MOS DE CONTRAST DE SABORS
INGREDIENTS
4 talls d’embotit
de catalana o mortadel·la
Formatge de cabraEnsiam
Cogombres amb vinagre
Llesques de pa
Netegem l’enciam,
el tallem a tires finetes i l’amanim. Reservem
Sobre les
llesquetes de pa posem, un tall de formatge de cabra, una mica d’enciam i
llavors la catalana o mortadel·la plegada, punxem amb un escuradents i a sobre
també punxat un tros de cogombret.
Un aperitiu senzill però mol vistós i bo!
ResponEliminaLes tapes de contrastos m'encanten, tenen tots els sabors en una sola mossegada!
ResponEliminaApunto idea per un soparet d'estiu a la fresca! Que bo!
ResponEliminaSión, una proposta fantàstica.
ResponEliminaAcabo de rebre en el meu bloc el següent comentari. Penso que et pot interessar:
""De la mateixa manera que per l'onze de setembre esta previst fer una cadena humana, els blogs també ens estem preparant per enllaçar-nos
ara a mes fem una exposició de fotografies i dibuixos nacionalistes
ens agradaria que us afegíssiu al projecte
animeu-vos !!
http://cadenablogs-11setembre2013.blogspot.com/
""
Contrast de sabors i de colors fantàstic!! Un aperitiu genial, sens dubte!!
ResponEliminaPetonets!
Aquest pinxo de contrastos em sembla genial! I perfecte per un sopar informal estiuenc!
ResponElimina