tag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post64805284151826395..comments2024-02-21T02:27:38.917+01:00Comments on Fem un mos: LASSANYA DE GAMBESFem un moshttp://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comBlogger40125tag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-85945414202730625552011-02-04T07:33:37.793+01:002011-02-04T07:33:37.793+01:00StHilari
I no deixar ni una engruna, perdonat
Una...StHilari<br />I no deixar ni una engruna, perdonat <br />Una abraçada<br /><br />Eva<br />Dons nomes has de fer-la, es molt senzilla. <br />Petons<br /><br />Ingrid<br />Es molt resultona, Moltes gracies<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-91274032107225201052011-02-03T12:39:03.474+01:002011-02-03T12:39:03.474+01:00Una lassanya exquisita noia!! t'ha quedat prec...Una lassanya exquisita noia!! t'ha quedat preciosa i delicadament presentada. M'encanta!<br />Molts petonetsIngridhttps://www.blogger.com/profile/13557314719672664884noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-47128528220138354172011-02-03T11:47:01.286+01:002011-02-03T11:47:01.286+01:00aquesta recepta és de les que triunfaria a casa.aquesta recepta és de les que triunfaria a casa.Eva Floreshttps://www.blogger.com/profile/07249883675751507548noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-8821701161990201502011-02-02T11:10:29.911+01:002011-02-02T11:10:29.911+01:00per llepar-se els dits ... amb perdó!
Una abraçada...per llepar-se els dits ... amb perdó!<br />Una abraçadaAlfonshttps://www.blogger.com/profile/10828397594907588328noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-59078027824356708052011-02-02T08:03:10.752+01:002011-02-02T08:03:10.752+01:00Massitet
Gracies per l’idea, doncs ara tindre que ...Massitet<br />Gracies per l’idea, doncs ara tindre que provar la beixamel amb brou de carn jejeje<br />Una abraçada i fins dissabte<br /><br />Mercè <br />Moltes gracies, com sempre m’afalaguen molt els teus comentaris<br />Molts petons<br /><br />Margot<br />Moltes gracies<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-70714181155409201962011-02-02T08:02:45.952+01:002011-02-02T08:02:45.952+01:00SUSANNA
Permís atorgat jejeje, si la proves ja amb...SUSANNA<br />Permís atorgat jejeje, si la proves ja amb diràs<br />Petons <br /><br />Xisca<br />Aquest plat a taula també amb va sorprendre a mi mateixa per el resultat.<br />Petons <br /><br />Josepb <br />A l’hora de menjar una delícia. Moltes gracies<br />Una abraçadaFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-74965267163436048832011-02-02T02:16:39.067+01:002011-02-02T02:16:39.067+01:00De luxe aquesta lanya.
Petonets.De luxe aquesta lanya.<br />Petonets.margothttps://www.blogger.com/profile/04063659821637425074noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-5116610391314013402011-02-02T00:19:23.484+01:002011-02-02T00:19:23.484+01:00Això és una lassanya de luxe, de festa, d'estr...Això és una lassanya de luxe, de festa, d'estrella Michelín!. Una recepta extraordinària Sión.mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-2398206526243678792011-02-01T23:43:18.071+01:002011-02-01T23:43:18.071+01:00Hola Sión!
Quina lassanya més original!! Em quedo ...Hola Sión!<br />Quina lassanya més original!! Em quedo sobretot amb la idea de la beixamel amb brou de gamba... Ho he fet amb brou de carn. Però amb peix ha d'estar molt bé, també...<br /><br />Artistassa!!!Massitethttps://www.blogger.com/profile/07150370160438073128noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-53863082919707117872011-02-01T18:58:50.595+01:002011-02-01T18:58:50.595+01:00Sión i Miquel; ...caramb, caramb... quina cosa tan...Sión i Miquel; ...caramb, caramb... quina cosa tant ben col.locada en aquest plat i de menjar-ho, encara més¡¡ <br /> Que vagi de gust Miquel i Sión¡¡ :-DJosepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-77436791081026630202011-02-01T15:23:26.948+01:002011-02-01T15:23:26.948+01:00Com tots els altres , m'ha sorprés aquest plat...Com tots els altres , m'ha sorprés aquest plat, trobo que ha de quedar boníssim . Ja et diré si ho provem.<br /><br />Una abraçadaxiscahttps://www.blogger.com/profile/15356012275653887557noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-67679358614487943382011-02-01T13:05:16.387+01:002011-02-01T13:05:16.387+01:00HOLA SIÓN, GUAPA TU
PERÒ QUE BO,...ANOTO LA RECEP...HOLA SIÓN, GUAPA TU<br /><br />PERÒ QUE BO,...ANOTO LA RECEPTA, EM EL TEU PERMÍS<br /><br />MIL PETONETS SUSANNASUSANNAhttp://enrocalacuina.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-75923483362743858862011-02-01T08:08:25.803+01:002011-02-01T08:08:25.803+01:00Josep
Moltes gracies
Una abraçada
Taller de sucre...Josep<br />Moltes gracies<br />Una abraçada<br /><br />Taller de sucre<br />Si el proves ja amb diràs <br />Petons <br /><br />Xaro<br />Esta fent amb un moment.<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-8795337531632046772011-02-01T08:08:07.397+01:002011-02-01T08:08:07.397+01:00Petita cuina
Tota teva jejeje, si la proves ja amb...Petita cuina<br />Tota teva jejeje, si la proves ja amb diràs<br />Petons <br /><br />Damilena<br />Si la pruebas ya me dirás el resultado<br />Besos<br /> <br />Mesilda<br />Moltes gracies, es prepara em un tres i no res<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-90508485933734332552011-02-01T08:07:47.161+01:002011-02-01T08:07:47.161+01:00Cristina
Es molt diferent, molt bona i sobretot mo...Cristina<br />Es molt diferent, molt bona i sobretot molt faci-la de preparar.<br />Petons<br /><br />Gemma<br />I bona jejejeje<br />Petons<br /><br />Gemma<br />Es molt mes lleugera, i a taula te molta presencia<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-50699325127636433012011-02-01T08:07:27.698+01:002011-02-01T08:07:27.698+01:00Com Gat i Gos
Es per acompanyar les gambes del int...Com Gat i Gos<br />Es per acompanyar les gambes del interior.<br />Petons<br /><br />Queti B<br />Es fàcil, resultona i molt diferent <br />Petons <br /><br />Tast de cuina<br />Es un plat dels que no queden ni les engrunes, si t’agrada esta clar, jejeje<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-23540598261449495472011-01-31T22:10:06.249+01:002011-01-31T22:10:06.249+01:00Un plat genial!!!!! I per el que sembla ràpid de f...Un plat genial!!!!! I per el que sembla ràpid de fer.<br /><br />Ptntsxarohttps://www.blogger.com/profile/00510358129508854076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-3929057713880064192011-01-31T20:32:41.434+01:002011-01-31T20:32:41.434+01:00Molt bon plat! El provaré, perque fa una cara boní...Molt bon plat! El provaré, perque fa una cara boníssima. Gràcies . EmmaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-12055820876836361942011-01-31T19:43:56.853+01:002011-01-31T19:43:56.853+01:00El nom del plat ja es prou atractiu, però quan veu...El nom del plat ja es prou atractiu, però quan veus la recepta es fa irresistible.josephttps://www.blogger.com/profile/03435152638088335292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-29067920869170957062011-01-31T18:47:57.966+01:002011-01-31T18:47:57.966+01:00Un plato de categoria,con esos ingredientes tiene ...Un plato de categoria,con esos ingredientes tiene que estar bien sabroso...ademas es liero y facil de preparar.<br />Besets.Mesildahttps://www.blogger.com/profile/15194265928540306060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-73411937871399083742011-01-31T16:07:52.942+01:002011-01-31T16:07:52.942+01:00Una receta muy original. Me apunto la idea, y te p...Una receta muy original. Me apunto la idea, y te prometo que esta no me la perderé! Tiene que ser muy buena, con la pintaza qyue tiene!Melania Danielahttps://www.blogger.com/profile/03874341062594233096noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-8891301895736479192011-01-31T15:47:47.253+01:002011-01-31T15:47:47.253+01:00M'agradt molt aquesta recepta, (te la pispo am...M'agradt molt aquesta recepta, (te la pispo amb el permís :P)... jo em faig moltes receptes amb gambes i llagostins, i aquesta em sembla molt bona.<br /><br />Felicitats!Petita cuinahttps://www.blogger.com/profile/08066963316970768483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-39718036893521864032011-01-31T15:36:16.742+01:002011-01-31T15:36:16.742+01:00Ho trobo un plat sensacional, amb pebrots enlloc d...Ho trobo un plat sensacional, amb pebrots enlloc de la típica pasta italiana... Ha de quedar super gustós i molt més lleguera que la típica lassanya, ideal per a un dia de festa!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-10589444179763336202011-01-31T15:23:22.812+01:002011-01-31T15:23:22.812+01:00Una lasanya molt original.
Muas!Una lasanya molt original.<br /><br />Muas!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18422459727452408559noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-22545892183725517132011-01-31T13:22:13.840+01:002011-01-31T13:22:13.840+01:00Com a la resta de company m´ha cridat molt l´entra...Com a la resta de company m´ha cridat molt l´entrada...de gambes. Molt original. A mi no se m´hauria ocorregut. <br />En principi he pensat: "complicada" però se m´ha fet la boca aigua només mirar la composició dels ingredients: a l´abast de tothom i fàcil.<br />Gràcies.Cristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.com