dilluns, 6 de novembre de 2017

LLAMINERA DE PORC AMB SALSA CAÇADORA




INGREDIENTS

1 llaminera de porc
200 g de xampinyons
1 vas de brou fosc de carn
50 g de mantega
½ got de cervesa
Farina
4 cullerades de tomàquet fregit
2 grans d’all
Oli d’oliva
Pebre negre
Sal

A una cassola posarem 25 g de mantega i dues cullerades de farina, remenarem fins que la tinguem enrossida, en aquest punt afegim el brou fosc de carn, a poc a poc i treballant molt bé la farina perquè no ens quedin grumolls.

Quan tinguem una salsa ben integrada, afegirem el tomàquet fregit, salpebrem i deixem coure a foc lent durant uns quinze minuts, remenant molt sovint. Reservem

A una paella saltegem els xampinyons amb una mica de mantega i els alls picats, afegim la cervesa i deixem evaporar l’alcohol.

Barregem els xampinyons amb la salsa que tenim reservada i deixem coure tot el conjunt uns deu minuts més.

A una altra cassola enrossim per tots costats la llaminera. Quan la tinguem daurada per  tots costats, la tallem a talls d’uns dos o tres centímetres, els posem a la cassola amb la salsa i deixem coure fins que els tinguem al nostre gust.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada