CUIXA DE POLLASTRE FARCIDA





INGREDIENTS

2 quarters de la cuixa de pollastre
Bolets de temporada
1 ceba
2 tomàquets
3 alls
2 gots cervesa
Oli
Pebre
Sal

Quan comprem el pollastre demanen que ens el desossin.

Com que encara tenia unes restes de bolets, camagrocs i rovellons, dels pocs que em trobat aquesta temporada, doncs aquest va ser el farcit i l’acompanyament.

Saltegem molt lleugerament els camagrocs, escorrem del seu oli i reservem.

Estenem sobre el marbre les cuixes, salpebrem hi posem els camagrocs, enrotllem i lliguem.




A una cassola amb una mica d’oli i el que ens ha sobrat de saltejar els bolets, enrossim per tots costats els quarters lligats, quan estiguin daurats hi posem la ceba tallada en juliana, daurem una mica, afegim el tomàquet tallat a daus i els alls tallats ben petits, donem unes voltes, aboquem la cervesa, deixem coure una mitja hora, o fins que el tinguem al nostre gust.

Passat el temps passem la salsa pel colador xinés, tornem a posar-la a la cassola hi posem els bolets, unes quantes voltes i ja ho tenim llest.

Comentaris

  1. Que bó el farcit amb bolets. I ambla salsa de cervesa genial.
    Petons

    ResponElimina
  2. ostresss que bones,la veritat que aixi m'agraden molt.petons

    ResponElimina
  3. Como me ha gustado ésta receta, muy sencilla y vistosa;-) te la copio para hacerla en breve!! gracias por compartir.
    Besos

    ResponElimina
  4. ummmm que ricas tienen que estar con ese relleno. Y cada vez me gusta más utilizar la cerveza en las comidas, y con el pollo me parece acertadisimo. me gusta!!
    bsts. maite

    ResponElimina
  5. Hola,
    Quin farcit més bo!! Un plat ideal per aquest dies. M'ho apunto. Bon cap de setmana

    ResponElimina
  6. per un moment he vist el farcit amb secret ...

    petonets

    ResponElimina
  7. Té molt bona pinta. El farcit em sembla genial.
    S'haurà de tastar.

    ResponElimina
  8. Un plato perfecto para cualquier celebracion...el relleno y la salsa buenisima.
    Besets.

    ResponElimina
  9. pollastre y bolets, m'agrada y molt.
    Besets

    ResponElimina
  10. Soc de Menorca, lo que noi se me da muy bien escribir en catalán, lo parlu y también lo leo incluso en publico.Dicho esto,me gusta mucho esta receta que presentas, tiene que resultar magnifica, acabo de descubrir tu blog he dado un paseo por el y con tu permiso me quedo de seguidor tuyo.
    Que tengas un buen fin de semana

    ResponElimina
  11. Aquesta cuixa havia d'star ben bona.

    Muas!

    ResponElimina
  12. Un farciment extraordinari i les cuixes queden més sucoses a l'hora de menjar.
    Petons.

    ResponElimina
  13. Sió i Miquel, només dir-vos que moltes gracies per tot i moltes felicitats per la organització de la trobada.
    Petonets.

    ResponElimina
  14. Caram, caram! Cuixetes de pollastre farcides de camagrocs! Avui n'he trobat, de bolets. Demà potser compro el pollastre i provo de fer la vostra recepta. Deliciosa... petons

    ResponElimina
  15. Tot i que darrerament no tinc temps per res, m'apunte la recepta per quan puga. Em sembla boníssima!
    Besets

    ResponElimina
  16. Em sembla una recepta fantàstica per a un dinar de dissabte o diumenge! Llàstima que aquesta temporada costi tan trobar bolets a bon preu. A veure si amb les darreres plujes s'animen a sortir, encara que sigui tard...

    Fins aviat!
    Anna

    ResponElimina
  17. Nena, quin blog tan xulo i quines receptes tan apetitoses; m'he fet seguidora i prometo anar-me passant!! :D

    Un petó!!! :)

    ResponElimina
  18. Anniki
    La cervesa fa més amorós el pollastre, i el farcit encara més
    Petons

    Debuencomerialgomas
    Queden boníssimes.
    Petonets

    Crismas
    Muchas gracias, si la pruebas ya me dirás
    Besos

    ResponElimina
  19. Don Camilo y Caldereta
    Como le he comentado a Anniki, quedan mucho mas sabrosas
    Besos

    Núria
    Moltes gracies
    Petons

    La cuina de l’Eri
    Si la proves ja em diràs com t’han quedat
    Petons

    ResponElimina
  20. Isabel
    També ha de quedar molt bo
    Petons

    Xisco
    Moltes gracies, li dona un punt diferent
    Una abraçada

    Gemma
    Dintre de dos dies ja estem preparant les receptes
    Molts petons

    ResponElimina
  21. Maria Pilar-Cocinica
    Lo están, de verdad
    Besos

    Mesilda
    Es un plat senzill però que queda molt bé
    Petons

    Orquidea59
    Es un agermanament deliciós per el nostre gust
    Petons

    ResponElimina
  22. Xoriguer 48
    Benvingut, espero veure’t per aquí, celebro que t’agradi la recepta, ara me’n vaig a veure el teu
    Una abraçada

    Miquel
    Moltes gracies
    Una abraçada

    Gemma
    Quan de temps sense veure’t!!!!!, moltes gracies
    Petonets

    ResponElimina
  23. La cocinera de Betulo
    Molt més i a la vegada els bolets li donen molt de gust
    Petons

    Gemma
    Moltes gracies i a reveure a la pròxima
    Molts petons

    Marina
    Quina sort, nosaltres aquest any nomes amb vam trobar quatre al principi d’agost.
    Molts petons

    ResponElimina
  24. Queti B
    Tranqui-la més endavant serà igual de bona, hehehehehe
    Petons

    La taula d’en Bernat
    Aquests encara eren de l’any passat, poquets paro els suficients per aquest plat
    Petons

    Anna
    Celebro que t’agradi, moltes gracies a vaig a donar una volta per el teu.
    Petons

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars