tag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post6060704291273845229..comments2024-02-21T02:27:38.917+01:00Comments on Fem un mos: LLOM DE CONILL FARCITFem un moshttp://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comBlogger28125tag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-67247420370623994962010-10-21T07:37:58.158+02:002010-10-21T07:37:58.158+02:00PILAR
Moltes gracies per els teus comentaris, ens...PILAR <br />Moltes gracies per els teus comentaris, ens anirem seguint.<br />Petons <br /><br />Guspires que viatgen amb el ven (Gemma<br />La avantatja es quer no te ossets, si el probes ja amb diràs.<br />Petons<br /><br />Crismas<br />Si lo pruebas ya me dirás.<br />BesosFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-59968842758892928632010-10-20T23:51:23.309+02:002010-10-20T23:51:23.309+02:00Me gusta el conejo, en casa lo cocinamos mucho, me...Me gusta el conejo, en casa lo cocinamos mucho, me llevo la receta, tiene que estar riquísimo.<br />Besoscrismashttps://www.blogger.com/profile/08169462178638552071noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-49902495442731461052010-10-20T17:09:36.476+02:002010-10-20T17:09:36.476+02:00Hola Sion,
A casa el conill no ens entusiasme gair...Hola Sion,<br />A casa el conill no ens entusiasme gaire, suposo que pel tema del ossets, però preparat d'aquesta manera deu ser una delícia.<br />Una forta abraçadaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-37616157142697885162010-10-20T10:35:53.176+02:002010-10-20T10:35:53.176+02:00Primer de tot, agrair-te els teus comentaris al me...Primer de tot, agrair-te els teus comentaris al meu blog arrel dels quals feia dies que tenia pendent de visitar el teu. Felicitats per l´entrada 100, per l´any del blog i per les magnifiques receptes que hi han, tan cassolanes i properes i amb tocs ben originals. En definitiva que m´ha agradat molt i des d´ara mateix em tens per aquí.<br />Petons!PILARhttps://www.blogger.com/profile/09494275850560061300noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-14501555512924504022010-10-20T10:31:45.002+02:002010-10-20T10:31:45.002+02:00Paco
Ets del meus, el conill el trobo molt bo amb ...Paco<br />Ets del meus, el conill el trobo molt bo amb qualsevol preparació.<br />Una abraçada<br /><br />Ingrid<br />Si el probes ja amb diràs<br />Petons <br /><br />El Oteador de los Mercados<br />Certament el plat es molt agraït, i ara amb bolets encara mes.<br />Petons <br /><br />Els fogons del pare<br />Triturat i tornat a la cassola, la salsa quedarà mes espessa, la propera vegada provaré, gracies.<br />Una abraçadaFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-32015142214843539982010-10-19T22:42:27.512+02:002010-10-19T22:42:27.512+02:00Sión,
Una molt bona recepta.
Si al final de tot no...Sión,<br />Una molt bona recepta.<br />Si al final de tot no vols trobar trossos de ceba, enlloc de colar-ho jo ho trituraria amb el braç elèctric i el tornaria a la caçola. Llàstima de perdre la ceba.<br />Pel demés em sembla excel·lent i amb el farcit de bolets un plat perfecte.<br />Una abraçada.El parehttps://www.blogger.com/profile/03455529246472279286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-27985464446887263652010-10-19T18:23:31.826+02:002010-10-19T18:23:31.826+02:00Que ric que ha d'estar aquest conill! A més és...Que ric que ha d'estar aquest conill! A més és un d'aquells plats que pots servir també en fred. Una delícia i ara què és època de bolets ja no dic.Joan Benllochhttps://www.blogger.com/profile/13681155754159531529noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-50007486049398035702010-10-19T13:17:26.645+02:002010-10-19T13:17:26.645+02:00T'ha quedat diví! no soc gaire de menjar conil...T'ha quedat diví! no soc gaire de menjar conill però està deliciós!! me l'apunto! petonetsIngridhttps://www.blogger.com/profile/13557314719672664884noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-11215354589900464952010-10-19T13:01:41.742+02:002010-10-19T13:01:41.742+02:00Sion, el conill que has preparat a força déu de es...Sion, el conill que has preparat a força déu de estar de categoria, per a mi el conill preparat com se vol cossa en agrada molt.......salutaçións pacopacohttps://www.blogger.com/profile/10997931799275090934noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-27798643673151103472010-10-19T11:56:44.773+02:002010-10-19T11:56:44.773+02:00Carme - cocina con sabor
Si el probes ja amb dirà...Carme - cocina con sabor<br />Si el probes ja amb diràs.<br />Petons<br /><br />Lidia<br />Jo tinc també la sort de poder-la fer amb conills que hem porta una pagesa i la recepta guanya molt.<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-54889808464337507002010-10-19T11:56:20.562+02:002010-10-19T11:56:20.562+02:00Neus
Aquest es per anar fent boca, quan en tingui ...Neus<br />Aquest es per anar fent boca, quan en tingui un amb cargols t´aviso.<br />Petons<br /><br />Mercè<br />Amb faràs sortir els colorssss, moltes gracies<br />Petons<br /><br />LA COCINERA DE BETULO<br />El pots fer amb qualsevol tipus de carn.<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-20998262205325772172010-10-19T11:55:55.926+02:002010-10-19T11:55:55.926+02:00Mesilda
Moltes gracies
Petons
La cuina vermella
...Mesilda<br />Moltes gracies<br />Petons<br /><br />La cuina vermella <br />Buscava un bon plat, conill i bolets, però vosaltres meu fet adonar que també i vaig posar el cor jejeje. Moltes gracies.<br />Petons<br /><br />Visc a la Cuina<br />La combinació queda be. <br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-63468128783605675892010-10-19T11:55:32.903+02:002010-10-19T11:55:32.903+02:00Damilena
Queda bien. Gracias
Besos
Gemma
Pots fer...Damilena<br />Queda bien. Gracias<br />Besos<br /><br />Gemma<br />Pots fer-ho igual amb pollastre, també queda molt bo<br />Petons<br /><br />Queti B<br />Si t´agrada el conill o tens tot, saludable, econòmic i amb el bolets molt bo.<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-7407826153014192492010-10-19T11:55:05.329+02:002010-10-19T11:55:05.329+02:00Petita cuina
Amb guatlla pot quedar molt bona,tam...Petita cuina <br />Amb guatlla pot quedar molt bona,també es podria fer amb una cuixa de pollastre, quedaria be.<br />Queda anotat lo del concurs. Gracies<br />Molts petons<br /><br />Starbase<br />Crec que el basic de la tardor son els bolets, i que en surten moltes receptes jejeje<br />Una abraçada<br /><br />Gemma<br />Porta una mica de feina però quan veus el resultat no ten nen recordes<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-44540838401931269112010-10-19T09:25:22.793+02:002010-10-19T09:25:22.793+02:00aquesta recepta li haig d'ensenyar a la meva s...aquesta recepta li haig d'ensenyar a la meva sogre, perque té granja de conills i segur que li sorpendrà<br /><br />petonsLídiahttps://www.blogger.com/profile/02816217859172661545noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-51780944884106131672010-10-19T08:03:40.912+02:002010-10-19T08:03:40.912+02:00A mi el conill m'encanta i amb aquest farcit e...A mi el conill m'encanta i amb aquest farcit encara més, molt bo!<br /><br />Petonetscocina con saborhttps://www.blogger.com/profile/07516562788454592074noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-29811817311259770142010-10-18T23:16:31.638+02:002010-10-18T23:16:31.638+02:00Té molt bona pinta, pero a mi dona'n qualsevol...Té molt bona pinta, pero a mi dona'n qualsevol cosa que no siigui conill ni fetge.<br />Petons.LA COCINERA DE BETULOhttps://www.blogger.com/profile/16165876270019956180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-26215990131194368712010-10-18T23:12:04.007+02:002010-10-18T23:12:04.007+02:00El conill, boníssim, els bolets,fantàstics, la cui...El conill, boníssim, els bolets,fantàstics, la cuinera, una meravella... RECEPTA 10!.A reveure.mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-12328800422664090362010-10-18T22:21:55.431+02:002010-10-18T22:21:55.431+02:00Un farcit espectacular!!!
quan de temps fa que no ...Un farcit espectacular!!!<br />quan de temps fa que no menjo conill i a mi siii que m'agrada.<br />un plat de conill amb cargols i sóc més feliç.<br />Un petonet Neushttps://www.blogger.com/profile/13426094460844401852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-61650214134870777622010-10-18T21:41:29.915+02:002010-10-18T21:41:29.915+02:00Quina combinació més maca, trobo que és una recept...Quina combinació més maca, trobo que és una recepta ben original!Visc a la Cuinahttps://www.blogger.com/profile/13891227490277416693noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-19594689526925482742010-10-18T20:49:51.401+02:002010-10-18T20:49:51.401+02:00Tan bo que és el conill, i a vegades com costa que...Tan bo que és el conill, i a vegades com costa que entri a la cuina. Aquest farcit és de festa grossa, i a més t'ha quedat molt romàntic, has vist que el farcit t'ha quedat amb forma de cor?<br />Mil petons!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-66900394068437489222010-10-18T16:54:28.379+02:002010-10-18T16:54:28.379+02:00Sin duda un plato de fiesta!!El relleno es de 10.
...Sin duda un plato de fiesta!!El relleno es de 10.<br />Besets.Mesildahttps://www.blogger.com/profile/15194265928540306060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-33354700525067439952010-10-18T16:08:54.923+02:002010-10-18T16:08:54.923+02:00A la primavera vam fer un plat molt semblant i als...A la primavera vam fer un plat molt semblant i als convidats els agradà molt. A més, és una carn molt saludable i gens cara (que tot s'ha de mirar). Amb els bolets deu estar boníssim!<br />BesetsQ https://www.blogger.com/profile/12382044677760596041noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-81642127869298515952010-10-18T14:20:38.480+02:002010-10-18T14:20:38.480+02:00No soc gaire de conill, però aquest pinta bé.No soc gaire de conill, però aquest pinta bé.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18422459727452408559noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-4880058690062235312010-10-18T11:43:46.844+02:002010-10-18T11:43:46.844+02:00Así tiene que estar buenisimo, el conejo con bolet...Así tiene que estar buenisimo, el conejo con boletus ó con setas! Mmmmm!Melania Danielahttps://www.blogger.com/profile/03874341062594233096noreply@blogger.com