CROQUETES DE BOTIFARRA DEL PEROL I CEPS



Amb aquesta recepta participo a “La recepta del 15”, del mes de febrer que organitzen Els fogons de la Bordeta i Xocolata desfeta.

INGREDIENTS

1 botifarra del perol
50 g. de ceps deshidratats
Farina
Llet
1 ou
Pa ratllat
Oli d’oliva
Sal

Posem a rehidratar els ceps amb aigua una mica tèbia.

Traiem la pell a la botifarra, l’esmicolem, la posem a una paella amb unes gotes d’oli, i amb una forquilla l’anem xafant fins que la tinguem completament desfeta. Reservem 

Quan tinguem els ceps hidratats, els tallem petits, salpebrem i a una paella amb una mica d’oli els saltegem, un cop llestos els incorporem a la botifarra que tenim reservada, donant unes voltes perquè quedi molt ben amalgamat el conjunt.

Es el moment de preparar la massa per les croquetes, hi posem la farina donant-ne unes voltes perquè cogui bé, hi posem un raig de llet, remenem perquè quedi tot ben integrat, hi repetim la operació fins que ens quedi la massa ideal per fer les croquetes.

Quan tinguem la massa llesta, donem forma a les croquetes, les passem per ou batut i per pa ratllat, les fregim i a menjar.

Comentaris

  1. Només veure el títol ja he vingut depressa. Unes croquetes gustoses i boníssimes. M'agrada molt la idea, les provaré aviat :D

    ResponElimina
  2. La botifarra negra no m'agrada, però la del perol si i amb aquesta combinació han d'estar delicioses!!!!

    Petons!!

    ResponElimina
  3. Sión, no esperava menys de tú, unes croquetes treballades i molt ben elaborades amb un gust potent!, senzillament fantastiques.

    ResponElimina
  4. M'encanta la incorporació dels ceps, Sión... i trobo que t'ha quedat una foto elegantota!!! Petonet

    ResponElimina
  5. Muy buena idea, te han quedado muy xulis!!

    ResponElimina
  6. Una combinació boníssima i molt pròpia del vostres blog. Han de quedar gustoses, cruixents i molt bones!

    ResponElimina
  7. Una combinació d'ingredients de la terra i molt, molt bona. M'encanten!!
    petonets

    ResponElimina
  8. Sión, això són unes croquetes de gust autènticament de muntanya, de tota la vida. Aquesta combinació ha d'estar de mort! Petonets.

    ResponElimina
  9. Sioooonnn!!! aixo ha d'estar bonisim...butifarra de perol que es bonisima i a més bolets... genial un mos delicios.

    petons

    ResponElimina
  10. Venint de vosaltres no podien ser unes altres croquetes !!!
    Petonets.

    ResponElimina
  11. Combinació guanyadora la de la botifarra de perol i els ceps, m'encanta! Han de ser una delícia!
    Moltes gràcies per participar
    PEtons
    Sandra

    ResponElimina
  12. Una combinacion buenisima...con tanta variedad de croquetas, y lo que me gustan...me pongo a hacer croquetas ya!
    Besets.

    ResponElimina
  13. M'agrada la botifarra i m'agraden els ceps. Així que és una combinació triomfadora per al meu gust. Es veuen delicioses i em puc imaginar el seu sabor. Mmm...
    Moltíssimes gràcies per participar preciosa!
    Petonets!!

    ResponElimina
  14. Aquesta combinació no l'he tastat mai i em sembla molt però que molt bona. Han de ser una delícia. Petons

    ResponElimina
  15. Buti, buti, buti!!! Que bona!! I a sobre amb ceps.... mmmmmmm
    Un petonas
    Sònia

    ResponElimina
  16. un aperitiu fantàstic per aquest cap de setmana!!! ;P petonets

    ResponElimina
  17. Estic absolutament fascinada per tantes receptes de croquetes que hi ha gracies al reto.
    Molt original les teves, gràcies per la recepta.

    ResponElimina
  18. Molt bona proposta, fer unes croquetes amorosides de la botifarra més amorosida que conec: la del perol :)

    ResponElimina
  19. QUe bones! la botifarra i els bolets casen perfectament!! molt bona prposta! petonets

    ResponElimina
  20. Una bona combinació per unes croquetes amb molt de sabor.
    Petons.

    ResponElimina
  21. Mes que bones, exquisites!!!!! molt bons ingredients... petons,

    ResponElimina
  22. Que tingues sort!! aquest aperitiu ha d'estar boníssim.

    ResponElimina
  23. Acabatdefer
    Queden molt meloses, doncs la botifarra de perol ja ho és en si
    Petons

    Anniki
    A mi em passa lo mateix, i així queden delicioses
    Petons

    Mercé
    Moltes gracies
    Molts petons

    ResponElimina
  24. Marina
    Els ceps li donen un contrapunt molt bo
    Molts petons

    Conchi
    Muchas gracias
    Besos

    Gemma
    Moltes gracies, a nosaltres ens van encantar
    Petons

    ResponElimina
  25. El taller de la cuina
    Son sabors de muntanya potents però a la vegada fins
    Petons

    Montse de Sants
    Queden molt bones i potents
    Petons

    Neus
    Moltes gracies, encara que no m’estigui bé dir-ho és que si.
    Petons

    ResponElimina
  26. GEMMA
    Moltes gracies
    Petons

    Els fogons de la bordeta
    Es un plaer poder participar, és una combinació molt encertada
    Petons

    Mesilda
    Ja no tenim excusa, en tenim per tots els gustos`
    Petons

    ResponElimina
  27. Marina
    Moltes gracies, ha estat un plaer
    Petonets

    La cuina de l’Eri
    Les vaig fer per primer cop i la veritat és que van desaparèixer del plat en un moment
    Petons

    Marta
    Moltes gracies
    Molts petons

    ResponElimina
  28. Judith
    Segur que triomfaran
    Petons

    Marina-BlauKitchen
    En tenim per tots els gustos, i moltes per provar
    Petons

    Starbase
    Per això les vaig fer, hehehehe
    Una abraçada

    ResponElimina
  29. Roser
    Son un matrimoni perfecte
    Petons

    LA COCINERA DE BETULO
    Moltes gracies
    Petons

    Joaquima
    Si senyora, hehehehe
    Petons

    Jordi elsdivendresfavestendres
    Moltes gracies
    Una abraçada

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars