divendres, 20 d’octubre de 2017

SUQUET DE VIEIRES




INGREDIENTS

Peix de roca
1 ceba
1 tomàquet
Vieires
Aigua
Oli
Sal

Per aquesta preparació, les vieires eren de les que venen congelades.

Posem a una olla aigua a bullir per a preparar el fumet.

Netegem el peix de roca. A una paella posem oli i passem a enrossir el peix, quan estigui daurat, l’aboquem a l'olla que tenim preparada. Amb l'oli sobrant, saltegem la ceba i el tomàquet, quan estigui llest l’afegim a l’olla amb tot el contingut de la paella, deixem que bulli uns 20 minuts.

Passat el temps el colem, amb el brou que tenim posem les vieires a coure, fins que les tinguem al punt.

Per  servir, al plat posem les vieires, reguem amb una mica del brou de peix de coure-les, acompanyem el plat amb una gerreta del brou, per poder-ne afegir més al plat a gust del comensal.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada