SOPAR D’ANIVERSARI
El dilluns va ser el nostre 35 aniversari de “fatigues”, i en Miquel com que estàvem sols va preparar el sopar a la seva manera, ja que la cuina no es el seu fort ho va fer de la millor forma que va saber i mol al nostre gust, tot se ha de dir.
Pernil
Assortit de formatges
Gelat
Els formatges i acompanyaments, foren els següents:
Coeur de Neufchatel;
Castilblanco – Capri cendrat;
Bauma pasta lactica;
Cabriolet lou fermentier;
Maho artesa de mitja salada;
Payoyo curat amb llard Iberic ;
Pico Melero Sardon;
Parmesano Reggiano;
Gorgonzola oro;
Acompanyats de melmelada de roses , de tomata i de préssec, avellanes i uns tallets prims de poma acida.
La melmelada de roses ( que per mi es deliciosa ) va ser descoberta quan per l’aniversari del Miquel, li varem regalar un tast de formatges, i li van posar.
Pernil
Assortit de formatges
Gelat
Els formatges i acompanyaments, foren els següents:
Coeur de Neufchatel;
Castilblanco – Capri cendrat;
Bauma pasta lactica;
Cabriolet lou fermentier;
Maho artesa de mitja salada;
Payoyo curat amb llard Iberic ;
Pico Melero Sardon;
Parmesano Reggiano;
Gorgonzola oro;
Acompanyats de melmelada de roses , de tomata i de préssec, avellanes i uns tallets prims de poma acida.
La melmelada de roses ( que per mi es deliciosa ) va ser descoberta quan per l’aniversari del Miquel, li varem regalar un tast de formatges, i li van posar.
Alaaaaa quina envejaaaa!!! Moltíssimes felicitats!! Un petó del vostre fill gran.
ResponEliminaEl blog està força bé i ja hem fet alguna recepta de les teves a casa. Tinc el cunyat enamorat de les teves/meves croquetes.