TULIPES FARCIDES
INGREDIENTS
Tulipes de pasta per amanides
1 llauna de tonyina amb oliTomàquet triturat
Formatge ratllat
Oli
Sal
Confitem el tomàquet triturat amb una miqueta d’oli, un polsim de sal i un de sucre.
Mentrestant bullim la pasta com ens indiqui el fabricant. Quan la tinguem l’escorrem, i la passem per aigua freda perquè no s’enganxin entre elles. Reservem
Escorrem bé l’oli de la tonyina, la passem a un plat i l'esmicolem molt bé amb una forquilla.
Quan el tomàquet estigui llest i barregem la tonyina. Remenem molt bé perquè quedin ben integrats els dos ingredients.
Farcim la pasta amb el preparat de la tonyina, posant-la a una safata, espolsem formatge ratllat i la portem al forn que ja tindrem preescalfat per gratinar-los una mica .
Que fàcil i bo, Sión! Petonet i bon dilluns!
ResponEliminaFàcil, originali boníssim! Però quina feinada a farcir aquestes tulipes tan petites!
ResponEliminaMe gusta, es ideal para el tiempo que viene, muy rico. Besos.
ResponEliminaMmmmmm, con lo que nos gusta la pasta, el atún y el queso es una forma diferente de combinarlo que te aseguro que haremos!
ResponEliminaSi, si... les teves t'han quedat precioses... Jo tb ho vaig fer amb unes sobres de llenties i no vegis la feinada que vaig tenir, ho tinc a la carpeta de pendents de publicar, pero veient aquestes, ja no ho faig.
ResponEliminaHo tindre en compte per quan torni a comprar.
mmmmmm que bo i que fàcil, m'encanta!!!!!!
ResponEliminaPetonets
Unes tulipes ben gustoses i farcides. Molt original la presentació.
ResponEliminaPetons
queda molt bé el palt amb aquestes tulipes!!!! petonets
ResponEliminaHem sembla que a casa agradará molt aquesta recepta...
ResponEliminaPetonets.
Em sembla que demana una paciència que jo normalment no tinc juassss :)
ResponEliminaOriginal y muy rico.
ResponEliminaUnos bocaditos riquisimos y originales.
ResponEliminaBesets
COm a aperitiu, a una terrasseta amb ple estiu, amb el solet i un bon vi....ideal!!! petons
ResponEliminaque xulo, sempre m'agrada entrar a la teva cuina!!!
ResponEliminapetit mos de primera !! m'agrada i es original
ResponEliminapetonets
Como me gusta!! facil y rico..que mas podemos pedir
ResponEliminaUn besito
Quina recepta més guapa!
ResponEliminaUNA MUY BUENA IDEA DE RELLENARLOS ASI,ME GUSTA
ResponEliminaUNA ABRAÇADA
Ets una crack, cal tenir paciència per omplir aquestes tulipes, però la veritat és que t'han quedat de luxe i boníssimes
ResponEliminaUn aperitiu 10!! M'encanta la presentació!!Un petó
ResponEliminaTreball de xinos però que val la pena . M´agrada molt el farciment que heu posat.
ResponEliminaMarina
ResponEliminaTens molta raó
Petons
Gemma
Sembla més del que realment costa
Petons
Conchi
Es un plato que puede ser de invierno i de verano
Besos
Embadurnados
ResponEliminaUna preparació diferent per un plat de pasta
Petons
Marisabel
Porta una mica més de feina que un plat de pasta normal, però val la pena a taula es molt agraït
Petons
Carmen
L’has definit molt bé
Petons
La Quinta del Luculus
ResponEliminaAixí canviem la presentació d’un plat de pasta
Petons
Judith
Al plat a taula fa goig
Petons
GEMMA
Celebro que us agradi
Petons
Starbase
ResponEliminaAmb una màniga es fa rapidet
Una abraçada
Maria Pilar – COCINICA
Muchas gracias
Besos
Mesilda
Moltes gracies
Petons
Roser
ResponEliminaM’acabes de donar una boníssima idea, però amb una cerveseta jejeje
Petons
Lidia
Moltes gracies, ets ven vinguda
Petons
Isabel
Moltes gracies, celebro que t’agradi
Petons
Dolores – Mi Gran Diversion
ResponEliminaMuchas gracias, celebro que te guste
Besos
Visc a la Cuina
Moltes gracies
Petons
Miquel
Una manera diferent de presentar la pasta
Una abraçada
Rosa
ResponEliminaAmb una màniga pastissera es bastant facilet.
Petons
Elvira
Moltes gracies guapa
Petons
Cristina
Bé con ja he dit amb una màniga pastissera s’omplen ràpid
Petons
M´encanta!!! es molt bona idea molt original i facil, amb el teu permís jo ho faré amb unes tulipes un poc mes grans ja que se me dona mal la faena que necesita un poc de precisió.
ResponEliminaBesets.
4queta
http://khps.wordpress.com/