MOS DE PASTIS DE LLUÇ
INGREDIENTS
350 g de lluç
2 ous3 cullerades de crema de llet
3 cullerades de salsa de tomàquet
½ pastanaga
½ porro
1 nou de mantega
1 cullerada petita de pa ratllat
Sal
Pebre negre molt
PER LA PASTA CRUIXENT
2 fulles de pasta brick
Oli d’oliva
PER LA VINAGRETA
Oli d’oliva
½ culleradeta de salsa de soja
1 cullerada de vinagre
¼ de taronja nomes el suc
Sal
Bullim el lluç amb el porro, la pastanaga i un
polsim de sal. Quan el tinguem cuit, retirem les espines i la pell, el desfem
una mica amb una forquilla. Reservem
A un bol deixatem els ous a punt de truita,
afegim la nata, la salsa de tomàquet i el peix que tenim reservat, espolsem una
mica de pebre negre, remenem perquè tots els ingredients quedin ben integrats.
Untem un motllo amb mantega i pa ratllat,
aboquem el preparat i el portem al forn que ja tindrem preescalfat a 220º C.,
per coure’l al bany Maria durant uns vint-i-cinc minuts.
Quan s’hagi refredat el tallem a trossos de la
mida que vulguem. Reservem
Per la pasta cruixent: tallem la pasta brick
en petits rectangles. A una paella posem oli, quan el tinguem ben calent,
fregim la pasta, es gairebé un posa i treure. Posem-la sobre paper absorbent.
Per la vinagreta: a un bol posem tots els
ingredients, batrem molt bé amb una forquilla. Reservem
Per servir, posem un tros de pasta brik a
sobre un tros de pastis i tapem amb un altre tros de pasta brik, salsegem una
mica.
Ostres, que bo!! Si l'hagués vist abans, la fem a casa segur!! i quin aspecte més bo!!!
ResponEliminaCelebro que t’agradi, si el proves ja em diràs?
EliminaPetons
Sembla molt bo, aquest pastís! De peix és molt original, Sión.
ResponEliminaMarina es molt bo, es diferent !!!
EliminaPetons
Un mos molt gustós!!! presentat així queda molt bé!
ResponEliminaEs molt gustos com molt bé dius, a taula desapareix !
EliminaPetons
ostres! pastis de lluç amb brick i al forn!! perfecte! me l'enduc! petons
ResponEliminaTot per tu hehehe, si el proves ja amb diràs?
EliminaPetons
Oh!!! Que bo! Jo també vull fer aquest mos!! Ha d'estar boníssim!!
ResponEliminaPetons!
En tens un trosset reservat hehehe !
EliminaPetons
un pastel muy original y bien bueno¡
ResponEliminaFins abans d'enfornar, de manera molt similar, ho he fet en ocasions, enfornant-ho dins d'una base de quiche.
ResponEliminaÉs doncs aquesta una bona variació.
Una abraçada.
Amb quiche també deu d’estar molt bo
ResponEliminaUna abraçada
Ey quina recepta més bona!!!!
ResponEliminaM'ha encantat!!!!
A veure si així els meus fills mengen una mica més de peix...
Sión, bones vacances, reina, i ens veiem a la tornada!!!!
Molts petonets.
Trobo molt original presentar el pastis amb el cruixent de la brick, la combinació de textures ha de quedar genial.
ResponEliminaI els pastissos de peix m'encanten!