CEVICHE



Aquesta es un altre recepta que ens van fer al Taller de Cuina Maia al restaurant Filigrana al que vaig ser convidada, ja fa uns mesos.

INGREDIENTS

2 talls de rap
½ llimona o llima
80 g. ceba
40 g. tomàquet no massa madur
Uns branquetes de cibulet
Sal
Pebre negre molt
¼ Mango (opcional)

PER ACOMPANYAR

Truitetes de blat

Al taller ens el van preparar amb mero, però com que no en vaig trobar, vaig provar amb rap que també queda molt bo.

Tallem el peix a trossets petits i el posem a marinar amb el suc de llimona o llima, durant uns vint minuts.

Passat el temps escorrem molt bé el peix posant-lo sobre paper de cuina per absorbir totes les restes de suc. Posem a un bol i reservem.

Tallem ben petit el tomàquet, la ceba i el cibulet.

Quan ho tinguem tot preparat, barregem molt bé amb el peix, salpebrem.




Podem fer-ne amb mango, barregem-hi el mango tallat també a trossets petits a una part del peix preparat anteriorment, així a taula en tenim dos sabors.

Per les truitetes de blat, he fet servir les que trobem al súper, les tallem a trossets irregulars, posem-les a una safata sobre paper sulfuritzat i les portem al forn a daurar, que ja el tindrem preescalfat a 120º C. les hi deixem nomes uns moments. Doncs es cremen molt ràpidament.

Comentaris

  1. Caldrà provar-ho.

    Jo soc força fan del peix cru i m'encanta fer sashimi que de fet és equivalent, l'únic que marinat amb soja.

    salutacions..!

    ResponElimina
  2. ai que bo, Síón! A mi m'agrada molt el ceviche! I aquest afegit de mango.. el fa més exòtic encara! Molt bonica, la foto. Petonet

    ResponElimina
  3. Sion muy bueno seguro,guardo en la memoria el sabor de cuando lo probamos en la demostración del filigrana,y el rape tambien le va divinamente bien
    bona setmana

    ResponElimina
  4. Fàcil de fer però el trobo molt exquisit.Es veu deliciós.

    ResponElimina
  5. És un menjar japonès? Jo no he menjat mai peix cru. Aquesta receepta té molt bona pinta!! A veure si m'animo a provar-ho. Una abraçada

    ResponElimina
  6. He ajudat a fer-ne algun cop en un sopar informal amb els amics, pero mai l'he preparat per nosaltres a casa... i això que m'encanta, em guardo la recepta per provar-lo ;)

    ResponElimina
  7. Mai no l'he preparat, peró m'agrada molt la teva recepta !!!

    petonets

    ResponElimina
  8. jo vaig estar una temporada vivint al Perú i allà havia menjat alguna vegada, no recordo massa bé com era (d'això fa 20 anys) però sé que m'agradava.

    ResponElimina
  9. Nunca he probado el ceviche,pero por los ingredientes que lleva,seguro que me gusta.
    Besets.

    ResponElimina
  10. No he provat mai el ceviche, pero segur que es boníssim. A mes, tots els ingredients m'agraden...
    Petonets.

    ResponElimina
  11. Jo l'he provat alguna vegada i és molt bo. Em guardo la recepta per quan ho vulgui fer. Petonets

    ResponElimina
  12. et pots creure que mai he tastat el ceviche...i segur que m'encanta, perquè m'agrada tot el que és peix!! a veure si m'animo...es pot fer ceviche de qualsevol peix?? petonets

    ResponElimina
  13. Ricard Sampere
    A mi em passa al reves no m’agrada el peix cru però així m’encanta
    Una abraçada

    Marina
    El mango li dona un punt dolç que el fa diferent
    Petons

    Miquel
    Aquell dia va ser el primer cop que el vaig provar i ja n’he fet més d’un cop
    Una abraçada

    ResponElimina
  14. Cristina
    Si, és fàcil i bo
    Petons

    El plat blanc
    No, és un menjar mexica, jo tampoc n’avia menjat mai, i així em va encantar
    Petons

    Gemma
    Jo ara ne fet alguns cops i agrada molt
    Petons

    ResponElimina
  15. Isabel
    Si el proves segur que t’agrada
    Petons

    Lidia
    Doncs a tornar-lo a fer, hehehe
    Petons

    Mesilda
    Si t’agrada el peix cru, seguríssim, i si no de ben segur que t’agradarà a mi amb va passar
    Petons

    ResponElimina
  16. Gemma
    Si t’agraden els ingredients segur que també el resultat final
    Petons

    La cuina de l’Eri
    Ja em diràs, segur que et queda bo, és un plat fàcil de fer, quan més fresc i bo és el peix millor
    Petons

    Roser
    Si però segons el cuiner que ens va ensenyar a fer-lo queda millor amb peix de textura una mica dura
    Petons

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars