PASTIS PER EL MEU ANIVERSARI
Aquesta és la tercera celebració, el meu aniversari i aquí tenim el pastís que amb la gran col·laboració d’en Miquel, perquè encara no puc estar a la cuina.
INGREDIENTS
1
pa de pessic del nostre forn de confiança
PER A LA
COBERTURA DE XOCOLATA
1 rajola de
xocolata amb llet de Nestlé postres
½ tasseta de
llet
Una mica de
xocolata blanca
I nou de mantega
Uns maduixots
partits per la meitat
Posem una cassola amb aigua a escalfar, sense que arribi a bullir. Trossegem la xocolata, la posem a un cassó amb la llet i la mantega, el posem dins la cassola per desfer la barreja al Bany Maria, anirem remenant fins que comprovem que ja la tenim al punt.
(Aquesta feina la va fer el Miquel i jo vaig recobrir el pastís amb la xocolata i la decoració)
La deixem temperar uns moments. Anirem posant xocolata per sobre fins a aconseguir tenir-lo totalment recobert.
Quan el tinguem recobert, el posem a la nevera, mentre desfem una mica de xocolata blanca, l’aboquen en un biberó i anirem fent ratlles per sobre de l’altra xocolata amb llet.
Per posar-hi els maduixots, anirem posant una mica de xocolata amb llet a la parta tallada i els enganxem al pastís.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada