tag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post4497803672097170090..comments2024-02-21T02:27:38.917+01:00Comments on Fem un mos: CREMA D’ESPÀRRECS VERDSFem un moshttp://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comBlogger34125tag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-6475686355467413872010-04-07T08:24:07.724+02:002010-04-07T08:24:07.724+02:00Pruebala ya me diras.
BesosPruebala ya me diras.<br />BesosFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-80417085516423251262010-04-06T09:39:23.024+02:002010-04-06T09:39:23.024+02:00Hola, gracias por visitar mi blog, el tuyo es prec...Hola, gracias por visitar mi blog, el tuyo es precioso.<br />Esta crema de esparragos verdes debe de estar deliciosa.<br />Un petóMeritxellhttps://www.blogger.com/profile/11212894883841072471noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-26020359962867700252010-04-06T01:07:37.067+02:002010-04-06T01:07:37.067+02:00Kako
Prueba i repetirás.
Besos
mercé
Els dies d...Kako<br />Prueba i repetirás.<br />Besos <br /><br />mercé <br />Els dies de festa els aprofitem al màxim, comprem, fem excursions i sortim per la tele a Olot, jejeje<br />Petonets <br /><br />Mercé <br />L’aprofitament queda boníssim<br />PetonetsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-21135369753603527502010-04-05T20:07:03.404+02:002010-04-05T20:07:03.404+02:00L'autor ha eliminat aquest comentari.Fem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-86121927720987196572010-04-05T10:07:39.180+02:002010-04-05T10:07:39.180+02:00Sion, doncs em sembla una recepta genial per aprof...Sion, doncs em sembla una recepta genial per aprofitar els extrems estellosos! Boníssima!<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-69575745542477395272010-04-04T11:01:05.997+02:002010-04-04T11:01:05.997+02:00Ei!,que heu fet el salt a la fama!!,ahir us vaig v...Ei!,que heu fet el salt a la fama!!,ahir us vaig veure al telenotícies comprant embotit a Camprodon!.Em va fer molta gràcia comprovar que aprofiteu bé les festes!!je,je..una abraçada.Mercè-dest.cass.mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-55614315679049721742010-04-02T01:13:54.238+02:002010-04-02T01:13:54.238+02:00Te copio la receta, he comido crema de espárragos ...Te copio la receta, he comido crema de espárragos envasada y sin dudas que no tendrá nada que ver.<br />Una delicia.<br />Un besoKakohttps://www.blogger.com/profile/08414205604990019296noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-13872131426336062602010-03-30T12:29:23.194+02:002010-03-30T12:29:23.194+02:00Hola,
porto el blog del Club de Cuines (a clubdec...Hola,<br /><br />porto el blog del Club de Cuines (a clubdecuines.cat), portal de cuina de TV3 i Catalunya Ràdio, i de cara a St Jordi volia demanar als blogs de cuina en català que em recomanessin un llibre de cuina i que em diguessiu en una frase o dos perquè us agrada o el recomaneu. M'ho pots enviar per correu electrònic a clubdecuines@tv3.cat? D'això en vull publicar un text o varis, que servirà tant per conèixer llibres de cuina com per conèixer blogs com el teu...<br /><br />Esborra aquest comentari quan vulguis, ja entenc que no va lligat amb el contingut d'aquest text, però no trobava altre manera de contactar.<br /><br />Gràcies!<br /><br />RogerRogerhttp://blogs.clubdecuines.cat/clubdecuinesnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-76429158928554719062010-03-30T00:33:16.045+02:002010-03-30T00:33:16.045+02:00ANNAFS
Prova-la ja veuràs que es molt bona i fàcil...ANNAFS<br />Prova-la ja veuràs que es molt bona i fàcil.<br />Bona setmana i petonets<br /><br /><br />Marina<br />Quan els compres tens assegurats dos plats, i bons.<br />Bona setmana i petonetsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-51668904835747261662010-03-29T20:18:47.124+02:002010-03-29T20:18:47.124+02:00Hola Sion,guapa,
Prenc nota d'aquesta delicosa...Hola Sion,guapa,<br />Prenc nota d'aquesta delicosa crema. Està molt bé això de fer dos plats amb el mateix ingredient. Fantàstic! ;)<br />Bona setmana, petons,<br />MarinaMarinahttp://www.haciendobuenasmigas.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-49527340992464172822010-03-28T11:39:01.659+02:002010-03-28T11:39:01.659+02:00Ja la prepararé aquesta crema , que em sembla que ...Ja la prepararé aquesta crema , que em sembla que és molt bona!!ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-16998512228240932512010-03-28T01:04:42.239+01:002010-03-28T01:04:42.239+01:00StHilari
A casa tambe, las puntes a la plancha i e...StHilari<br />A casa tambe, las puntes a la plancha i els peus per crema.<br />Una abrasada<br /><br />Josepb<br />Entre l’excursió, la troballa i el plat ja no queden paraules.<br />Una abrasadaFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-3058182287889479672010-03-27T18:21:07.892+01:002010-03-27T18:21:07.892+01:00Sión i Miquel; Anar a la muntanya i poder-los trob...Sión i Miquel; Anar a la muntanya i poder-los trobar i després fer-los un mateix i formant un altre muntanyeta... senzillament deliciosos... i molt ben aprofitats¡¡.<br /> Que vagi de gust Sión i Miquel¡¡Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-87987441894555992932010-03-27T04:53:10.824+01:002010-03-27T04:53:10.824+01:00A casa som molt d'espàrrecs, i una crema com a...A casa som molt d'espàrrecs, i una crema com aquesta és la sortida ideal per a aquells manats que fa dies que s'arrosseguen per la nevera....<br />Una abraçadaAlfonshttps://www.blogger.com/profile/10828397594907588328noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-84894321260208975092010-03-27T01:21:26.042+01:002010-03-27T01:21:26.042+01:00La Quinta de Luculus
Considerat convidada. Gracies...La Quinta de Luculus<br />Considerat convidada. Gracies <br />Molts petons<br /><br /><br />La Cocinera de Betulo- Gemma<br />Es veritat si es pot aprofitar i surt un plat tan bo perquè no fer-ho<br />Petons<br /><br />Gemma.<br />Ja em diràs.<br />Petonets <br /><br />Starbase<br />Dons ja en som dos.<br />Una abrasada<br /><br />SUSANNA<br />Estan molt bones<br />PetonetsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-29831089707985421422010-03-27T01:20:47.663+01:002010-03-27T01:20:47.663+01:00Dolça
Amb els temps que corren no es pot llençar r...Dolça<br />Amb els temps que corren no es pot llençar res i mes si queda així de bo.<br />Petons<br /><br />Gloria<br />Queda la mar de bona, ja em diràs el resultat del truc<br />Molts petons<br /><br />Marta<br />Els silvestres millor fets amb una truita ummmmmmm<br />Petonets<br /><br />Merçe<br />Jo no soc gaire de cremes, nomes m`agraden dos o tres.<br />PetonetsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-1691685134832720122010-03-26T21:54:54.308+01:002010-03-26T21:54:54.308+01:00HOLA SION, GUAPA TU
UNA SOPETA D´ALLÓ MES BONA, M...HOLA SION, GUAPA TU<br /><br />UNA SOPETA D´ALLÓ MES BONA, M´ENCANTEN LES SOPES<br /><br /><br />PETONETS SUSANNAsusannanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-84765133489845093992010-03-26T19:49:09.684+01:002010-03-26T19:49:09.684+01:00Un que s'apunta al club de l'aprofitament....Un que s'apunta al club de l'aprofitament.<br /><br />Adoro l'espàrrec!starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-66321909429489194182010-03-26T11:18:24.027+01:002010-03-26T11:18:24.027+01:00Molt bona idea, aquí no es llença res, me l'ap...Molt bona idea, aquí no es llença res, me l'apunto.<br />Muas!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18422459727452408559noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-88807912834353459102010-03-26T00:35:22.104+01:002010-03-26T00:35:22.104+01:00Molt bona manera d`aprofitar-ho tot, ja m' ima...Molt bona manera d`aprofitar-ho tot, ja m' imagino el sabor.<br />Petons.LA COCINERA DE BETULOhttps://www.blogger.com/profile/16165876270019956180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-51353906968977010982010-03-25T22:14:43.163+01:002010-03-25T22:14:43.163+01:00M'agrada tant la crema d'espàrrecs que ara...M'agrada tant la crema d'espàrrecs que ara mateix vindria a ca vostra a menjar-me un platet. Us ha quedat fantàstica.<br />petons!maragdahttps://www.blogger.com/profile/11220758025118432289noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-60459299042007971942010-03-25T22:12:51.386+01:002010-03-25T22:12:51.386+01:00Les cremes de verdures són molt bones i si són com...Les cremes de verdures són molt bones i si són com aquesta encara més.I tant que cal aprofitar tot el que es pugui!,amb una mica d'imaginació es pot fer de tot!Un petó per als dos!mercè-dest.cass.mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-46348009572394564722010-03-25T20:58:06.597+01:002010-03-25T20:58:06.597+01:00....i ara ja comencen a trovar-se per les muntanye.......i ara ja comencen a trovar-se per les muntanyes...que bona aquesta crema! l'apunto!!!<br />PtntsMarta Padenoushttps://www.blogger.com/profile/17816871091754087292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-34812102137316581922010-03-25T20:55:02.950+01:002010-03-25T20:55:02.950+01:00Està molt bé aquest truc per separar la part menys...Està molt bé aquest truc per separar la part menys tendra dels espàrrecs. A la propera que en faci, ho provaré, a nosaltres també ens agrada la crema.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-63672152338619306222010-03-25T19:04:06.331+01:002010-03-25T19:04:06.331+01:00Ei, Sion, jo també aprofito les cues dels espàrrec...Ei, Sion, jo també aprofito les cues dels espàrrecs per fer cremes, no es pot llençar res, a la cuina!<br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.com