PATATES FARCIDES
INGREDIENTS
2 patates grosses
100 g, bacallà dessalat100 ml. oli d’oliva
1 all
Pebre negre
Formatge ratllat
Posem una olla amb aigua al foc, rentem les patates i les bullim senceres i amb la pell, fins que quan les punxem amb un ganivet ens surti sol, sempre procurant que no se'ns trenquin.
Quan les tinguem cuites les partim per la meitat a lo llarg, i buidem una mica, reservem el contingut per separat.
Per preparar la brandada:
A un casso amb oli calent (55º aprox.) confitem els alls.
Fora del foc, hi afegim el bacallà sense pell i el deixarem confitant uns minuts.
Triturem el bacallà amb la batedora afegint-li part del mateix oli de confitar-lo i part de la patata que tenim separada.
Amb la barreja que tenim preparada, reomplim las patates, espolsem amb el formatge ratllat i uns moments abans de servir gratinem una mica.
Farcides totalment de luxe!! M'encanten amb el bacallà! :D
ResponSuprimeixPetonets
Sandra
Que deliciosa receta, estas patatas rellenas tienen que ser una barbaridad de ricas, las probaré!!
ResponSuprimeixbsts. Maite
La patata i el bacallà són una combinació molt clàssica que tenen l'èxit assegurat. Fins i tot els poc amants del bacallà com jo tastaríem de gust unes patatates d'aquestes ;)
ResponSuprimeixque bona la brandada !! mira que sempre veiem les patates farcides amb carn, peró aquesta idea m'agrada i molt
ResponSuprimeixpetonets
La brandada de bacallà harmonitza perfectament amb la patata. Si fas aquesta presentació de la foto... la tornes irresistible!!! Petons
ResponSuprimeixMolt a favor del bacallà en general i de casar-lo amb la patata en particular :))
ResponSuprimeixUi que bo, s'haurà de provar!
ResponSuprimeixMe encanta la brandada... deliciosa receta!!!
ResponSuprimeixEl bacallá m'agradavtant, que es igual amb quenel combini....i aquestes patates farcides fan molt bona fila.
ResponSuprimeixPetonets.
muy buena a mi me encanta tambien la patata reellenas con brandada,para mi uno delos mejores
ResponSuprimeixbon cap de setmana perella
Fa temps que no preparo unes patates farcides! Aquestes fan molt bona fila, i amb bacallà ñes totalment nou per mi, ha de ser finura finura eh! ;)
ResponSuprimeixPetonsss
Un bon farciment amb el bacallà.
ResponSuprimeixJo no les bulleixo, les faig al forn.
Petons.
Boníssim!!!! tant la patata com el bacallà ens agraden. La combinació, perfecta!!!!
ResponSuprimeixPetonets
Quina combinació més bona. M'encanta la brandada de bacallà i combinada amb la patata mmmmmm genial!! . Una abraçada
ResponSuprimeixCom sempre us dic.. plats senzills i que venen de gust... I aquesta combinació ha d'estar de conya.
ResponSuprimeixSalut!
Quin luxe de creïlles! Gràcies per la recepta!
ResponSuprimeixBesets
Sion, com ho sabies que m'encanta el bacallà??? Posa'n un parell en una carmanyola que ara pujo!!!
ResponSuprimeixPTNTS
Dolça
Elsfogonsdelabordeta
ResponSuprimeixLa combinació queda molt bona
Petons
Don Camilo y Caldereta
Si las pruebas ya me dirás
Besos
Gemma
La avantatja es que pots posar més o menys bacallà, segons el gust de cadascú
Petons
Isabel
ResponSuprimeixEs per variar les patates farcides clàssiques
Petons
Marina
Com molt bé dius patata i bacallà harmonitzant molt bé
Petons
Starbase
Son una parella perfecta
Una abraçada
Visc a la cuina
ResponSuprimeixSi las proves ja amb diràs
Petons
Ana
Si te gusta la brandada, te gustara la combinación
Besos
GEMMA
Ja en som dues, el bacallà m’encanta amb totes les combinacions
Petons
Miquel
ResponSuprimeixQueden molt bones
Una abraçada
Acabatdefer
Les patates queden molt bones amb tots els farcits, però amb brandada son de finura total
Petons
LA COCINERA DE BETULO
Quedaran igual de bones fetes al forn
Petons
MaryLou
ResponSuprimeixSi us agrada el bacallà i la patata, de ben segur que us agradaran
Petons
El plat blanc
Si agraden els dos ingredients, èxit assegurat
Petons
Ricard Sampere
Una combinació amb la que a més de estar bona fa goig a taula
Una abraçada
Queti B
ResponSuprimeixMoltes gracies, celebro que t’agradi
Petons
Dolça
Ja tens la carmanyola preparada, però tardes molt en vindre jejeje
Molts petons
Hola Sion, guapa tu
ResponSuprimeixi que bones queden, veritat ?
a csa en faig moltes vegades, amb diferents farcits, i tots tenen èxit, como aquestes teves....hummm
mil petonets Susanna
A casa tots els farcits agraden molt
ResponSuprimeixPetons