AMANIDA D’ESCAROLA I BACALLÀ AMB SALSA D’AVELLANES
Tot i que fa força fred, de tant en tant bé de
gust una amanida com aquesta.
INGREDIENTS
Escarola
200 g de bacallà remullat
2 tomàquets verds d’amanida
Olives arbequines
Oli d’oliva
Sal
PER LA SALSA D’AVELLANES
50 g d’avellanes torrades
1 cullerada de polpa de nyores
1 llesqueta de pa torrat
Oli d’oliva
Pelem les avellanes, posem-les al got de la batedora
amb un raig d’oli i la cullerada de polpa de nyores i una llesca de pa torrat, triturar-les
molt fines, si fes falta afegirem una mica més d’oli, ha de quedar una
quantitat suficient per poder amanir tot el conjunt.
Netegem l’escarola i tallem-la al nostre gust.
L’empolsinem amb una mica de sal i reservem.
Esqueixem el bacallà que no quedi massa gros.
Reservem
Tallem els tomàquets per la meitat i reservem.
Per servir, al plat fem un llit amb
l’escarola, a sobre escampem el bacallà esqueixat, unes quantes olives
arbequines i posem dues meitats de tomàquet un a cada costat del plat.
Amanim tot el conjunt amb la salsa que tenim
preparada.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada