tag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post295162935521403547..comments2024-02-21T02:27:38.917+01:00Comments on Fem un mos: SÈPIA GUISADAFem un moshttp://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comBlogger42125tag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-41181920971667355342010-05-03T20:38:47.081+02:002010-05-03T20:38:47.081+02:00Rosa
Muchas gracias por tu visita
Besos
Carme
Els...Rosa<br />Muchas gracias por tu visita<br />Besos<br /><br />Carme<br />Els pèsols son un acompanyament ideal per a la sèpia<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-3715702314849748942010-05-03T15:01:47.447+02:002010-05-03T15:01:47.447+02:00M'encanta la sípia i aquesta recepta, amb els ...M'encanta la sípia i aquesta recepta, amb els pèsols d'acompanyament, queda perfecta. PetonetsCarmenhttps://www.blogger.com/profile/15421905493722522566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-5302055274809338672010-05-03T09:40:14.035+02:002010-05-03T09:40:14.035+02:00Buena receta. La verdad es que tiene una pinta est...Buena receta. La verdad es que tiene una pinta estupenda.<br />BesosRosahttps://www.blogger.com/profile/16956033358361107140noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-85594932373094297032010-05-03T07:19:24.449+02:002010-05-03T07:19:24.449+02:00Gabriela, clavo y canela
Muchas gracias
BesosGabriela, clavo y canela<br />Muchas gracias<br />BesosFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-18820186741328662432010-05-01T04:39:52.568+02:002010-05-01T04:39:52.568+02:00Mmm, esto está de lujo! tus platos siempre son ori...Mmm, esto está de lujo! tus platos siempre son originales..<br />besos<br />GabyGabriela, clavo y canelahttps://www.blogger.com/profile/10268660065071607537noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-28656512591558576172010-04-30T15:18:18.218+02:002010-04-30T15:18:18.218+02:00Dolça
Es un plat perfecta per aquesta època, bona ...Dolça<br />Es un plat perfecta per aquesta època, bona sèpia i bons pèsols<br />Molts petons<br /><br />Visc a la cuina<br />Gracies per la visita, ens anirem veient<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-44461784288635391122010-04-30T10:23:44.804+02:002010-04-30T10:23:44.804+02:00Gràcies al teu comentari jo també t'he descobe...Gràcies al teu comentari jo també t'he descobert. La veritat és que sóc molt nova en aquest món dels blogs. Et seguiré, m'he mirat les teves receptes i em semblen molt interessants!Aquesta mateixa de la sèpia ha de ser boníssima i amb els pèsols frescos d'ara, encara més!Visc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/13891227490277416693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-32909607094953779932010-04-29T20:29:07.253+02:002010-04-29T20:29:07.253+02:00La sípia estofada m'encanta i els pèsols d'...La sípia estofada m'encanta i els pèsols d'aquest temps encara més! M'agrada molt el teu plat!<br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-39224969953158389262010-04-29T20:11:35.942+02:002010-04-29T20:11:35.942+02:00Gemma
Tens tota la raó es un d`aquells plats, que ...Gemma<br />Tens tota la raó es un d`aquells plats, que com a mínim un cop al any fas.<br />Molts petons<br /><br />Teresa<br />Fes-la i ja em diràs<br />Petonets<br /><br />StHilari<br />La cervesa es per la sèpia he¡¡¡¡¡ jejejeje <br />Una abraçada<br /><br />Xisca <br />Posant-te-li ceba també a d’estar molt bona, la sèpia es bona amb totes les preparacions <br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-77351745575641361372010-04-29T20:10:59.983+02:002010-04-29T20:10:59.983+02:00Xavier
Ja estic esperant la recepta
Petons
Maduix...Xavier<br />Ja estic esperant la recepta<br />Petons<br /><br />Maduixa<br />No, la salsa es una bossa amb un contingut marron clar, que segons diuen es la melsa, la tinta es un altre bosseta, normalment a les peixateries, sempre et pregunten si bols la tinta i la salsa.<br />Molts petons<br /><br />Josepb<br />Si sobre tot ara que es l`època dels pèsols.<br />Petons<br /><br />Gurmet<br />Gracies per la visita ens anirem veien<br />Una abraçadaFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-4331542962093936912010-04-29T19:41:57.984+02:002010-04-29T19:41:57.984+02:00Hola Sion, jo també trob que és un plat molt bo i ...Hola Sion, jo també trob que és un plat molt bo i es cert que a Mallorca en feim un guisat molt semblant li deim sipia amb ceba.<br /><br />Una abraçadaxiscahttps://www.blogger.com/profile/15356012275653887557noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-91030094108249677182010-04-29T09:22:03.102+02:002010-04-29T09:22:03.102+02:00m'apunto el got de cervesa, crec que en triaré...m'apunto el got de cervesa, crec que en triaré una de negra....<br />Una abraçadaAlfonshttps://www.blogger.com/profile/10828397594907588328noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-16350657149223230792010-04-29T08:51:18.520+02:002010-04-29T08:51:18.520+02:00Què bona la sèpia! estodada està molt bona! amb ce...Què bona la sèpia! estodada està molt bona! amb cervesa no l'he provat, ho faré.<br />petóTeresahttps://www.blogger.com/profile/15962411942246864623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-17916243722853023932010-04-29T08:15:36.594+02:002010-04-29T08:15:36.594+02:00UN classic que no passara mai de moda... crec que ...UN classic que no passara mai de moda... crec que es la primera recepta que vaig fer el primer cop que vaig tenir convidats a casa :))Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-25272429854918017112010-04-29T05:52:31.177+02:002010-04-29T05:52:31.177+02:00Et deixo un repte al meu bloc.Et deixo un repte al meu bloc.GURMEThttps://www.blogger.com/profile/10386521806981747567noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-16332749254156275212010-04-28T22:50:54.225+02:002010-04-28T22:50:54.225+02:00Sión i Miquel; Un bon àpat amb aquest plat, sens c...Sión i Miquel; Un bon àpat amb aquest plat, sens cap dubte. Un plat de temporada i ben condimentat. Que vagi de gust Sión i Miquel¡¡. :-DJosepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-10240824194710171822010-04-28T22:03:30.579+02:002010-04-28T22:03:30.579+02:00Que bo Sion, que bo!.
Escolta, quan parles de la...Que bo Sion, que bo!. <br /><br />Escolta, quan parles de la salsa de la sípia, vols dir la tinta? es que no ho tinc clar per que veig la salseta molt clareta i potser ho he entès malament. <br /><br />un petó bonica.Maduixahttps://www.blogger.com/profile/09225444487046681763noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-78331460289340350522010-04-28T21:34:50.290+02:002010-04-28T21:34:50.290+02:00Exceŀlent!
Ací a Mallorca fan una sépia també mol...Exceŀlent!<br /><br />Ací a Mallorca fan una sépia també molt bona... un dia en faré la recepta!<br /><br />Muac!Xavierhttps://www.blogger.com/profile/01209164411494151683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-55644019746546342282010-04-28T20:10:14.676+02:002010-04-28T20:10:14.676+02:00Pilar Lechuza
Si señora es un guiso con mucho sabo...Pilar Lechuza<br />Si señora es un guiso con mucho sabor<br />Besos<br /><br />Peixos<br />Era tendríssima i molt fresca comprada a la Boqueria i això que sencera pesava un kg i mig.<br />Petons<br /><br />Merce<br />Als guisats sempre i poso cervesa, crec que els dona un toc boníssim i espessa una mica les salses.<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-92035185681434665152010-04-28T18:58:04.268+02:002010-04-28T18:58:04.268+02:00Sion, sí senyora! Un plat de temporada i moooooolt...Sion, sí senyora! Un plat de temporada i moooooolt ben guisat amb la cervesa. Trobo que la cervesa a la cuina li dóna un toc als guisats deliciós!<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-70237537747932460402010-04-28T17:11:38.475+02:002010-04-28T17:11:38.475+02:00La sípia es bona de totes maneres , oi??
Aquesta t...La sípia es bona de totes maneres , oi??<br />Aquesta té la pinta de ser molt tendre!!!ELS PEIXOShttps://www.blogger.com/profile/16797954384379800613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-37439503528762118912010-04-28T08:05:46.117+02:002010-04-28T08:05:46.117+02:00La sepia guisada y con unas patatitas, está de mue...La sepia guisada y con unas patatitas, está de muerte!!!<br />riquísima receta.<br />un biquiñoPilar - Lechuzahttps://www.blogger.com/profile/03474150742154729681noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-64781384938296829732010-04-28T07:41:34.596+02:002010-04-28T07:41:34.596+02:00Gloria
No queda fort de sabor, mes aviat espessa u...Gloria<br />No queda fort de sabor, mes aviat espessa una mica mes la salsa, si ho probes ja amb diràs.<br />Molts petons<br /><br />Starbase<br />Amb cervesa li dona un toc especial.<br />Una abraçada<br /><br />La Quinta del Luculus<br />Com molt ve dius, la cervesa li dona un toc una mica diferent.<br />Petonets<br /><br />Francesc <br />La salsa es una part de la sèpia, quan la compres si te la netegen demanes que et guardin la salsa, dons es com una bosseta amb un contingut de color marronos. No et preocupis l’important es poder ajudar-nos uns als altres.<br />Una abraçada.<br /><br />Nadji<br />Muchas gracias.<br />BesosFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-38418652627354669732010-04-28T00:19:48.199+02:002010-04-28T00:19:48.199+02:00Une assiette pleine de saveurs.
A bientôt.Une assiette pleine de saveurs.<br />A bientôt.Nadjihttps://www.blogger.com/profile/00767813706171342866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-82117380860871108052010-04-27T22:54:10.911+02:002010-04-27T22:54:10.911+02:00Una recepta molt i molt bona!!! La sépia m'agr...Una recepta molt i molt bona!!! La sépia m'agrada molt i ara, per cosa de règim, n'hem de menjar alguna vegada. Per cert, no he entés això que dius de "Netegem molt be la sèpia, reservant la salsa...Mentrestant posem la salsa de la sèpia en un bol, amb un got d’aigua, i remenem molt bé perquè se'ns incorporin bé els dos ingredients. Reservem". Què és la "salsa" de la sépia? És alguna part de la mateixa sépia? Gràcies per la teua paciència. Els meus coneixements culinaris són limitats.Franceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.com