tag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post8817316951006185740..comments2024-02-21T02:27:38.917+01:00Comments on Fem un mos: FRICANDÒ DE CASAFem un moshttp://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-41750975300424066092009-11-05T18:00:22.018+01:002009-11-05T18:00:22.018+01:00Xaro
Es clar que si, virtualment , es la recepta d...Xaro<br />Es clar que si, virtualment , es la recepta de tota la vida a cassa meva<br />Petons<br /><br />Josepb<br />Amb una picadeta també queda molt bo.<br /> Una abrasadaFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-26036092973455266592009-11-04T22:11:35.026+01:002009-11-04T22:11:35.026+01:00Siòn; El fricandó, el de sempre, el de tota la vid...Siòn; El fricandó, el de sempre, el de tota la vida... amb un toc... la cervesa, queda molt més espés i millor per sucar-hi pa.<br /> Jo l'he fet el fricandó amb la ratllada d'una pressa -quadredeta- de xocolata. Que vaigi de gust Sión. JosepbJosepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-3926330158670543042009-11-04T22:04:08.206+01:002009-11-04T22:04:08.206+01:00Aquest fricando es com el que feia la meva mare!!!...Aquest fricando es com el que feia la meva mare!!!!! Hi puc sucar una mica de pa?????xarohttps://www.blogger.com/profile/00510358129508854076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-74945077722060748362009-11-04T18:02:56.656+01:002009-11-04T18:02:56.656+01:00Annafs
No es nota gens ja que igual que quan cuine...Annafs<br />No es nota gens ja que igual que quan cuines amb vi, has de deixar evaporar l`alcohol, i encara en te menys, a mes a mes fa el suc mes espes.<br />petonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-36657578954119941022009-11-04T16:15:54.466+01:002009-11-04T16:15:54.466+01:00No he cuinat mai res amb cervessa. Es troba molt e...No he cuinat mai res amb cervessa. Es troba molt el gust a cervesa? La veritat és que fa una pinta molt bona.ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-46895892701754987872009-11-04T12:44:07.385+01:002009-11-04T12:44:07.385+01:00Gemma
A casa tot es fa amb cervesa dons a mi no m`...Gemma<br />A casa tot es fa amb cervesa dons a mi no m`agrada el vi, es un plat de sucar-hi pa<br />Petons<br /><br />Peixos<br />A ca sa l`avia i la mare sempre al fet amb carn magra de porc.<br />Un petonas<br /><br />Paco<br />Segun tu lo haces también ha de quedar buenísimo.<br />Un saludo.<br /><br />Gloria<br />A casa sempre se ha fet així, per això el del títol de “fricandó de casa”<br />Una abrasada<br /><br />Pityenlacocina<br />No es innovadora, ya que mi abuela lo aprendió de la suya, y según como he dicho, no me gusta el vino y cocino con cerveza todos los guisos.<br />Un abrazo<br /><br />La cuina vermella<br />Com que tinc la desgracia segons el Miquel de que no m`agrada el vi, a tot i poso cervesa com anireu comprovant amb les meves receptes.<br />Una abrasada<br /><br />Jordi<br />Tu fas les dugués coses<br />Un petonasFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-72877981100023588642009-11-04T12:01:33.824+01:002009-11-04T12:01:33.824+01:00I l'arrós barrejat amb el suquet queda delició...I l'arrós barrejat amb el suquet queda deliciós!!<br />El dilema és: Hi toro a posar més arrós amb el suc que em queda al plat o bé vaig a buscar una altra barra de pà??<br />BONÍSSIM!!!Jordinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-72157014508341232792009-11-03T09:53:53.113+01:002009-11-03T09:53:53.113+01:00Ostres, quina passada de fricando i amb cervesa, a...Ostres, quina passada de fricando i amb cervesa, això és una delícia pels sentits. com sempre els plats que surten de la teva cuina és una autèntica passada. Molts petons.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-43350862935247883672009-11-02T23:54:17.045+01:002009-11-02T23:54:17.045+01:00pues si, una receta innovadora de fricando de toda...pues si, una receta innovadora de fricando de toda la vida, tiene muy buena pinta, y me gusta cocinar con cerveza, asi que lo tengo que probar, buen trabajo, besitosPityhttps://www.blogger.com/profile/07946505775028368640noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-632092045952893902009-11-02T20:13:20.664+01:002009-11-02T20:13:20.664+01:00Quna he llegit el títol em pensava trobar el frica...Quna he llegit el títol em pensava trobar el fricandó de vedella amb moixernons i, ves per on, m'he trobat una altra recepta totalment diferent. Anotada!.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-60174545058913194382009-11-02T19:05:15.454+01:002009-11-02T19:05:15.454+01:00ohhhhhhhh pero bueno, si éste plato lo hago yó cas...ohhhhhhhh pero bueno, si éste plato lo hago yó casi todas las semanas está riquisimo, de hecho yo lo hago sin harina y son contramuslos, tengo el video para que lo ponga mi hijo, le puse piñones, almendra y nueces a medio tostar, y también le puse uvas pasas antes de poner la cerveza, y le dá un toque especial, si viene pronto mi hijo lo pondrá esta noche,gracias niña, saludos pacopacohttps://www.blogger.com/profile/10997931799275090934noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-87861686804521360562009-11-02T15:59:59.175+01:002009-11-02T15:59:59.175+01:00Aquest plat amb recorda el que feia la meva iaia, ...Aquest plat amb recorda el que feia la meva iaia, peró ella ho feia amb vedella.Amb el porc , crec que queda molt més gustos.ELS PEIXOShttps://www.blogger.com/profile/16797954384379800613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-43071937916452571202009-11-02T15:43:02.749+01:002009-11-02T15:43:02.749+01:00Amb cervesa no l'he fet mai... serà qüestió de...Amb cervesa no l'he fet mai... serà qüestió de provar-ho ;)<br />No hi ha res millor que un fricandó casolà ben calenttó i per sucar pa, ara que torna el fred aquests plats vénen molt de gust.Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.com