MONGETES DE STA. PAU AMB GAMBES
INGREDIENTS
8 gambes
250 g de mongetes de Sta. Pau
Oli d’oliva
Sal
Pebre blanc
Pelem les gambes, reservem les pells i els
caps.
Posem oli a un cassó les pells i els caps, i
el portem al foc. Mentre sufragui’m el conjunt l’anirem aixafant perquè deixin
anar tots els sucs, quan tinguem l’oli de color gairebé vermell, hi afegim i
got d’aigua, un polsim de sal i un de pebre blanc molt, deixem coure a foc suau
durant uns cinc minuts.
Passat el temps, aboquem tot el conjunt a un
colador de malla molt fina, premen una mica per extreure’n tot el suc. Ja tenim
la salsa.
A una paella posem les mongetes i la salsa
deixem coure uns moments, afegim les gambes crues, que coguin uns cinc minuts a
foc suau i ja podrem servir.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada