AMANIDA D’ENCIAMS AMB PERNIL IBÈRIC I LLAGOSTINS
INGREDIENTS
Escarola
Fulles de roure
Enciam
Pernil Ibèric
Llagostins
Oli d’oliva
Sal
A un pot amb aigua hi posem un grapat de sal,
el portem al foc i quan comença a bullir hi posem els llagostins, quan torni a
bullir els deixem un minut i els posem a un bol que tindrem preparat amb aigua
i glaçons per acabar la cocció.
Netegem els enciams, els amanim i reservem.
Quan comprem el pernil demanem que ens el
tallin primet. En tallem un tall a quadrets de mig centímetre i el reservem per
emplatar.
Al plat per servir, fem un fons amb talls de
pernil, a sobre posem un cercle d’emplatar, posem l’amanida, a sobre dos
llagostins i acabem escampant per sobre els quadrets de pernil.
Molt fàcil de fer però molt gurmet. Deu estar deliciosa aquesta tapa.
ResponElimina