FRICANDÒ DE CASA
INGREDIENTS
1 kg carn magra de porc
3 cebes
Farina
Oli
Mig litre de cervesa
Mig litre de cervesa
Al comprar la carn demanem que ens la tallin en filets, la salem, passem per farina, i la fregim en una paella amb oli (més aviat generós), fregir molt poc per cada costat, només perquè se’ns enganxi la farina. Reservem.
Piquem el més finament possible les cebes, i les pochem, amb l'oli que ens ha sobrat, quan estigui gairebé transparent, afegim una cullerada de farina, deixem coure una miqueta, afegim la cervesa i barregem molt bé.
Posem la carn en una cassola, i cobrim amb el preparat de ceba.
Deixem coure a foc mitjà, fins que la carn estigui cuita, en el seu punt.
NOTA: si ho cuinem el dia anterior, el resultat és molt millor.
Podem acompanyar la carn amb arròs blanc, posem l'arròs al plat al costat de la carn, i salsem.
Amb cervesa no l'he fet mai... serà qüestió de provar-ho ;)
ResponEliminaNo hi ha res millor que un fricandó casolà ben calenttó i per sucar pa, ara que torna el fred aquests plats vénen molt de gust.
Aquest plat amb recorda el que feia la meva iaia, peró ella ho feia amb vedella.Amb el porc , crec que queda molt més gustos.
ResponEliminaohhhhhhhh pero bueno, si éste plato lo hago yó casi todas las semanas está riquisimo, de hecho yo lo hago sin harina y son contramuslos, tengo el video para que lo ponga mi hijo, le puse piñones, almendra y nueces a medio tostar, y también le puse uvas pasas antes de poner la cerveza, y le dá un toque especial, si viene pronto mi hijo lo pondrá esta noche,gracias niña, saludos paco
ResponEliminaQuna he llegit el títol em pensava trobar el fricandó de vedella amb moixernons i, ves per on, m'he trobat una altra recepta totalment diferent. Anotada!.
ResponEliminapues si, una receta innovadora de fricando de toda la vida, tiene muy buena pinta, y me gusta cocinar con cerveza, asi que lo tengo que probar, buen trabajo, besitos
ResponEliminaOstres, quina passada de fricando i amb cervesa, això és una delícia pels sentits. com sempre els plats que surten de la teva cuina és una autèntica passada. Molts petons.
ResponEliminaI l'arrós barrejat amb el suquet queda deliciós!!
ResponEliminaEl dilema és: Hi toro a posar més arrós amb el suc que em queda al plat o bé vaig a buscar una altra barra de pà??
BONÍSSIM!!!
Gemma
ResponEliminaA casa tot es fa amb cervesa dons a mi no m`agrada el vi, es un plat de sucar-hi pa
Petons
Peixos
A ca sa l`avia i la mare sempre al fet amb carn magra de porc.
Un petonas
Paco
Segun tu lo haces también ha de quedar buenísimo.
Un saludo.
Gloria
A casa sempre se ha fet així, per això el del títol de “fricandó de casa”
Una abrasada
Pityenlacocina
No es innovadora, ya que mi abuela lo aprendió de la suya, y según como he dicho, no me gusta el vino y cocino con cerveza todos los guisos.
Un abrazo
La cuina vermella
Com que tinc la desgracia segons el Miquel de que no m`agrada el vi, a tot i poso cervesa com anireu comprovant amb les meves receptes.
Una abrasada
Jordi
Tu fas les dugués coses
Un petonas
No he cuinat mai res amb cervessa. Es troba molt el gust a cervesa? La veritat és que fa una pinta molt bona.
ResponEliminaAnnafs
ResponEliminaNo es nota gens ja que igual que quan cuines amb vi, has de deixar evaporar l`alcohol, i encara en te menys, a mes a mes fa el suc mes espes.
petons
Aquest fricando es com el que feia la meva mare!!!!! Hi puc sucar una mica de pa?????
ResponEliminaSiòn; El fricandó, el de sempre, el de tota la vida... amb un toc... la cervesa, queda molt més espés i millor per sucar-hi pa.
ResponEliminaJo l'he fet el fricandó amb la ratllada d'una pressa -quadredeta- de xocolata. Que vaigi de gust Sión. Josepb
Xaro
ResponEliminaEs clar que si, virtualment , es la recepta de tota la vida a cassa meva
Petons
Josepb
Amb una picadeta també queda molt bo.
Una abrasada