Receptes per plats

Aperitius, Tapes i Petits mos

Anques de granota
Assortit de petits mos
Bastonets de formatge
Bastonets de formatge Gruyère i bacó fumat
"Bombas" de bacallà
Bombons de bacó
Bombons de botifarra negre
Bombons de foie
Bombons de formatge i poma
Brandada de bacallà
Broqueta de pop amb cremós de patata
Broquetes de gambes i bacò
Broquetes de xampinyo amb llagosti i cruixent de pernil
Bastones amb seitons i verdures
Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà amb olives negres
Bunyols de bacallà amb pebrots del piquillo caramel-litzats
Bunyols de carxofa
Bunyols de pernil i formatge
Canyetes amb marisc
Calamars farcits
Calçots acompanyats de cues farcides de formatge
Cabdell de calamar
Capsetes de salmó fumat farcides
Caramels de pollastre
Carpaccio de palets de mar
Cilindres de pasta brick amb gambes i amanida
Cistellets amb coctel de marisc
Cistellets amb cremós d'ou i llagostí
Cistellets amb trio de sabors
Cistellets de mus de carxofa
Cistellets de salmò i formatge
Cloïsses amb salsa verda
Coca amb sardines
Coca de diumenge
Coca de sardines amb foie caramel·litzat
Copa blanc i negre amb cruixent
Coca farcida amb gules, pop, bolets i gambes
Coca marinera
Coques de verduretes amb foie i anxoves
Cornet de pernil
Corona de fals txangurro
Costelles de conill
Crestes
Crestes de pedres d'ànec i patates
Cucurutxos farcits
Cua de vedella rostida, amb orella de poc i flor de girgoles
Cuixes de guatlla a la soja
Cullereta de taronja i pernil d’ànec
Delicadesa de maduixes i llonganissa
Delícies de salmó
Enrotllat de calamars
Enrotllat de pernil
"Entrepa" de musclos
Espelmes
Farcellets de formatge i báco fumat
Flamets al Gruyère
Flor de carbassó farcida
Flor de salmó
Flor de saüc
Galets farcits
Galetes de formatge blau
Galtes de conill
Gambes al allet
Gambes amb dip de mango
Gambes arrebossades sobre llit de romesco i 7e aniversari del blog
Gambes embolcallades
Garró de porc amb allioli
Gotet brandada de bacallà
Gotet de patata i piquillo
Gotets amb formatge "caviar" i salmó
Llagostins acompanyats
Llagostins a la gespa
Llagostins amb vinagreta
Llaminadures de cansalada fumada
Llengües de conill
Magdalenes de "Morcilla de Burgos"
Meló amb pernil
Mini donuts de provolone amb melmelada de pebrots vermells
Mini crestes de confit d'ànec i ceps
Mil fulls de salmó fumat i poma
Mos de botifarra dolça
Mos de contrast de sabors
Mos de pa amb tomaquet, pernil i fotmatge
Mos de pastis de lluç
Mos de rap i cansalada fumada
Mos de tonyina
Mos de tonyina i formatge
Mos de verat fumat
Musclos escabetxats
Musclos tigre
Nans al forn
Olivada
Ous de guatlla amb "caviar"
Ous farcits de pate de sardinetes
Papallona de salmó
Pastís de mongetes de Santa Pau i botifarra negre
Patates bravas amb cruixent de parmesà
"Pataxori"
Paté amb toc fumat
Paté de bolets
Paté de bolets amb pernil Iberic
Paté de festucs
Paté de xampinyons i rucula
Pinxos de gambes amb gavardina
Pernil d'ànec amb mini flams de tomàquet
Petit entrant de guacamole i salmó
Petit entrepà de fetge de bacallà
Petit entrepà de formatge i codonyat
Petit entrepà de formatge i piquillos
Petit entrepà de paté de salmó i olivada
Petit entrepà de sobrassada
Petit entrepà de tonyina
Petit mos de fetge de bacallà
Petit mos de formatge amb herbes
Petit mos de formatge i anxoves
Petit mos de formatge i melmelada de pebrot
Petit mos de llaminera de porc
Petit mos de llardons d'ànec i mangrana
Petit mos de mortadel-la
Petit mos de pernil amb brie
Petit mos de rul.lo de salmó fumat
Petit mos de salmó i formatge de búfala
Petit mos de síndria
Petit mos de surimi
Petit mos de vieires amb bexamel
Petit mos de xampis amb bacó fumat
Petit mos de xoriço amb ou de guatlla
Petits bunyols de gambes i la seva salsa
Petits mos de calçots
Petits mos de delicies marines
Petits mos de llagostí i préssec
Petits mos de salmó farcits
Petits mos de vedella i bolets
Petxines o Zamburiñas
Pingüins d'oliva negre
Pinxo tres gustos
Piruleta de llagostins 
Piruletes de fetge gras 
Pita amb cresta
Popets saltats
Quallada de foie amb peres al perfum d'oli de trufat
Ronyons de conill
Rotllets de pernil farcits
Rotllets de salmó fumat amb gules
Roskiquetes
Sandvitx de poma i foie micuit
Saquets amb rovellons i llagostins
Snacks de pasta inflada
Sorpresa sorpresa
Tartaletes amb xampinyons i fotmatge
Tàrtar de pernil i tomàquet
Tomàquets confitats
Torrada amb crema de formatge i anxoves
Torrada amb formatge i anxoves
Torrada de Sant Jordi
Torrades amb formatge i camagrocs
Trio de carpaccios amb cansalada a baixa temperatura
Vieires acompanyades
vieires amb coral
vol-au-vents amb paté de salmó


Amanides

Amanida amb bolets, tempura de llagostins i d'alls tendres
Amanida amb crema d'anxoves i pernil d'ànec
Amanida amb formatge de cabra
Amanida amb gambes i Brie
Amanida amb rosbif de cansalada
Amanida amb rossinyols
Amanida de créixens, taronja i gambes
Amanida d'enciams amb pernil Ibèric i llagostins
Amanida d'endívia, créixens, olivada i llonganissa
Amanida d'endivies
Amanida d`entretemps
Amanida de faves
Amanida de faves i bacallà
Amanida de faves i pernil
Amanida de faves tendres
Amanida de llenties i pedres d'ànec
Amanida de tardor
Amanida de tomàquet i recuit
Amanida estiuenca
Amanida estiuenca d'arròs
Amanida gourmet
Amanida russa amb salsa de salmó fumat
Amanida tèbia de verdures amb llagostins i foie gras
Amanida variada amb crema de sardines
Amanida variada amb fumats
Barqueta d´amanida
Barquetes de guacamole amb anxoves
Barquetes farcides i espines
Carpaccio de bull blanc amb poma i fetge gras
Carpaccio de carxofes amb abxoves
Cistellet d'amanida rusa
Combinat de sabors
Endivies farcides
Enrotllats de cogombre
Flor d'estiu
Mos de mozzarella i anxoves
Tàrtar de pernil i tomàquet
Tàrtar de tomàquet, poma i bacallà
Timbal d´estiu
Timbal de pebrots del piquillo
Tomàquets de colors farcits
Tomàquets xerris farcits
Torre de tomàquet
Torre multicolor

Tronc de patata

Arrossos, Risottos

Arròs amb bacallà, carxofes i pèsols
Arròs amb conill i trompetes de la mort
Arròs amb escopinyes
Arròs amb peus de porc, camagrocs i cargolins
Arròs amb sípia i galeres
Arròs de Colomí
Arròs de bacallà
Arròs de fons de nevera
Arròs de llamàntol
Arròs de muntanya
Arròs negre
Enrotllat i cassoletes d´arròs
Rissoto de ceps


Aus
Ànec a la taronja
Ànec amb figaflor
Canelons d'ànec
Canelons de confit d'ànec i ceps
Carpaccio de magret d'ànec
Confit d’ànec
Croquetes de confit d'ànec i ceps, acompanyades de xips de moniato
Cuixa de pollastre farcida
Cuixes de pollastre a les dues mostasses
Cuixas de pollastre farcides de borifarra de perol i pinyons
Cuixes de pollastre amb graten de moniato i poma
Cuixes de pollastre amb peu de porc i gambes
Cuixes de pollastre farcides "segona versió"
Cuixetes de pollastre a la llimona
Escalopa de foie
Foie amb ceps
Foie amb figues
Guatlles escabetxades
Guatlles farcides
Mandonguilles de confit d'ánec i ceps amb favetes
Magret d'ànec i verdures en tempura
Magret, figues i llagrimes
Mil fulls de fetge gras, pernil i pebrots del piquillo
Mos de pollastre i brie
Nuggets de pollastre amb guacamole
Pernil d`ànec
Picantons acompanyats de verduretes i bolets
Picantons amb bolets
Pit de colomì amb crema de bolets
Pit de pollastre amb crema de xampinyons
Pollastre amb gambes
Pollastre amb mandonguilles
Pollastre amb samfaina
Pollastre picantò amb verdures
Pollastre farcit
Pollastre "pota blava" rostit
Tataki d'escalopes de foie
Terrina de foie gras mi cuit
Terrina de pollastre i fruits secs
Terrina de pollastre i pernil dolç

Bolets

Angules de muntanya
Bolets acompanyats
Bolets de Sant Jordi
Carpaccio de ceps
Carpacio de xampis amb foie
Carreretes
Coca de camagrocs
Flamets de patata amb bolets
Girgolas amb pernil d'ànec
Múrgoles farcides
Pastis de fredolics, trompetes i xampis
Remenat de bolets i llagostins 
Rovellons de botò
Sopar amb gust de muntany
Torre de rossinyols i costelles de conill
Xampinyons farcits

Carns
Bistecs farcits
Braó de porc 
Braons al forn
Braons de porc amb faves i bolets
Braons de porc farcits, acompanyats amb naps i bolets, tot estrenant la cataplana
Braons de porc farcits, sobre llit de parmentier de patata
Braons de xai a la papillota
Canelons de botifarra del perol i bolets
Callos
Cargols amb peu de porc
Cansalada a baixa temperatura amb xampinyons
Carpaccio d’ant
Carpaccio de cap de vedella
Carpaccio de peus de porc
Carpaccio de peus de porc amb salsa de ceps
Coca amb carn de perol i llagostins
Conill al romesco
Conill a la salsa d'alls negres
Conill a la salsa de xocolata
Conill amb cargols
Conill amb xanfaina
Conill escabetxat
Cordonet amb múrgules
Costella de porc a les 4 hores
Costella de porc adobada i cuita a la brasa
Costellam de conill farcit
Costelló al forn amb salsa de mel i soja
Costelló i rosaris a la brasa
Croquetes de botifarra del perol i ceps
Cua de vedella farcida de foie
Cua de vedella rostida, amb orella de porc i flor de girgoles
Cua de vedella guisada
Embolcall de peus de porc amb gambes
Enrotllat de conill amb bolets
Entrepà de vedella i foie
Espatlla de cabrit embolicada amb pell de porc
Espatlla de xai al forn
Espatlletas de conill
Espatlletes de conill amb el llom farcit d'orella de porc i orellanes
Farcellet de peu de porc
Fiambre de braó de porc
Filet amb salsa de mostassa
Filet a la taronja
Filet de bou amb salsa de ceps, encenalls de patata i pebrot verd
Filet de porc rostit al forn
Filet de vedella a la salsa de pebre verd
Fondue de carn
Fricandó de casa
Galtes de porc amb ceps "falsos"
Galtes de porc amb mandonguilles i bolets
Galtes de vedella rostides
Galtes guisades
Gambes amb dip de mango
Hamburguesa amb cor de ceps
Hamburguesa mixta, amb bacó
Llaminera a la papillota
Llaminera de porc adobada
Llaminera de porc farcida
Lletons de xai amb mongetes de Santa Pau
 Llibre de llom farcit
Llom de conill 
Llom de conill farcit
Llom de porc amb pinya
Llom farcit
Llonzes de porc amb bolets
Mandonguilles fumades de conill amb pèsols
Mandonguilletes
Ossobuco
Pastis de conill
Pebrots del piquillo farcits de peu de porc
Pebrotets Lamuyo farcits
Peu amb guarnició
Peus arrebossats
Peu de porc acompanyat
Peus de porc amb ceps
Peus de porc amb gules
Peus de porc amb llagostins
Peus de porc amb salsa de tomaquet i orenga
Peus de porc cruixents amb pernil i espinacs
Pintxos
Pit de pollastre amb sèsam
Pit de pollastre confitat, acompanyat de mango i olives negres
Platillo de rampoines
Roast Beef
Rosbif de cansalada
Rotllets de conill
Rotllets multi sabors
Saltejat de lletons de xai amb camagrocs
Tàrtar de dos colors
Tàrtar de vedella
Terrina freda de peus de porc
Ventre de porc a l'allet
Ventre de porc amb rovellons


Conserves
Cabell d'àngel
Codonyat
Confitura de llimona amb toc de taronja
Confitura de pell de síndria
Confitura de taronja amarga
Melmelada de llimona
Sardines de llauna amb amanida de verdures


Cremes, Sopes i Suquets

Crema de bacallà amb bunyols de rostit
Crema de bolets
Crema d'api i formatge cremós
Crema d´enciam
Crema d’espàrrecs verds
Crema de calçots
Crema de carxofes
Crema de cigrons amb bacallà i allioli gratinat
Crema de coliflor amb llagostins
Crema de pastanagues
Crema de pastanaga amb calamarsons
Crema de pèsols amb anxoves
Crema de pèsols amb pernil
Crema de xampinyons
Cremós de cigrons amb anxoves
Gaspatxo amb anxoves i perles de Mòdena
Gaspatxo de síndria amb bacallà
Humus de cigrons amb taronja i anxoves
Sopa de bacallà amb puré de cigrons i ou escaldat
Sopa de ceba
Sopa de tomàquet calenta
Suquet de lluç amb gambes
Suquet de molls
Suquet de peix


Creps, Pizzes
Creps de bacó i xampinyons
Creps de marisc
Creps de xocolata
Cruixents de pizza
Mini calzone de botifarra de Burgos
Pizza amb mortadel-la i xoriç
Pizza amb pernil dolç i tres formatges
Pizza de bolets
Pizza de tonyina i xampinyons
Pizzes variades


Gelats
Gelat de cireres
Gelat de kiwi
Gelat de maduixes
Gelat de préssec
Gelat de rom i panses
Gelat de torró de xixona
Gelat de vainilla amb nous de Macadàmia
Gelat de vinagre de Modèna
Gelat de xocolata a la menta
Sorbet de mojito



Marisc
Caldereta de llamàntol
Carpaccio de galeres
Carpaccio de llagostins
Galeres fregides
Musclos i escopinyes amb ceba i tomaquet
Llamántol glasejat al cava
Llagostins a la crema d'ensiam
Pastissets de gambes
Pebrots del piquillo farcits de bou de mar
Txangurro a la Donostiarra




Pans
Panets


Pasta
Espaguetis amb mandonguilletes i bolets
Espaguetis a "la meva bolonyesa"
Fideuà
Fideus a la cassola
Giglis de 4 colors
Lassanya
Lasanya amb carn i bolets del rostit
Lasanya de carns i xampinyons
Lassanya d`esparrecs i pernil ineric
Lassanya de gambes
Lasanya de tonyina amb tomaquet
Lassanyes italianes, de rap i de botifarra
Macarrons del rostit o "d'en Jordi"
Mini lasanyes amb bacó i tomaquèt
Paccheri amb espinacs
Rigatoni farcits de xistorra
Tagliatelle a la carbonara
Tulipas farcides

Peix
Amagat de lluç amb verduretes
Bacallà a l'ametlla
Bacallà a la poma
Bacallà a la salsa de ceps
Bacallà a la llauna
Bacallà amb bolets i esparrecs
Bacallà amb crema de Idiazabal i espinacs
Bacallà amb gules al pil-pil
Bacallà amb muselina d'all i llit de verdures
Bacallà amb panses i pinyons
Bacallà amb salsa de pebrots del piquillo
Bacallà amb salsa de taronja i tinta de calamar
Bacallà ajoarriero
Bacallà al pil pil
Bacalla al pil pil de mongetes i bolets
Bacallà confitat amb bolets
Bacallà confitat, sobre crema de mongetes de Santa Pau
Bacallà confitat i xutneys
Bacallà fumat
Bacallà ranti coyoni
Besuc escabetxat
Broquetes de sípia a la planxa
Bunyols de sèpia i el seu cruixent
Canelons de peix i gambes
Canelons de salmó fumat
Canelons de salmó marinat, amb bacallá traginer
Calamars amb els seus fideus i salsa de tinta
Calamars amb verdures i formatge
Calamars farcits de peu de porc
Calamarsons amb faves
Calamarsons amb pèsols
Carpaccio de bacallà
Carpaccio d`orada
Cassola de peix i marisc
Cassola de rap a la marinera
Cassolada de fideus amb gambes i rajada
Ceviche
Ceviche de calamar i tonyina
"Cogote" o Clatell de lluç a la Donostiarra
Croquetes de lluç i llagostins
Enrotllats de llenguado farcits
Espineta de tonyina als dos gustos
Llobarro amb bolets i peus de porc
Llobarro amb cremós de moniato i emulsió de mandarina
Llobarro amb refregit d'ketchup
Llobarro amb salsa de safra
Llom d'orada amb gambes i avellanes
Lloms de llobarro
Lluç a la "Koskera"
Lluç a la salsa verda 
Lluç amb bolets
Lluç amb ceba i flors de girgola
Lluç amb gules
Lluç amb vinagreta d'alls tendres
Lluç farcit
Mar i muntanya
Mil fulls de pop i patata
Orada a la sal
Orada a la taronja
Pil-pil de bacallá amb bolets
Pop a la brasa acompanyat de patata i pastanaga
Pop a la brasa amb allioli
Pop amb llit de patata
Popets amb ceba
Rajada amb salsa romesco
Rajada i rap al pil-pil
Rajada i rap a la salsa verda
Rap allagostat
Rap amb cloïsses i pasta negre
Raviolis de bacallà
Raviolis de patata farcits de bacallà
Raviolis farcits de salmó
Rogers amb maionesa de tomàquet
Rogers farcits
Rotllets de llenguado
Salmó a la brasa
Salmó amb crosta d'olives negres
Salmó marinat i fumat
Saltat de calamarsons i bolets
Sard imperial a la brasa
Sardines a l'Idiazabal
Sardines a la brasa
Sardines enrotllades
Sardines escabetxades
Sardines marinades
Saltejat de calamars i favetes
Seitons escabetxats i amanida amb seitons
Sèpia amb mandonguilles i bolets
Sèpia guisada
Sìpietes a la seva tinta
"Sushi" de salmò amb vinagreta i maionesa
Tàrtar de bacallà
Tàrtar de salmó i bacallà marinats i fumats
Tàrtar de salmó i verat fumats
Tàrtar de tonyina
Tàrtar de tonyina amb maduixa
Tataki de salmó fumat
Tempura de peix
Terrina de lluçeta
Timbal d’anxoves
Timbal de lluç i llagostins
Tonyina a la salsa de piquillos
Tronc de lluç i escopinyes a la salsa verda
Turbot al forn
Turbot i carxofes a la salsa de julivet
Turbot rostit, acompanyat de fideus negres i trompetes de la mort
Verat al forn
Verat amb cebes i pastanagues
Verat escabetxat
Verat marinat i fumat
Verats amb pebrots del padró i patates


Postres

"Airbag" farcit de codonyat, formatge i pinyons
Aniversari d'en Miquel i primer pastis per el 5é aniversari de l'Aina
Bescuit de xocolata (Bund cake)
Braç de gitano amb crema de llimona
Bund cake de llimona
Bund cake de taronja i xocolata
Bunyols
Bunyols farcits de melmelades de La Fageda
Bunyols farcits de xocolata
Cake amb fruites i xocolata
Caneló de pinta farcida amb gelat de magdalena
Canelons de codonyat amb crema de formatge i festucs 
Canya de pasta de full farcida amb formatges
Canyetes amb formatge i confitura
Cargol de cabell d'àngel
Carpaccio de pinya
Cistellets amb cabell d'àngel i formatge
Cistellet de tiramisú
Clafoutis amb cireres
Clafoutis d'albercocs
Coca amb cabell d'àngel i fruits secs
Coca amb cabell d'àngel i llardons
Coca amb cabell d'àngel i pinyons
Coca de llardons
Crema catalana
Croissanets de cabell d'àngel
Cucurutxos amb gelat de vainilla i nous de macadamia
Bracets de cabell d'àngel i pinyons
Els dits de les bruixes
Estrelles i magdalenes de poma
Flamets
Maduixots a la crema de safrà
Maduixots simpàtics, per l´Aina
Mil fulls de poma i taronja
Mil fulls de préssec al forn
Mini brownies
Nespres amb mel i mató
Pa de pessic disfressat
Panellets variats
Pastis amb ametlla i perfum de llimona
Pastis amb xocolata i "xuxes"
Pastis d'aniversari per l' Aina
Pastis d'aniversari: per l'Aina i per el seu avi Miquel
Pastis de dues xocolates
Pastis de formatge
Pastis de llimona i formatge
Pastis de pastanaga, carbassa i poma
Pastis de pinya
Pastis de poma
Pastís per el 5é aniversari de l'Aina
Pastis tres xocolates
Pastissets de melmelada de llimona
Pinya al forn
Postre facìl i resultón
Quesada de pinya
Roses per Sant Jordi
Segurí o Bisbalenc
Tarta de full amb fruites
Tartaletes amb pastanaga
Tatin de pinya individual
Tatin de plàtan
Tiramisú
Tiramisú d'emergència
Tortell de cabell d´angel
Torró de crocant amb xocolata
Torró de xocolata cruixent
Trena de cabell d'àngel
Tronc de Nadal
Tulipes amb formatge i raïm
Xurros

Xuxes per l'Aina

Varis
Braç de patata farcit de carn i formatge
Braç multisabors
Empanada de "morcilla de Burgos"
Estrella de pasta de full amb pernil i formatge
Cargols a la llauna
Cargols i conill al romesco
Caragolins amb ceba i tomàquet
Cassola d'orella de porc amb gambes i patates
Cigrons amb espinacs
Dinar de Sushi
El meu primer sushi
Entrepà de calamars
Entrepà de Roast Beef
Entrepà de sabors
Foie amb ou ferrat i melmelada de pebrot vermell
"Mini clotxa" amb ou
Mongetes de Santa Pau amb cloïsses i gambes
Mongetes de Santa Pau amb orella de porc i bacallà
Olives confitades amb oli
Pastís de pernil "La boina"
Platillo mar i muntanya
Provolone amb rossinyols i salsa chimichurri
Raclet amb entrebancs
Torre de pernil dolç amb pera i salsa Pedro Ximenes
Quiche
Quiche de bull negre
Quiche de camagrocs, ceps i confit d'ànec
Quiche de carxofes i cebes
Quiche d'espinacs
Sartenada de morcilla de Burgos
Timbal de calamars i bolets 
Trena de gambes i xampinyons
Un sopar amb molta cresta


Verdures
Albergínia farcida
Alberguínies mini farcides
Braç d'espinacs farcit
Braç de tonyina
Braçets de patata farcits
Canelons de carbassó
Carxofes amb calamarsets
Carxofes amb calamarsons farcits
Carxofes amb cansalada, alls tendres i llagostins
Carxofes amb cansalada cuita a baixa temperatura
Carxofes amb cloïsses
Carxofes farcides de bolets
Carxofes farcides de brandada
Carxofes farcides de gambes al romesco
Coca amb carxofes, calçots i romesco
Cogombres farcits
Cors de carxofes farcits de trompetes i rosinyols
Coulant de patata i carbassó amb cor de ceps
Croquetes d'espinacs
Croquetes de massa de coliflor amb pernil i amb bull negre
Esparrecs amb llensol
Espàrrecs amb xampinyons
Espinacs amb rocs de bacallà
Estofat de favetes i alls tendres
Faves a la catalana
Faves a la cataplana
Faves amb crema de formatge i pernil Ibèric
Faves amb gambes
Faves amb pernil Ibèric i rovell d'ou
Faves coronades
Fesols de l'ull negre amb papada, xoriç i xampinyons
Guacamole
Mil fulls d´escalivada
Mongetes gitanes amb gambes i cloïsses
Llit de patata amb ou i pernil
Paquetets d'espinacs
Pastissets de verdures i bacó fumat
Patates farcides
Patates farcides amb xampinyons
Patates farcides de botifarra de perol
Patates farcides de gambes i amanida
Patates farcides i cuites al forn
Pebrots del piquillo farcits i amb duo de salses
Pebrots del piquillo farcits de tonyina
Pebrots verds farcits
Penques de bleda farcides
Pèsols amb botifarra del perol i bolets
Pèsols amb carxofes, papada i bolets
Pèsols ofegats amb clöisses i calamarsons
Saltat de bledes i gambes
Tempura de verdures
Textures de pèsols amb cansalada a baixa temperatura
Timbal de verdures
Timbalet d'amanida russa
Tulipes amb verdures i sardines