FILET DE PORC ADOBAT, ROSTIT AMB XAMPINYONS



INGREDIENTS

1 filet de porc
250 g de xampinyons
½ l d’oli d’oliva

PER LA MARINADA DE L’ADOB

1 cullerada sopera d’orenga
4 branquetes de farigola
3 fulles de llorer
1 cullerada sopera de pebre vermell dolç de la Vera
250 ml de vinagre blanc
250 ml de cervesa
1 cullerada de sal
1 cullerada de pebre negre en gra

Per preparar la marinada de l’adob, posem a un recipient més aviat fondo tots els ingredients. El filet el vaig tallar per la meitat, submergim els dos trossos en el líquid, han de queda ben coberts amb la marinada.

El deixem vint-i-quatre hores a la nevera.

Passat el temps, escorrem el líquid de la marinada, reservant els alls, el llorer i la farigola.

A una cassola hi posem les herbes, els alls que tenim reservats i hi afegim l’oli i el filet de porc marinat. La portem al foc i deixem coure a foc suau, deixant que es coguin per igual de tots costats.

Mentrestant netegem els xampinyons, i els afegim a la cassola. En una mitja hora tindrem la carn cuita.

Per servir, tallem el filet a rodanxes, acompanyades dels xampinyons i unes cullerades de salsa.


Comentaris

Entrades populars