divendres, 12 de maig de 2017

CISTELLETS AMB CREMÓS D’OU I LLAGOSTÍ




INGREDIENTS

6 llagostins
2 ous
Maionesa
Cistellets cruixents d’Ikea
Sal
Oli d’oliva

A un cassó posem aigua i un grapat de sal, el portem al foc, quan comenci a bullir hi posem els llagostins, quan l’aigua torni a bullir, els deixem coure uns tres minuts.

Els escorrem i els posem a un bol que tindrem preparat amb aigua i gel. Quan els tinguem freds, els posem sobre paper de cuina per retirar l’aigua que els pugui quedar. Els pelem i reservem.

Preparem una maionesa com tinguem costum de fer-la.

Mentrestant, també hem posat a bullir 1 ou. Quan el tinguem cuit, el pelem i l’aixafem amb una forquilla, hi barregem dues o tres cullerades de maionesa.

Al moment de porta a taula, omplim els cistellets amb la barreja de l’ou i maionesa. Posem el llagostí i servim.


2 comentaris: