tag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post6977443119191420029..comments2024-02-21T02:27:38.917+01:00Comments on Fem un mos: LLUÇ AMB BOLETSFem un moshttp://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comBlogger23125tag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-69590224173545045232012-05-03T11:21:50.826+02:002012-05-03T11:21:50.826+02:00Lluç, bolets, cloïsses, per on comen-so a menjar??...Lluç, bolets, cloïsses, per on comen-so a menjar?? es que tot m'agrada...<br /><br />una abraçada..Jordi elsdivendresfavestendreshttps://www.blogger.com/profile/16969446555942067969noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-48606750851154677252012-05-02T20:32:50.590+02:002012-05-02T20:32:50.590+02:00Amb bolets li dona un toc diferent i sorprenentmen...Amb bolets li dona un toc diferent i sorprenentment bo<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-63943915729803217492012-05-02T20:31:33.831+02:002012-05-02T20:31:33.831+02:00Moltes gracies, si el proves ja amb diràs
PetonsMoltes gracies, si el proves ja amb diràs <br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-63702006223454988282012-05-02T20:30:42.956+02:002012-05-02T20:30:42.956+02:00Amb l’aplaudiment que te aquest mar i muntanya, no...Amb l’aplaudiment que te aquest mar i muntanya, no pot ser d’un altre manera!!!<br />Una abraçadaFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-59654671924655322652012-05-02T20:28:53.204+02:002012-05-02T20:28:53.204+02:00Moltes gracies
PetonsMoltes gracies <br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-34358850576723602422012-05-02T20:28:24.941+02:002012-05-02T20:28:24.941+02:00Et va bé cap allà les dues, però avisem :))))
Peto...Et va bé cap allà les dues, però avisem :))))<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-72324058482474812472012-05-02T20:26:14.558+02:002012-05-02T20:26:14.558+02:00Així a rodanxes queda molt bé.
Es que no m’agrada...Així a rodanxes queda molt bé. <br />Es que no m’agrada el vi i tampoc el sabor que dona als plats. A més la cervesa espessa les salses jejeje<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-60822086762653797052012-05-02T20:23:41.714+02:002012-05-02T20:23:41.714+02:00Moltes gracies
PetonsMoltes gracies<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-40029716280599263572012-05-02T20:23:14.816+02:002012-05-02T20:23:14.816+02:00Si, que la combinació queda bé
Una abraçadaSi, que la combinació queda bé <br />Una abraçadaFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-88875851043047725232012-05-02T20:22:25.757+02:002012-05-02T20:22:25.757+02:00Es un plat de diumenge.
I només fregit i si pot se...Es un plat de diumenge.<br />I només fregit i si pot ser fred, amb pa amb tomàquet ja es una delícia<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-22077839291167533432012-05-02T20:20:10.285+02:002012-05-02T20:20:10.285+02:00A casa els pares ja es feia, i ara es fa a casa, i...A casa els pares ja es feia, i ara es fa a casa, inclús algun cop n’he fet més perquè en quedi<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-77203175730405933002012-05-02T20:17:22.787+02:002012-05-02T20:17:22.787+02:00Si quan en faig en queda algun tall, fred amb pa a...Si quan en faig en queda algun tall, fred amb pa amb tomàquet tal i com dius es una festa l’endemà<br />Una abraçadaFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-1478890833139057342012-05-02T17:40:37.365+02:002012-05-02T17:40:37.365+02:00Mai l´he provat amb bolets. M´heu venir les ganes ...Mai l´he provat amb bolets. M´heu venir les ganes de cuinar-lo.Cristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-76883316487277622012012-05-02T16:58:28.271+02:002012-05-02T16:58:28.271+02:00Un plato buenisimo...me apunto!
Bessets.Un plato buenisimo...me apunto!<br />Bessets.Mesildahttps://www.blogger.com/profile/15194265928540306060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-60869020217720318002012-05-02T12:52:54.577+02:002012-05-02T12:52:54.577+02:00Sión i Miquel; Un bon plat -mar i munytanya- apla...Sión i Miquel; Un bon plat -mar i munytanya- aplaudit per les cloïsses fan d'aquest plat un plat de festa. <br /> Que vagi de gust Miquel i Sión¡¡ :-DJosepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-19194725923610821032012-05-02T08:23:59.448+02:002012-05-02T08:23:59.448+02:00Però quin plat més saborós!! M'encanta!!! Peto...Però quin plat més saborós!! M'encanta!!! PetonetsLa cuina de l'Erihttps://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-52836999524076110712012-05-02T08:23:46.322+02:002012-05-02T08:23:46.322+02:00A quina hora dieu que haig de venir a dinar? :)A quina hora dieu que haig de venir a dinar? :)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-64731035085338905292012-05-02T07:11:58.309+02:002012-05-02T07:11:58.309+02:00Que bo, sión, aquests llucets a rodanxes són els q...Que bo, sión, aquests llucets a rodanxes són els que més m'agraden... i veig que això de cuinar amb cervesa continua! N'hauré d'aprendre de tu, perquè en sóc inexperta... petons!Tapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-86024903874010222032012-05-02T06:32:30.941+02:002012-05-02T06:32:30.941+02:00un mar i muntanya dels que a mmi m'agraden!! d...un mar i muntanya dels que a mmi m'agraden!! deliicios plat! petonstrifasic de baileyshttps://www.blogger.com/profile/01911950330479845397noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-19847081461130649002012-05-01T22:02:07.904+02:002012-05-01T22:02:07.904+02:00queda una combinacion muy buena y frito mejor de g...queda una combinacion muy buena y frito mejor de gusto<br />una abraçadaMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-30772338597182324132012-05-01T22:01:29.077+02:002012-05-01T22:01:29.077+02:00Jo, a casa, de lluç en faig sovint. Ens encanta !!...Jo, a casa, de lluç en faig sovint. Ens encanta !!!Fet així es un lluç de festa!!!<br />I com diu en Ricard...amb pa amb tomàquet es boníssim...<br />Petonets.GEMMAhttps://www.blogger.com/profile/13132745942384084895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-20702770985599829332012-05-01T21:49:47.626+02:002012-05-01T21:49:47.626+02:00Amb bolets queda un plat bo i lleuger.
Recordo que...Amb bolets queda un plat bo i lleuger.<br />Recordo que el meu pare feia com diu en Ricard, es menjava el lluç que sobrava l'endemà amb pa amb tomàquet.<br />Petons.LA COCINERA DE BETULOhttps://www.blogger.com/profile/16165876270019956180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-66573816689139008532012-05-01T21:17:06.812+02:002012-05-01T21:17:06.812+02:00Com queda de bé el (bon) lluç fregit com aquest......Com queda de bé el (bon) lluç fregit com aquest... Quan era petit, del que sobrava el menjava al dia següent per esmorzar amb pa amb tomàquet.<br /><br />I ara també m'agrada menjar-lo al vapor... Aconseguir que em tallin un parell de talls molt gruixuts ("no se li courà!" diu alguna peixatera.. :)..) i al vapor a la vaporera amb un raig d'oli al final, queda bonissim...<br /><br />Però fregit com el vostre... sempre és un èxit.<br /><br />Una abraçada..!Ricard Samperehttps://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.com