BRACETS DE POLLASTRE AMB GAMBES I ESPINACS
8
bracets de pollastre
8 gambes
200 g d’espinacs
15 g de panses i pinyons
Mantega
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Brou de carn concentrat
8 gambes
200 g d’espinacs
15 g de panses i pinyons
Mantega
Oli d’oliva
Sal
Pebre negre
Brou de carn concentrat
En una cassola posem un bon raig d’oli, quan el tinguem calent hi posem els bracets de pollastre salpebrats. Deixem confitar a foc lent durant gairebé una hora, anirem girant-los de tant en tant.
Posem les panses a rehidratar amb un raig d’aigua tèbia.
Mentrestant netegem i escaldem els espinacs, després els saltem amb un raig d’oli donem unes voltes i afegim els pinyons i les panses que ja tindrem rehidratades.
En una planxa courem les gambes salpebrades.
Per servir al plat posem els espinacs, a sobre quatre bracets de pollastre i anirem intercalant les gambes. Acabem amanint amb la reducció de carn.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada