AMANIDA D’ESCAROLA I BACALLÀ AMB SALSA D’AVELLANES






Tot i que fa força fred, de tant en tant bé de gust una amanida com aquesta.

INGREDIENTS

Escarola
200 g de bacallà remullat
2 tomàquets verds d’amanida
Olives arbequines
Oli d’oliva
Sal

PER LA SALSA D’AVELLANES

50 g d’avellanes torrades
1 cullerada de polpa de nyores
1 llesqueta de pa torrat
Oli d’oliva

Pelem les avellanes, posem-les al got de la batedora amb un raig d’oli i la cullerada de polpa de nyores i una llesca de pa torrat, triturar-les molt fines, si fes falta afegirem una mica més d’oli, ha de quedar una quantitat suficient per poder amanir tot el conjunt.

Netegem l’escarola i tallem-la al nostre gust. L’empolsinem amb una mica de sal i reservem.

Esqueixem el bacallà que no quedi massa gros. Reservem

Tallem els tomàquets per la meitat i reservem.

Per servir, al plat fem un llit amb l’escarola, a sobre escampem el bacallà esqueixat, unes quantes olives arbequines i posem dues meitats de tomàquet un a cada costat del plat.

Amanim tot el conjunt amb la salsa que tenim preparada.



Comentaris

Entrades populars