tag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post7883212192614975195..comments2024-02-21T02:27:38.917+01:00Comments on Fem un mos: CEVICHEFem un moshttp://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-57670265244349007152012-02-21T07:56:36.018+01:002012-02-21T07:56:36.018+01:00Gemma
Si t’agraden els ingredients segur que també...Gemma<br />Si t’agraden els ingredients segur que també el resultat final<br />Petons<br /><br />La cuina de l’Eri<br />Ja em diràs, segur que et queda bo, és un plat fàcil de fer, quan més fresc i bo és el peix millor<br />Petons<br /><br />Roser<br />Si però segons el cuiner que ens va ensenyar a fer-lo queda millor amb peix de textura una mica dura<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-11502954425996334632012-02-21T07:56:20.658+01:002012-02-21T07:56:20.658+01:00Isabel
Si el proves segur que t’agrada
Petons
Lid...Isabel<br />Si el proves segur que t’agrada<br />Petons<br /><br />Lidia<br />Doncs a tornar-lo a fer, hehehe<br />Petons<br /><br />Mesilda<br />Si t’agrada el peix cru, seguríssim, i si no de ben segur que t’agradarà a mi amb va passar<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-85169131879972472632012-02-21T07:56:03.914+01:002012-02-21T07:56:03.914+01:00Cristina
Si, és fàcil i bo
Petons
El plat blanc
N...Cristina<br />Si, és fàcil i bo<br />Petons<br /><br />El plat blanc<br />No, és un menjar mexica, jo tampoc n’avia menjat mai, i així em va encantar<br />Petons<br /><br />Gemma<br />Jo ara ne fet alguns cops i agrada molt<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-19915609505565890502012-02-21T07:55:43.399+01:002012-02-21T07:55:43.399+01:00Ricard Sampere
A mi em passa al reves no m’agrad...Ricard Sampere <br />A mi em passa al reves no m’agrada el peix cru però així m’encanta<br />Una abraçada<br /><br />Marina<br />El mango li dona un punt dolç que el fa diferent<br />Petons<br /><br />Miquel<br />Aquell dia va ser el primer cop que el vaig provar i ja n’he fet més d’un cop<br />Una abraçadaFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-71460531388524916262012-02-14T07:33:47.196+01:002012-02-14T07:33:47.196+01:00et pots creure que mai he tastat el ceviche...i se...et pots creure que mai he tastat el ceviche...i segur que m'encanta, perquè m'agrada tot el que és peix!! a veure si m'animo...es pot fer ceviche de qualsevol peix?? petonetstrifasic de baileyshttps://www.blogger.com/profile/01911950330479845397noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-76801033405170693882012-02-13T22:30:32.783+01:002012-02-13T22:30:32.783+01:00Jo l'he provat alguna vegada i és molt bo. Em ...Jo l'he provat alguna vegada i és molt bo. Em guardo la recepta per quan ho vulgui fer. PetonetsLa cuina de l'Erihttps://www.blogger.com/profile/13881827952614727432noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-54440341093465789912012-02-13T18:34:48.351+01:002012-02-13T18:34:48.351+01:00No he provat mai el ceviche, pero segur que es bon...No he provat mai el ceviche, pero segur que es boníssim. A mes, tots els ingredients m'agraden...<br />Petonets.GEMMAhttps://www.blogger.com/profile/13132745942384084895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-38856485553996132582012-02-13T17:47:10.092+01:002012-02-13T17:47:10.092+01:00Nunca he probado el ceviche,pero por los ingredien...Nunca he probado el ceviche,pero por los ingredientes que lleva,seguro que me gusta.<br />Besets.Mesildahttps://www.blogger.com/profile/15194265928540306060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-11861894055722385982012-02-13T16:58:33.677+01:002012-02-13T16:58:33.677+01:00jo vaig estar una temporada vivint al Perú i allà ...jo vaig estar una temporada vivint al Perú i allà havia menjat alguna vegada, no recordo massa bé com era (d'això fa 20 anys) però sé que m'agradava.Lídiahttps://www.blogger.com/profile/02816217859172661545noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-42710360555018694912012-02-13T16:25:55.000+01:002012-02-13T16:25:55.000+01:00Mai no l'he preparat, peró m'agrada molt l...Mai no l'he preparat, peró m'agrada molt la teva recepta !!!<br /><br />petonetsIsabelhttps://www.blogger.com/profile/05123985820947274355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-57663194503854472342012-02-13T16:06:32.114+01:002012-02-13T16:06:32.114+01:00He ajudat a fer-ne algun cop en un sopar informal ...He ajudat a fer-ne algun cop en un sopar informal amb els amics, pero mai l'he preparat per nosaltres a casa... i això que m'encanta, em guardo la recepta per provar-lo ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-77752813570201701072012-02-13T15:47:33.725+01:002012-02-13T15:47:33.725+01:00És un menjar japonès? Jo no he menjat mai peix cru...És un menjar japonès? Jo no he menjat mai peix cru. Aquesta receepta té molt bona pinta!! A veure si m'animo a provar-ho. Una abraçadaEl plat blanchttps://www.blogger.com/profile/04572776374464786553noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-20258813636563676122012-02-13T13:50:21.007+01:002012-02-13T13:50:21.007+01:00Fàcil de fer però el trobo molt exquisit.Es veu de...Fàcil de fer però el trobo molt exquisit.Es veu deliciós.Cristinahttps://www.blogger.com/profile/15153345510570516775noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-89238681432978588212012-02-13T11:53:18.991+01:002012-02-13T11:53:18.991+01:00Sion muy bueno seguro,guardo en la memoria el sab...Sion muy bueno seguro,guardo en la memoria el sabor de cuando lo probamos en la demostración del filigrana,y el rape tambien le va divinamente bien<br />bona setmanaMiquelhttps://www.blogger.com/profile/03024040815488139682noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-69300220612585337152012-02-13T11:35:30.042+01:002012-02-13T11:35:30.042+01:00ai que bo, Síón! A mi m'agrada molt el cevich...ai que bo, Síón! A mi m'agrada molt el ceviche! I aquest afegit de mango.. el fa més exòtic encara! Molt bonica, la foto. PetonetTapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-79704085183197139132012-02-13T10:19:26.548+01:002012-02-13T10:19:26.548+01:00Caldrà provar-ho.
Jo soc força fan del peix cru i...Caldrà provar-ho.<br /><br />Jo soc força fan del peix cru i m'encanta fer sashimi que de fet és equivalent, l'únic que marinat amb soja.<br /><br />salutacions..!Ricard Samperehttps://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.com