COCA MARINERA
INGREDIENTS
½ làmina de pasta de full
1 calamar
½ k de musclos
8 gambes grossetes
Oli d’oliva
Sal
Per preparar la coca de pasta de full. Estenem
la làmina sobre el marbre, l’estirem una mica, la tallem a porcions de la mida
que vulguem i la punxem perquè no ens pugui gens.
Posem les coques sobre paper sulfuritzat a una
safata i la portem al forn, que ja tindrem preescalfat a 200 ºC, quan comença a
enrossir, la tapem amb un altre full de paper sulfuritzat, posem a sobre una
altra safata, doncs així ens quedarà cuita i amb la gruixària original.
Tallem el calamar a tires molt primes, per
simular espaguetis de calamar. Els saltegem a una paella amb una mica d’oli i
reservem (reservem els tentacles, per una altra preparació).
Obrim els musclos al vapor com tinguem costum
de fer-ho, quan els tinguem els traiem de la clova i reservem.
Pelem les gambes, les salem i courem a una
planxa amb unes gotes d’oli només volta i volta.
Per presentar la coca, posarem sobre la pasta
de full, uns fideus de calamar, dues fileres de musclos i al mig dues gambes. Acabem amb un rajolí d'oli.
Això fent el vermutet... aaaiiixxxx ja m'hi trobo Sion!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Amb una cerveseta ben fresca també M.Gloria ! jejeje
EliminaPetons
Amb un vermutet... o cerveseta... una tapa súper!!
ResponElimina