FILET DE PORC ADOBAT, ROSTIT AMB XAMPINYONS
1 filet de porc
250 g de xampinyons
½ l d’oli d’oliva
PER LA MARINADA DE L’ADOB
1 cullerada sopera d’orenga
4 branquetes de farigola
3 fulles de llorer
1 cullerada sopera de pebre vermell dolç de la
Vera
250 ml de vinagre blanc
250 ml de cervesa
1 cullerada de sal
1 cullerada de pebre negre en gra
Per preparar la marinada de l’adob, posem a un
recipient més aviat fondo tots els ingredients. El filet el vaig tallar per la
meitat, submergim els dos trossos en el líquid, han de queda ben coberts amb la
marinada.
El deixem vint-i-quatre hores a la
nevera.
Passat el temps, escorrem el líquid de la
marinada, reservant els alls, el llorer i la farigola.
A una cassola hi posem les herbes, els alls
que tenim reservats i hi afegim l’oli i el filet de porc marinat. La portem al
foc i deixem coure a foc suau, deixant que es coguin per igual de tots costats.
Mentrestant netegem els xampinyons, i els
afegim a la cassola. En una mitja hora tindrem la carn cuita.
Per servir, tallem el filet a rodanxes,
acompanyades dels xampinyons i unes cullerades de salsa.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada