TERRINA DE POLLASTRE I PERNIL DOLÇ
INGREDIENTS
3 pits de pollastre
350 g de pernil dolç
6 ous
300 g de bacó fumat
30 g de festucs pelats
30 g d’orellanes
Sal
Pebre negre
Quan comprem el pernil dolç demanem que ens el
facin amb un o dos talls. El bacó fumat que ens els facin a talls ben prims,
que no arribi a trencar-se.
Mentrestant posem a bullir tres ous com
tinguem costum de fer-los, els necessitem que siguin durs.
Tallem els pits de pollastre a trossets petits
com d’uns dos centímetres. Quan els tinguem tallats el reservem a un bol.
Tallem el pernil dolç també a trossets petits
i els afegim al bol amb el pollastre. Barregem i salpebrem el conjunt.
Deixatem els altres tres ous i, els barregem
amb les carns. Quan els tinguem ben incorporats, afegim els festucs i les
orellanes tallades petites. Remenem molt bé tot el conjunt.
Encamisem el motlle amb els talls de bacó
tallat prim, procurant que tapi tota la part de sota, ens sobresortirà per
poder tapar tot el preparat.
Sobre el bacó, posem la meitat del preparat, a
sobre els tres ous durs, acabem posant-hi la resta del preparat. Tapem tot el
contingut amb el bacó que sobresortia.
El portem al forn que tenim preescalfat a 200º
i el deixem coure uns 45 minuts. Passat el temps, amb una broqueta comprovem
que estigui cuit. Si encara no esta del tot cuit, el deixem una estoneta més.
Deixem refredar abans de desemmotllar-lo.
És millor menjar-nos-el l’endemà. Si ens en
sobra, el podem congelar tallat a talls de la mida que vulguem.
ostras que pintazaa!!! el corte es de lo más apetitoso!!
ResponEliminaTe questa bonissim
ResponElimina