TATIN DE PLÀTAN
INGREDIENTS
300 g sucre moreno
150 g mantega
7 plàtans
1 full pasta brisa
PER A LA SALSA DE CAFÉ
3 cullerades llet condensada
1 cullerada cafè soluble
En un motllo per anar al forn, cobrim el fons amb la pasta brisa. Reservem
Reescalfar el forn a 200º C
Preparem el farcit: desfem la mantega, barregem amb el sucre, esperem a que agafi un to de caramel i posem els plàtans tallats a rodanxes de uns 3 centímetres i continuem barrejant fins que ens quedin ben caramel•litzats.
Posem el preparat sobre la pasta brisa, procurant que els trossos de plàtan ens quedin drets. Quan ho tinguem ben posat, enfornem durant uns 10 minuts.
Mentrestant preparen la salsa de cafè, escalfem una mica la llet condensada, posem-hi el cafè i anem remenant fins que estigui ben incorporat.
Al servir-ho podem acompaña de una cullerada de iogurt grec, o gelat de nata, i fem uns dibuixos amb la salsa de cafè.
Noia , això semble de restaurant , oi???
ResponEliminaFelicitats maca..
Quina moneria dolça i bona, com diu la Dolors dels Peixos de restaurant, el que passa és que jo hi afegeixo: de restaurant de 1000 estrelles!!! petons.
ResponEliminaOstres, amb el plàtan ha d’estar molt bo!!!.
ResponEliminaPetons
maremegua, en lo golós que soc.....ufffffffff, de mort y passió segons la enssisicla de sant joan....salutaçións paco
ResponEliminaPeixos
ResponEliminaNo esta malament oi ???
Gracies i petons
La cuina vermella
¡¡¡ maco no!!! Es un restaurant de molt poques estrelles però amb molta felicitat.
Gracies
Dolors
La veritat es que a casa ens encanta.
Una abrasada
Paco
Es de mort i passió, no se si per la enssisicla o no, moltes gracies
salutacions
La Tatin bestial i l'acompanyament la salsa de café i la cullerada de iogurt...una genialitat!
ResponEliminaUna abraçada!!
T'has lluït ben bé, eh?. Una presència magnífica i de gust, segur que també molt bo!.
ResponEliminaQuina passada!! Ha d'estar bonísim, però es que a sobre està superbé presentat. M'encanta. Del 1 al 10 et dono un 100. Amb el teu permís me la copio, però com no em va molt el cafe, que et sembla si ho cambio per xocolata?.
ResponEliminaPetonets y gràcies.
St Hilari
ResponEliminaLa salsa de cafè i el iogurt li donen un gust diferent.
Una abrasada.
Gloria
Gracies, estava a la boca igual que a la presencia.
Petons
Joana
Moltes gracies, totes les receptes admeten tantes variacions com gustos, amb xocolata també queda molt be.
petons
Unes postres ben bones amb una presentació de luxe.
ResponEliminaTinc un paquet de pasta brisa a la nevera, potser la faré.
ptns.
De platan també queda boníssima!
ResponEliminaQuin gran invent la tarta Tatin, oi?
Sión; -Fem un mos- Uns bons postres, sens cap dubte... i complerts; salsa de café,iogurt, plàtan... Que vaigi de gust Sión ¡¡. Jospeb.
ResponEliminaANNAFS
ResponEliminaProva-la, la tatin de plàtan no te res d`envejar a la de poma mes tradicional.
Un peto.
Gemma
Si es una forma de fer postres molt senzilla.
Petons
Josepb
Si son unes postres molt complerts
Una abrasada
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminahola sión, al teú comentari sobre el marmitako, te possat una apressiasió megua sobre la "picaeta" possiblement en agrade...salutaçions paco
ResponEliminaEl postre me encanta,estara buenisimo y la presentacion es chulisima.
ResponEliminaBesets.
sión, a vegades no séc ahón tinc el cap, me explico sobre el llibre de llom farcit, que pusiste en tu blog, te dije que lo haria y lo hice, pero a la hora de prepararlo no recordaba donde lo habia visto, y por lo tanto lo preparé como yó crei recordar, lo hice sin ponerle aceite ni cerveza ni agua, yó es que soy muy chulo.jajaja perdona la frase, a lo que iba, asi y todo salió riquisimo, tal es asi que mi mujer me dijo esta mañana que volviera a comprar otro lomo, y claro lo compré, y mira por donde ahora repasando tu blog me encuentro con tu receta, asi que lo he anotado para prepararlo al lunes, pero esta vez haciendote caso........saludos paco
ResponEliminaA mi el platan no m'inspira massa a l'hora de fer postres, però quan veig creacions com la teva me'n fan venir ganes!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Paco, Mesildaa
ResponEliminaGracies per tot
Dolça
A vegades ja passa, que quan veus un postra encara que no et faixi el pes el probes, fer-lo es mes complicat, però animat veuràs que si que es bo.
Un peto