tag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post876805526636026845..comments2024-02-21T02:27:38.917+01:00Comments on Fem un mos: BACALLÀ A LA LLAUNAFem un moshttp://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comBlogger46125tag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-64623793629186995982011-04-28T14:29:06.167+02:002011-04-28T14:29:06.167+02:00quina bona pinta aquest bacallà!! I aquestes monge...quina bona pinta aquest bacallà!! I aquestes mongetes...mmmmmm!!! Que bones!! A l'Empordà en diem Mongets. L'ho de banyolins no ho havia escoltat mai, això que conec a gent de Banyoles... ja sabem una cosa més :). PetonsAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/06213036520697205896noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-45506949807682638792010-06-07T18:53:42.901+02:002010-06-07T18:53:42.901+02:00El bacallà es molt bo cuinat de totes maneres
Mol...El bacallà es molt bo cuinat de totes maneres <br />Molts petonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-40471422044055970622010-06-07T18:22:39.870+02:002010-06-07T18:22:39.870+02:00Que bo!
Hi ha tantes varietats a lla recepta de ba...Que bo!<br />Hi ha tantes varietats a lla recepta de bacallà a la llauna com persones que el cuinen, però a mi m'agraden tooooootes!<br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-33812240591095280162010-06-07T17:50:44.006+02:002010-06-07T17:50:44.006+02:00*Eva*
Moltes gracies
Petons
Gemma
Tens tota la ra...*Eva*<br />Moltes gracies<br />Petons<br /><br />Gemma<br />Tens tota la raó, moltes gracies<br />PetonetsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-84337294486835189692010-06-07T14:33:32.858+02:002010-06-07T14:33:32.858+02:00Un plat ben nostre i a tú t'ha quedat de 10!
...Un plat ben nostre i a tú t'ha quedat de 10!<br /><br />Muas!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18422459727452408559noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-29092333151141994002010-06-07T11:04:17.389+02:002010-06-07T11:04:17.389+02:00m'encanten aquests plats clàssics, senzillamen...m'encanten aquests plats clàssics, senzillament boníssim!<br />pt!Eva Floreshttps://www.blogger.com/profile/07249883675751507548noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-149449666960289022010-06-07T09:00:42.163+02:002010-06-07T09:00:42.163+02:00Josepb
El bacallà a taula desapareix, i acompanya...Josepb <br />El bacallà a taula desapareix, i acompanyat amb els banyolins, base un tres i no res jejeje.<br />Una abraçada<br /><br />El plat blanc<br />Si el probes ja amb diràs<br />Molts petons<br /><br />ANNAFS<br />Dintre de lo poc que jo en se d’aquet tema, si se que a la província de Girona genèricament en diuen banyolins.<br />Molts petonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-57717575300793133722010-06-07T09:00:17.188+02:002010-06-07T09:00:17.188+02:00Pilar-Lechuza
Si lo pruebas ya me dirás
Muchos bes...Pilar-Lechuza<br />Si lo pruebas ya me dirás<br />Muchos besos<br /><br />Fimere<br />Muchas gracias<br />Besos<br /><br />GURMET<br />Jo soc mes amant de la cervesa, al bacallà admet totes les preparacions <br />Una abraçadaFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-45753889722076723182010-06-06T20:25:27.819+02:002010-06-06T20:25:27.819+02:00Boníssima recepta de bacallà. M' ha soprés aix...Boníssima recepta de bacallà. M' ha soprés aixó dels banyolis, a casa nostra en diem montgetes de careta...ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-39236062096045515612010-06-06T20:01:14.160+02:002010-06-06T20:01:14.160+02:00A mi també m'agrada molt el bacallà i aquesta ...A mi també m'agrada molt el bacallà i aquesta recepta té una pinta....!!! PetonetsEl plat blanchttps://www.blogger.com/profile/04572776374464786553noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-32052022174956707412010-06-06T12:18:34.472+02:002010-06-06T12:18:34.472+02:00Sión i Miquel; El bacallà a la llauna, és d'aq...Sión i Miquel; El bacallà a la llauna, és d'aquells plats que quedes molt bé per convidats -si els hi agrada- i també facilot de fer. <br /> Jo fa poc que el vaig fer també i el vaig "penjar" amb l'etiqueta, mengues amb bacallà i cuina.<br /> Aquest acompanyat amb els banyolins, promet... millor dit es va fer realitat i va desapareixa...<br /> Que vagi de gust Sión i Miquel¡¡Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-68373684223731714302010-06-05T22:18:10.308+02:002010-06-05T22:18:10.308+02:00Jo un cop fregit el bacalla poso al oli un got de ...Jo un cop fregit el bacalla poso al oli un got de vi blanc i un bitxo que nomes deixo una mica.GURMEThttps://www.blogger.com/profile/10386521806981747567noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-32300040466813845792010-06-05T17:39:42.340+02:002010-06-05T17:39:42.340+02:00j'aime beaucoup le poisson et ce cabillaud es...j'aime beaucoup le poisson et ce cabillaud est parfait pour moi<br />bon weekendfimerehttps://www.blogger.com/profile/04238086078876237253noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-52173328039569245882010-06-05T16:55:24.786+02:002010-06-05T16:55:24.786+02:00Me gusta el bacalao de cualquier manera y lo tengo...Me gusta el bacalao de cualquier manera y lo tengo hecho de muchas pero así a la llauna nunca. Tomo buena nota y no tardaré en hacerlo.<br />un biquiñoPilar - Lechuzahttps://www.blogger.com/profile/03474150742154729681noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-64042486713929558132010-06-05T12:57:04.259+02:002010-06-05T12:57:04.259+02:00Queti B
El bacallà es molt bo de totes formes, si ...Queti B<br />El bacallà es molt bo de totes formes, si el fas ja amb diràs.<br />Molts petons<br /><br />Paco <br />Als que ens agrada el bacallà amb totes les preparacions resulta molt bo<br />M’agradarà veure una recepta de les teves.<br />Una abraçada<br /><br />Gemma<br />Quan no agrada algun plat, per molt be que estigui, com que no!!!!!<br />Molts petons <br /><br />Gloria <br />Dons ja en som dues, de totes maneres esta boníssim<br />Molts petonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-74154392938030131722010-06-04T21:08:52.741+02:002010-06-04T21:08:52.741+02:00Aquí teniu una "fan" absoluta del bacall...Aquí teniu una "fan" absoluta del bacallà!. I només veient la foto, ja me'l menjaria!. I quins fesolets més rebons!Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-86909417699953115872010-06-04T16:14:07.671+02:002010-06-04T16:14:07.671+02:00Ja sabeu que el bacallà a mi no m'agrada gaire...Ja sabeu que el bacallà a mi no m'agrada gaire... però estic segura que ha de ser un plat d'aquells que causen sensació, ideals per sucar pa en un dinar de festa grossa.Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-83117912206609435042010-06-04T15:07:09.281+02:002010-06-04T15:07:09.281+02:00sion faltaba mi comentario, péro como es de imagin...sion faltaba mi comentario, péro como es de imaginar, en tu cocina nunca hay fallos, el bacalao y yó somos viejos amigos, 1º por lavarlos y 2º por haberlo comido en infinidad de platos preparados de muchas formas, péro el tuyo tiene un seny que le hace tener algo especial,....felicidades niña.......saludos pacopacohttps://www.blogger.com/profile/10997931799275090934noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-82472201022128840232010-06-04T12:30:24.514+02:002010-06-04T12:30:24.514+02:00Quina pinta té el bacallà aquest! I a aquestes hor...Quina pinta té el bacallà aquest! I a aquestes hores, em fa venir molta, molta gana. El bacallà, tant fresc com dessalat, m'encisa i forma part de la nostra dieta habitual. El faré com tu proposes. Gràcies!Q https://www.blogger.com/profile/12382044677760596041noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-14906674024420164002010-06-04T12:28:23.724+02:002010-06-04T12:28:23.724+02:00Merce
Dons ara toca fer bacallà jejeje
Molts peton...Merce<br />Dons ara toca fer bacallà jejeje<br />Molts petons<br /><br />Ricard Sampere<br />Amb el remullat del bacallà crec que cadascú tenim la nostra “recepta” lo important es que a taula estigui bo. També va be quan en poses en remull posar-ne per un parell de vegades i quan el tenim apunt el assequem i congelem, també queda be o he provat.<br />Una abraçada<br /><br />Anirac<br />Dintre de lo poc que jo se d’aquet tema, el nom de fesolet es el que se li don genèricament a les mongetes a la província de Girona, aquet a Olot li diuen banyolins.<br />Molts petonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-77264779712053802122010-06-04T12:27:46.994+02:002010-06-04T12:27:46.994+02:00Goyi
Muchas gracias
Besos
Francesc
Et desitjo pe...Goyi<br />Muchas gracias<br />Besos<br /><br /> Francesc<br />Et desitjo per tu que el puguis provar ben aviat.<br />Una abraçada.<br /><br />Visc a la Cuina<br />Si el proves ja amb diràs<br />Petonets<br /><br />Juan<br />También te iré siguiendo, así podremos ver lo que cocinamos.<br />Un abrazoFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-29432409594331102982010-06-04T09:56:54.862+02:002010-06-04T09:56:54.862+02:00te molt bona pinta...escolta els banyolins són el...te molt bona pinta...escolta els banyolins són el que a Olot li diuen "fessolets"? per casualitat ho saps?<br />gràciesanirachttp://paamboliisucre.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-78558558165192082212010-06-03T23:42:38.348+02:002010-06-03T23:42:38.348+02:00Jo el faig practicament igual i a casa ens encanta...Jo el faig practicament igual i a casa ens encanta. El tema que sempre tinc dubte de "quin es el mètode millor" es el dessalat. He provat com ho fas tu (que es com ho fa la majoria) i també a partir de recomancions de bacallaners de mercat, el que jo en dic el 6+1... Es a dir netejar, posar en aigua durant 6 dies a la nevera, canviar l'aigua i un dia més. I a mi em sembla que queda millor així, clar que cal preveure el plat amb una setmana de temps...Ricard Samperehttps://www.blogger.com/profile/09285428817879545955noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-66619258313670470402010-06-03T23:02:18.985+02:002010-06-03T23:02:18.985+02:00Al xow de cuina em va fer venir salivera...Aquest ...Al xow de cuina em va fer venir salivera...Aquest encara més!a reveure Sión i Miquel.mercèhttps://www.blogger.com/profile/00774075524139563914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-720503164893029952.post-40962072741922511532010-06-03T23:00:29.760+02:002010-06-03T23:00:29.760+02:00Gracias por tu visita y comentario en mi blog.
Vi...Gracias por tu visita y comentario en mi blog. <br />Visito el tuyo para dejarte mi comentario y de paso echarle una ojeada y tengo que decirte que he visto unas recetas muy buenas, como este bacalao a la llauna. El bacalao es uno de los pescados que más me gustan sea de la forma como se haga.<br />A partir de ahora me hago seguidor de tu blog, de esta forma podré ver todo lo que pones.<br />Encantado de conocerte aunque sea a través del blog.<br />SaludosJuan Hernándezhttps://www.blogger.com/profile/14280246426291315016noreply@blogger.com