GELAT DE KIWI
INGREDIENTS
300 g de kiwis sense la pell
300 g de formatge fresc o Philadelphia100 g sucre
Unes gotes d’essència de vainilla
Pelar els kiwis, trossejar-los i posar-los al got de la batedora, afegim el formatge, el sucre i la essència de vainilla. Triturem fins que tinguem una crema molt fina. Tenim que procurar que tots els ingredients estiguin freds de la nevera.
Preparem la geladora, traiem la cubeta que tindrem al congelador, muntem la part interior, aboquem el preparat i la posem en marxa, deixem uns 45 minuts i ja el tindrem llest, no quedarà tan congelat com altres gelats, aquest queda més cremós.
Si no ens l’hem de menjar enseguida, el podem guardar al congelador amb la mateixa cubeta, traient-li la tapa però protegint-lo amb paper film.
No l'he provat mai, però me l'estic imaginant al paladar, i això ha de ser mooolt bo, amb un puntet astringent...
ResponEliminaPetonss! ;)
Apa quina bona idea. Gelat de kiwi... A pendents.
ResponEliminaPetonets.
Ostres, de kiwi! Crec que no n'havia vist mai cap, ha de ser molt i molt bo!
ResponEliminaPetonets
Sandra
A l'estiu només menjaria gelats... A la classe pràctica de gelats al curs de Bellart vaig fer precisament un gelat de kiwi!
ResponEliminaAra que he acabat l'stage ja me'n vaig de vacances, així que vinc a desitjar-vos un bon estiu. Que descanseu i passeu unes bones vacances!
De kiwi no n'he fet mai, però ha d'estar molt bo!! el provarem!
ResponEliminaHola!!
ResponEliminamuchísimas gracias por el comentario que me has dejado en el blog!
Con tu permiso por aquí me quedo de seguidor para admirar todos los platos que salgan de tu cocina! como este precioso helado que tiene que ser una auténtica delicia!!
Muchísimas gracias de nuevo y.... te sigo!! :)
Acabatdefer
ResponEliminaSi t’agraden com fruita, amb gelat encara més
Petons
GEMMA
Si el proves ja amb diràs
Petons
Elsfogonsdelabordeta
Jo tampoc n’avia vist, però va ser una prova i amb un resultat sorprenent.
Petons
Gemma
ResponEliminaEl meu de ben segur que ni punt de comparació amb el de Bellart.
Ara et toca descansar, Molt bones vacances, fins la tornada
Molts petons
Teresa
Esta molt bo.
Petons
Tito
Gracias a ti por querer admirar mis platos.
Un abrazo
Quin gust mes original que ha de tenir... Entre àcid, dolç, cremos... Per llepar-se els dits.
ResponEliminaDesitjo que les vacances vagin la mar de be. Jo estic aprofintant perposar-me una mica al dia amb les. Ostres cuines.
Petons!