SARDINES MARINADES AMB PLÀNCTON





Fa uns dies el meu fill Sergi em va portar una mica de plàncton per si volia provar-lo amb alguna preparació. Sempre està bé provar coses noves.

Aquesta és la primera recepta, una mica laboriosa, amb un resultat molt bo però ben diferent del que estem acostumats.

Font de la recepta Llibre Cocinar con Plàncton Marino

INGREDIENTS

6 sardines
½ g de plàncton
5 g d’aigua
4 g d’oli de girasol
Sal grossa
½ cc de sucre
Ratlladura de pell de llimona

Quan les comprem les netegem, traurem els lloms, retirem les espines i les congelem. És molt important perquè ens les menjarem crues.

Passades vint-i-quatre hores, deixem descongelar i les posem amb aigua gelada fins que es dessagnin. Després les cobrim amb sal grossa i sucre, les hi deixem durant una mitja hora. Passat el temps retirem la sal.

Hidratem el plàncton amb els 5 g d’aigua, afegim l’oli i la ratlladura de pell de llimona.

Cobrim els lloms de les sardines amb la barreja i deixem marinar durant 24 hores.

Ja les tindrem llestes per servir.



Comentaris

Entrades populars