deixem coure suaument tot el conjunt uns cinc minuts més i reservem.

Aquesta preparació m’agrada fer-la una bona estona abans de menjar-la, i escalfar-la al últim moment, guanya molt en boca.




2 comentaris:


  1. Sión i Miquel; Quant anem a casa dels meus sogres -Tordera- es troben molts llocs del Maresme anunciant pèsols de la "floreta" i ara és el temps, cal aprofitar-los ja que són quant estàn més i més bons.
    Un mar i muntanya, aquest, excel·lent per gaudir-ho una bona estona.
    Salutacions Miquel i Sión¡¡ :O)

    ResponElimina
  2. Ara que son tan bons hem d’aprofitar per fer bons plats i gaudir-los!!!
    Una abraçada

    ResponElimina