dilluns, 2 d’octubre de 2017

PÈSOLS OFEGATS AMB CLOÏSSES I CALAMARSONS




INGREDIENTS

½ kg de pèsols sense clova
200 g de cloïsses
½ kg de calamarsons
1 ceba
1 escalunya
½ litre de fumet de peix
Oli d’oliva
Sal
Pebre blanc


Tallem la ceba i l’escalunya ben menudes. Posem-les a suar en una cassola a foc molt baix, amb un raig d’oli i un pessic de sal.

Posem les cloïsses en un bol amb abundant aigua i sal, perquè ens deixin anar tota la sorra que puguin portar.

Netegem els calamarsons, reservem les potes per una altra preparació.

Posem oli en una paella, quan el tinguem roent, saltem les borses dels calamarsons, per segellar-les i que retinguin tots els líquids. Reservem-les

Escalfem el fumet sense que arribi a bullir.

Quan tinguem la base de les cebes ben suada, afegim-hi els pèsols, remenem molt bé  perquè s’incorporin, afegim el fumet i tornem a remenar. Passats uns moments afegim els calamarsons, tapem i deixem coure uns deu minuts.

Passat el temps afegim les cloïsses i tornem a tapar fins que s’hagin obert totes.

Salpebrem tot el conjunt, deixem uns segons a foc suau i ja podrem servir.

Recepta vista a la revista CUINA, adaptada al meu gust.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada