PETIS MOS DE VEDELLA I BOLETS




Fa uns dies vaig preparar unes galtes de vedella rostides  (la recepta la trobareu aquí) i en va sobra un tros, com que no en tenia per un altre dinar, vaig preparar aquests petits mos ben acompanyats, que van agradar molt.

INGREDIENTS

Galta de vedella rostida
Gírgoles mini
Encenalls de pernil
200 g de pèsols congelats
1 ceba petita
Mantega
1 got d’aigua
½  cullerada de sucre
Unes gotes de vinagre
Sal
Fulls de pasta brik

Amb el tros de galta de vedella i la seva salsa vaig afegir-hi unes gírgoles mini, i vaig deixa coure uns deu minuts.

Per preparar el coulis de pèsols: tallem la ceba ben petita i la posem a un cassó amb la mantega, els pèsols, un polsim de sal, el sucre, quan comenci a caramel·litzar el sucre hi posem les gotes de vinagre, deixem evaporar una mica, afegim l’aigua i deixem coure fins que tinguem els pèsols al punt.

Triturem fins que ens quedi una crema fina i espessa. Reservem

A un bol, posem una cullerada sopera de farina i una d’aigua remenem, ha de quedar espessa, doncs és per segellar el paquetet.

Del rotllo de pasta brik, tallem tires d’uns deu centímetres i les partim per la meitat, estenem sobre el marbre els quadrats de pasta, al centre de cadascun, hi posem una cullerada de vedella i bolets, pleguem, pintem les puntes amb l’aigua amb farina i girem, perquè es vegin més polits, farem els mateixos passos amb tots el paquetets.

Posem els paquetets a una safata i els portem al forn que ja tindrem preescalfat a 180 ºC, deixem coure fins que comencen a enrossir.

Per servir, al plat posem una cullerada de coulis de pèsols, a sobre posem el paquetet i mig emboliquem amb l’encenall de pernil.


Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars