SALTAT DE CALAMARSONS I BOLETS
INGREDIENTS
400 g de calamarsons
250 g de bolets xiitake
Sal
Oli d’oliva
2 grans d’all
Julivert
A un cassó posem aigua i els grans d’all i el
portem al foc, el deixem fins que arrenqui el bull, en aquest punt el traiem i
posem als alls amb aigua freda, repetim dues vegades. Així perdran la fortor.
Triturem els grans d’all, unes fulles de
julivert i un polsim de sal amb un raig d’oli d’oliva. Reservem
Mentrestant netegem els calamarsons, sense
treure’ls-hi la pell i reservem.
Netegem els bolets, si son grossos, els tallem
per la meitat o en quatre trossos.
Posem al foc una paella amb un raig d’oli,
saltem els calamarsons que ja els tenim salpebrats.
A una altra paella saltem els bolets que també
els tenim salpebrats. Donem unes voltes i quan tinguem els calamarsons gairebé
cuits, els hi afegim, remenem molt bé tot el conjunt.
Per servir, a un plat posem els calamarsons i
els bolets, acabem amb unes cullerades de l’oli d’all i julivert que tenim
preparat.
Un saltat de luxe, una abraçada
ResponElimina