PASTÍS PER EL 6è ANIVERSARI DE L’AINA




La setmana passada va ser l’aniversari de la nostra neta Aina, aquest és el pastís que l’hi vaig preparar.

La mateixa setmana també fa anys el seu iai Miquel, li he fet el pastís que més li agrada, el de formatge.

INGREDIENTS PER 1 BASE DE PA DE PESSIC

3 ous
250 g de sucre
125 ml de crema de llet de 35º
220 g de farina
1 sobre de llevat
1 cullerada sopera de mantega
135 ml d’oli d’oliva
5 cull soperes de confitura de llimona i taronja (recepta aquí)

PER A LA COBERTURA I DECORACIÓ

2 rajoles de xocolata amb llet Nestlé Postres
Barretes kit kat de xocolata blanca
Barretes kit kat mini de xocolata amb llet

IMPORTANT: Per preparar aquest pastís he hagut que fer dues bases de pa de pessic, cadascuna amb els ingredients i les quantitats detallades anteriorment, i seguint el mateix procediment.

A un bol batrem els ous, quan els tinguem escumosos, afegim el sucre i la crema de llet, continuem batent fins que tinguem el sucre ben diluït, llavors hi barregem la farina i el llevat, que ja tindrem tamisats, continuem remenant per incorporar molt bé tot el conjunt.

Mentrestant desfem la mantega al foc, que l’afegirem al preparat juntament amb l’oli, tornem a remenar, ara és el moment d’afegir-hi la confitura de llimona amb toc de taronja, barregem molt bé tot el conjunt perquè la confitura quedi ben integrada.

Posem a coure al forn, que ja el tindrem preescalfat a 200 ºC, durant uns vint-i-cinc minuts o fins que al punxar-los la broqueta ens surti neta.

Quan els tinguem tots dos fets els deixem refredar.

Preparem la cobertura, posem una cassola amb aigua a escalfar, sense que arribi a bullir. Mentrestant a un bol posem la xocolata trossejada i el posem dins la cassola per desfer la xocolata al bany Maria, anirem remenant fins que comprovem que ja la tenim al punt.

Recobrim una de les bases amb xocolata desfeta per tots costats. Deixem reposar uns minuts, posem els kit kat de xocolata blanca, premem una mica per assegurar-nos que queden enganxats. Dels de xocolata amb llet haurem que tallar-ne uns tres centímetres i els anem enganxant sobre els blancs amb una gota de xocolata desfeta.

De la segona base de pa de pessic, en tallem una tercera part. La recobrim amb xocolata desfeta i la posem sobre l’altre a continuació dels kit kat.

Del tros que hem tallat aprofitem per fer el seient de la pianista, que també recobrirem de xocolata i l’enganxarem al pastís amb dues broquetes.

Acabem de decorar amb la rosa i l’espelma.

PASTÍS DE FORMATGE PER EL IAI MIQUEL





La recepta la trobareu aquí.






Comentaris

Entrades populars