tag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post2977404443780232983..comments2024-02-21T02:27:38.917+01:00Comments on Fem un mos: PASTIS DE CONILLFem un moshttp://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comBlogger41125tag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-46629627260339566982021-05-28T21:57:27.283+02:002021-05-28T21:57:27.283+02:00La gelatina dels ossos del conill seria suficient ...La gelatina dels ossos del conill seria suficient o cal el peuet. Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18094238112564075530noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-69120198566164695532011-02-08T20:58:27.775+01:002011-02-08T20:58:27.775+01:00Que bona idea lo de la gelatina natural, pates de ...Que bona idea lo de la gelatina natural, pates de porc.<br />Genial.<br />Besetsorquidea59https://www.blogger.com/profile/02936341213487079640noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-26704660906485695862011-02-08T07:35:23.412+01:002011-02-08T07:35:23.412+01:00Teresa
Esta molt bona, encara que no quedi bé que ...Teresa<br />Esta molt bona, encara que no quedi bé que jo ho digui, jejejejeje<br />Petons <br /><br />StHilari<br />Dons ja em diràs si la proves<br />Una abraçadaFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-37300517611645419522011-02-07T12:29:35.752+01:002011-02-07T12:29:35.752+01:00carai!! t'ha quedat fantàstica!!!.. Jo també l...carai!! t'ha quedat fantàstica!!!.. Jo també la vaig veure i la tinc a la llista de pendents... aviat caurà...Alfonshttps://www.blogger.com/profile/10828397594907588328noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-340326209215952962011-02-07T11:04:47.917+01:002011-02-07T11:04:47.917+01:00Sión, aquesta terrina me l'apunto! ha d'es...Sión, aquesta terrina me l'apunto! ha d'estar boníssima!Teresahttps://www.blogger.com/profile/15962411942246864623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-10915983470328817702011-02-07T08:14:42.713+01:002011-02-07T08:14:42.713+01:00Francesc
També la pots fer amb pollastre o amb una...Francesc<br />També la pots fer amb pollastre o amb una altre carn suau.<br />Una abraçada<br /><br />Asela Masiá<br />Bé tant pot servir d’aperitiu com de primer plat acompanyat d’una bona amanida o patates fregides.<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-50603643536127854142011-02-07T08:14:23.917+01:002011-02-07T08:14:23.917+01:00Massitet
Estic molt contenta de haver preparat una...Massitet<br />Estic molt contenta de haver preparat una recepta i que la posis al capdamunt de les teves pendents, això deu voler dir que t’agrada’t<br />Una abraçada<br /><br />Marina<br />Queda molt bo<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-24170222947995822652011-02-07T08:14:02.054+01:002011-02-07T08:14:02.054+01:00Ricard Sampere
Amb sap greu, però esta tan bona je...Ricard Sampere<br />Amb sap greu, però esta tan bona jejeje<br />Una abraçada<br /><br />ANNAFS<br />Si la proves ja veuràs que el resultat es increïble <br />Petons <br /><br />El Oteador de los Mercados<br />I tan que val la pena la feina, perquè desprès la gaudeixes molt.<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-69141735157478002062011-02-07T08:13:38.668+01:002011-02-07T08:13:38.668+01:00Cristina
Tot el conjunt queda amb una textura molt...Cristina<br />Tot el conjunt queda amb una textura molt melosa.<br />Petons<br /><br />Damilena<br />Encara que porta una mica de feina, el resultat s’ho val, i en tens per varies vegades.<br />Petons<br /><br />Starbase<br />Queda força bé<br />Una abraçadaFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-30743809434043315792011-02-06T23:35:59.034+01:002011-02-06T23:35:59.034+01:00Quina combinació de sabors més bona. Queda un past...Quina combinació de sabors més bona. Queda un pastís boníssim per a fer un aperitiu. Una abraçada.Asela Masiàhttps://www.blogger.com/profile/05138392021912321101noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-69614654219510786122011-02-06T21:38:16.473+01:002011-02-06T21:38:16.473+01:00Sion t'ha quedat espectacular!!! Quina bona id...Sion t'ha quedat espectacular!!! Quina bona idea això de la gelatina natural!!! Potser la faré, tot i que no soc gaire del conill, jo. SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-20921873188897556482011-02-06T21:11:59.016+01:002011-02-06T21:11:59.016+01:00Sión, hola guapa,
No tinc el plaer de tastar mai a...Sión, hola guapa,<br />No tinc el plaer de tastar mai aquest pastís...Què original i exquisit, oi?<br />Gràcies per compartir la recepta ;)<br />Petons per tu i en Miquel!<br />Feliç setmana,<br />MarinaMarinahttp://www.haciendobuenasmigas,blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-5894722350331688792011-02-06T20:15:34.558+01:002011-02-06T20:15:34.558+01:00Oooooooooooohhhhhhhhhhhhh!
Amb tant com ens agrada...Oooooooooooohhhhhhhhhhhhh!<br />Amb tant com ens agrada el conill!!! Ja tenia ganes de fer un pastís d'aquests, però les receptes que trobava no em convencien: no em refiava que sortissin!<br />Buf, aquest passa al capdamunt de la llista de receptes pendents!!<br /><br />Gràcies, estiamts!Massitethttps://www.blogger.com/profile/07150370160438073128noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-11414705352053226562011-02-06T13:13:33.785+01:002011-02-06T13:13:33.785+01:00Però que pastís tan ric ... a més és dels que, fiq...Però que pastís tan ric ... a més és dels que, fiques a la nevera, i pots anar consumint a poc a poc. Val la pena el treball perquè els resultats són excel lents i els rendibilitzar.Joan Benllochhttps://www.blogger.com/profile/13681155754159531529noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-82802077942521153322011-02-05T19:50:50.223+01:002011-02-05T19:50:50.223+01:00Ja la vaig veure i la tinc a la llista. Fa molt bo...Ja la vaig veure i la tinc a la llista. Fa molt bona pinta... Uf amb la gana que tinc!ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-58027202280100732102011-02-05T00:16:34.761+01:002011-02-05T00:16:34.761+01:00Mentre llegia, cada cop tenia la boca amb més sali...Mentre llegia, cada cop tenia la boca amb més saliva.... ufff... Vaig a dormir, que ara tornaria a spar...Ricard Samperehttps://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-68186412390172611892011-02-04T11:29:25.617+01:002011-02-04T11:29:25.617+01:00Faig molt poques terrines, la veritat. Així amb co...Faig molt poques terrines, la veritat. Així amb conill ho trobo molt i molt original :)starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-24219576539809261912011-02-04T09:41:44.532+01:002011-02-04T09:41:44.532+01:00Una receta muy elaborada, pero el resutato es incr...Una receta muy elaborada, pero el resutato es increible! Me apunto la receta, tiene que estar de muerte este pastel!Melania Danielahttps://www.blogger.com/profile/03874341062594233096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-72046039644375406332011-02-04T09:18:56.561+01:002011-02-04T09:18:56.561+01:00Molt bona idea i amalgama. Aquesta gelatina de peu...Molt bona idea i amalgama. Aquesta gelatina de peus de porc deu humitejar el conill ja que la seva carn jo la trobo sempre una mica seca, que no vol dir que no sigui excel.lent pel seu caràcter nutritiu.<br /><br />Salutacions!.Cristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-89854381322634453752011-02-04T08:01:38.650+01:002011-02-04T08:01:38.650+01:00Visc a la cuina
El tercer va anar a la vençuda, i ...Visc a la cuina<br />El tercer va anar a la vençuda, i va sortir la solució jejeje<br />Petons <br /><br />LA COCINERA DE BETULO<br />Sento que no t’agradi, però gracies per la visita<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-60287597680801095602011-02-04T08:01:09.140+01:002011-02-04T08:01:09.140+01:00La cuina de l´Eri
El resultat es una mica inespera...La cuina de l´Eri<br />El resultat es una mica inesperat, boníssim, si el proves ja amb diràs <br />Petons <br /><br />Miquel<br />La carn de conill es molt bona com molt bé dius, i tot el conjunt et fa quedar molt bé a taula.<br />Una abraçadaFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-41596087459108071622011-02-04T08:00:51.515+01:002011-02-04T08:00:51.515+01:00Com Gat i Gos
No si troba gaire però li dona un to...Com Gat i Gos<br />No si troba gaire però li dona un toc interessant<br />Petons <br /><br />Lidia<br />La recepta es amb conill però també és pot fer amb pollastre o amb alguna altre carn que t’agradi.<br />Petons <br /><br />Tiriti<br />Moltes gracies, quan la "invitis" potser que a lo millor el conill de pagès com aquest no li agradi, potser es mes de la factoria del conill, jejeje<br />Una abraçadaFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-91846508996609133512011-02-04T07:58:51.164+01:002011-02-04T07:58:51.164+01:00Anniki
Dons decideix-te i veuràs que queda delicio...Anniki<br />Dons decideix-te i veuràs que queda deliciosa<br />Petons <br /><br />Gemma<br />Abans de posar-li la gelatina dels peus no havia forma de que lligues, a lo millor perquè jo no li vaig posar el foie com diu la recepta original, ja que no m’agrada.<br />Petons <br /><br />Mercé<br />Moltes gracies<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-63120951894129166632011-02-04T07:58:31.885+01:002011-02-04T07:58:31.885+01:00Gemma
Per això vaig decidir de fer-lo, a taula que...Gemma<br />Per això vaig decidir de fer-lo, a taula quedes com una reina, jejeje<br />Petons <br /><br />Xisca<br />Quina bona pensada a la vora del mar i amb bona companyia, encara ha de ser mes bo<br />Petons<br /><br />Els fogons de la bordeta<br />Si els ho fas ja amb diràs el resultat<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-3471976545404668112011-02-04T07:58:13.047+01:002011-02-04T07:58:13.047+01:00Queti B
Es una mica laboriós però el resultat ho m...Queti B<br />Es una mica laboriós però el resultat ho mareig, doncs a taula te molt d’èxit<br />Petons <br /><br />Rosa<br />I a mes a mes es molt bo si t’agrada el conill<br />Petons <br /><br />Acabatdefer<br />Crec que amb pollastre o gall d’indi amb tota la resta d’ingredients també pot quedar molt bé<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.com