tag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post4406999073022825456..comments2024-02-21T02:27:38.917+01:00Comments on Fem un mos: TARTAR DE VEDELLAFem un moshttp://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comBlogger27125tag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-15230147651118049162010-09-27T08:12:53.384+02:002010-09-27T08:12:53.384+02:00La cuina vermella
Els tàrtar de carn deu de ser un...La cuina vermella<br />Els tàrtar de carn deu de ser una cosa de marits, jejeje<br />Molts petons<br /><br />ANNAFS<br />Ets de las mevas.<br />Petons<br /><br />Xisca<br />Crec que t’agrada tan de carn com de Peix.<br />M’acabes de donar una bona idea, encara que el menu Comptesa Sion, sembla que no queda massa be. Jejeje<br />Molts petons<br /><br />Anna<br />Moltes gracies<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-74470652384646411842010-09-27T08:12:28.578+02:002010-09-27T08:12:28.578+02:00Teresa
Jo amb quedo amb el de tonyina també
Petons...Teresa<br />Jo amb quedo amb el de tonyina també<br />Petons<br /><br />Dolça<br />Quan en prepari de tonyina t’aviso, jejeje<br />Petons<br /><br />Petita cuina<br />A mi no m’agrada el de carn, però li preparo al meu marit, quan en torni a fer t’aviso, jejeje<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-62586215271968316112010-09-27T08:12:00.868+02:002010-09-27T08:12:00.868+02:00Starbase
Be es que preparar-lo, te la seva LITÚRGI...Starbase<br />Be es que preparar-lo, te la seva LITÚRGIA, jejeje<br />Una abraçada<br /><br />Damilena<br />Muchas gracias, vengo a visitarte ahora<br />Besos<br /><br />Paco<br />Si t’agrada la carn crua esta molt bo, segons en Miquel.<br />Una abraçada<br /><br /><br />La cuina de l’estany<br />Et passa com a mi, que no m’agrada i li preparo per ell.<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-56890427063630875952010-09-27T08:11:37.048+02:002010-09-27T08:11:37.048+02:00Manel
La seva li dona un toc molt saborós, segons ...Manel<br />La seva li dona un toc molt saborós, segons en Miquel.<br />Una abraçada <br /><br />Mesilda<br />Si el probes ja amb diràs, encara que jo amb quedo amb el de tonyina<br />Petons<br /><br />Gemma<br />Animat, segons el Miquel es bonisimmmmm.<br />Petons<br /><br />Visc a la cuina<br />Si el probes ja amb diràs.<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-11176193369207666312010-09-25T17:57:52.278+02:002010-09-25T17:57:52.278+02:00Tot i que la carn crua no és el meu fort, he de re...Tot i que la carn crua no és el meu fort, he de reconèixer que aquest tartar té una pinta estupenda i una presentació exquisida.<br />Salutacions!<br />Anna (de la Taula d'en Bernat)La Taula d'en Bernathttps://www.blogger.com/profile/12225045660743670904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-82376943770576269342010-09-25T11:33:04.276+02:002010-09-25T11:33:04.276+02:00Hola Síon,
La veritat és que som més del peix per...Hola Síon,<br /><br />La veritat és que som més del peix però , he de dir que la meva padrina paterna feia uns bistecs crus adobats que semblaven cuits i tant a mi com als meus germans ens agradaven molt . Ma mare quan adobava la carn capolada per a fer mandonguilles sempre ens l'he donava a tastar a noltros , així idò ja pots veure que si m'agradaria .<br /><br />En quan a l'entrada anterior , trobo que tu també podries fer en tots els teus plats un menu semblant el del Compte Arnau. <br />Encara que sigui en retard , felicitats.<br /><br />Una abraçadaxiscahttps://www.blogger.com/profile/15356012275653887557noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-25282352570816848052010-09-19T18:09:56.604+02:002010-09-19T18:09:56.604+02:00El peix cru i macerat, encara, però la carn crua n...El peix cru i macerat, encara, però la carn crua no la podria menjar. suposo que ha de ser molt bo aquest tartar, i al meu marit segur que li agradaria.ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-58730240722739160962010-09-19T12:06:05.727+02:002010-09-19T12:06:05.727+02:00Els tartars a casa no agraden massa.. bé rectifico...Els tartars a casa no agraden massa.. bé rectifico a mi no m'agraden, però a en Kike li encanten i quan ha vist el teu m'ha dit que n'aprengui de tu i que un dia li faci la teva recepta!!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-86115700501986537352010-09-17T10:37:40.332+02:002010-09-17T10:37:40.332+02:00Ohhh!!!
Tartar, com m'agrada!
Tot i ser dels m...Ohhh!!!<br />Tartar, com m'agrada!<br />Tot i ser dels meus àpats predilectes, a casa estic limitadísima, el meu marit no el vol ni en pintura la carn crua, o sigui que en fa que no menjo... ni ho recordo, la veritat es que per mi sola em fa mandra, posarme a la cuina.<br />Ains! quins records! i quin sabor.<br />Com t'envejo.<br /><br />Salut!Petita cuinahttps://www.blogger.com/profile/08066963316970768483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-22293215606558846742010-09-17T08:30:32.574+02:002010-09-17T08:30:32.574+02:00Ai Sion, que avui no vindré a dinar!!! No puc amb ...Ai Sion, que avui no vindré a dinar!!! No puc amb això de la carn crua, amb el peix encara, però tampoc massa!<br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-91930221429584162762010-09-16T17:09:23.173+02:002010-09-16T17:09:23.173+02:00Els tàrtars no m'agraden, si és de tonyina enc...Els tàrtars no m'agraden, si és de tonyina encara el provo. Però Sión, t'he de dir que fa goig!!Teresahttps://www.blogger.com/profile/15962411942246864623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-19556271062210029242010-09-16T12:11:16.169+02:002010-09-16T12:11:16.169+02:00A casa l'únic que li agrada la carn crua és al...A casa l'únic que li agrada la carn crua és al meu marit, però a lo millor m'animo i li preparo segur que estarà molt content!Judithhttps://www.blogger.com/profile/15877388394836477464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-32139766391596233942010-09-16T11:18:12.357+02:002010-09-16T11:18:12.357+02:00hola sion, nunca he comido tartar de vedella, pero...hola sion, nunca he comido tartar de vedella, pero confieso que tu plato tiene una pinta de esas para no dejar nada en el plato, saludos pacopacohttps://www.blogger.com/profile/10997931799275090934noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-26164555329201510792010-09-16T10:37:41.046+02:002010-09-16T10:37:41.046+02:00Acabo de descubrir tú blog y me parece muy interes...Acabo de descubrir tú blog y me parece muy interesante!<br />Ya tienes una seguidora más!<br />Saludos!Melania Danielahttps://www.blogger.com/profile/03874341062594233096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-75854369495797691022010-09-15T23:42:04.784+02:002010-09-15T23:42:04.784+02:00Sión, una recepta canónica que m'ha recordat e...Sión, una recepta canónica que m'ha recordat el meu primer steak tartar a un restaurant... amb aquell cambrer tan mudat barrejant els ingredients devant meu....PURA LITÚRGIA!!<br /><br />:))starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-38395333223276168102010-09-15T23:12:58.133+02:002010-09-15T23:12:58.133+02:00Provaré la teva recepta, a casa també en fem de ta...Provaré la teva recepta, a casa també en fem de tant en tant i ens agrada molt!!!Visc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/13891227490277416693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-35924104625535289092010-09-15T22:12:18.052+02:002010-09-15T22:12:18.052+02:00A mi m'agrada però en canvi a casa no m'an...A mi m'agrada però en canvi a casa no m'animo em fà l'efecte de que no em quedarà bé, perque realment té el seu que.<br /><br />Muas!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18422459727452408559noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-58029377182209162702010-09-15T20:41:59.044+02:002010-09-15T20:41:59.044+02:00Nunca lo he probado,pero creo que me gustaria....a...Nunca lo he probado,pero creo que me gustaria....aunque tambien prefiero el de pescado.<br />Besets.Mesildahttps://www.blogger.com/profile/15194265928540306060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-81562385862787549412010-09-15T19:46:26.749+02:002010-09-15T19:46:26.749+02:00Els fogons del pare
Jo el preparo per el Miquel i ...Els fogons del pare<br />Jo el preparo per el Miquel i per mi una altre cosa.<br />Una abraçada<br /><br />LA COCINERA DE BETULO<br />Amb passa com a tu, la preparem però no la mengem.<br />Petons<br /><br />Ricard Sampere<br />La propera provaré de fer-li al Miquel com tu dius, veurem que tal.<br />Una abraçadaFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-23505290453698022622010-09-15T19:45:42.819+02:002010-09-15T19:45:42.819+02:00Gemma
Jo també amb quedo amb el de tonyina, el de ...Gemma<br />Jo també amb quedo amb el de tonyina, el de carn per al Miquel <br />Petons<br /><br />Pardini<br />Gracias <br />Un saludo<br /><br />Rosa<br />Quina enveja, però es que no puc, amb quedo amb el de tonyina.<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-7353394048757055342010-09-15T19:43:11.159+02:002010-09-15T19:43:11.159+02:00fa poc que he confessat públicamente que m'enc...fa poc que he confessat públicamente que m'encanta el bistec tàrtar, i aquest que presenten compleix tots els cànons. amb l'afegitó de la ceba 'ikea', que m'agrada i en prenc nota!Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-86653228689174818252010-09-15T18:29:29.763+02:002010-09-15T18:29:29.763+02:00És un dels meus plats preferits i el preparo just ...És un dels meus plats preferits i el preparo just com tu dius... i amb tabasco (molt poc) i com licor m'agrada posar-hi vodka, que sembla tingui un sabor més neutre.Ricard Samperehttps://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-79212881704885614982010-09-15T17:58:20.162+02:002010-09-15T17:58:20.162+02:00La puc fer per al meu marit, però jo sabent que es...La puc fer per al meu marit, però jo sabent que es carn crua no m' acaba de fer el pes, potser son maníes. Aixó no vol dir que no sigui bó.<br />Petons.LA COCINERA DE BETULOhttps://www.blogger.com/profile/16165876270019956180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-54220962418299156352010-09-15T17:52:06.283+02:002010-09-15T17:52:06.283+02:00Sión,
Hi ha a qui no agraden les figues, a mi els ...Sión,<br />Hi ha a qui no agraden les figues, a mi els tàrters no m'acaben de fer el pes i això que sempre que n'he preparat els he tastat per a comprovar-ne el punt. Amb això ja en tinc prou.<br />La recepta és la tradicional i molt ben explicada.<br />Felicitats.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-2055958847957244252010-09-15T15:04:26.489+02:002010-09-15T15:04:26.489+02:00Sión, m'encanta el tartar o streak tartar com ...Sión, m'encanta el tartar o streak tartar com diuen que es el nom original, me emporto una miqueta pel camí.<br />MuxutxuakRosa,https://www.blogger.com/profile/07515148985802363725noreply@blogger.com