SOPAR DE PETITS MOS ll
INGREDIENTS
200 g formatge fresc del nostre gust
1 cullerada de cerfull picat1 gra d’all
Pelem l’all i el posem al got de la batedora amb el formatge i el cerfull. Triturar fins que ens quedi una crema suau i homogènia
Servirem amb llesquetes de pa o en un bol.
PETIT MOS DE FETGE DE BACALLÀ
INGREDIENTS
1 llauna de fetge de bacallà
½ llimona
Llesques de pa
Obrim la llauna de fetge de bacallà, escorrem gairebé tot l’oli que porta i l’aboquem a un plat, escorrem la llimona i amb una forquilla fem-ne un puré, procurant que ens quedi ben fi. Reserven durant un quart d’hora a la nevera.
Preparem les llesques de pa que les torrarem al moment de servir.
Passat el temps, (si ha quedat una mica de suc procurem treure-li), escampem el paté de fetge per sobre les torrades.
Queda molt bo el contrast fred del fetge de bacallà amb el pa calent.
PETIT MOS DE XAMPINYONS AMB BACÓ FUMAT
INGREDIENTS
Xampinyons
Talls de bacó
1 ceba petita
Oli d’oliva
Sal
Llesques de pa
Ratllem, salem i fregim la ceba amb una mica d’oli. Reservem
Netegem els xampinyons, els tallem petits i salpebrem. Reservem
Tallem el bacó a tallets petits. Reservem
Quan tinguem la ceba al punt posem-hi els xampinyons i el bacó, remenem i quan s’hagi embegut la mica d’aigua del bolets ja o tindrem llest.
Posem la barreja sobre les llesques de pa.
PETIT MOS DE XORIÇO AMB OU DE GUATLLA
INGREDIENTS
Ous de guatlla
Talls de xoriço
Llesques de pa
Oli d’oliva
Sal
Preparem les llesques de pa que siguin de la mida del tall de xoriço, que posarem a sobre.
Mentrestant posem una paella amb oli al foc, quan el tinguem calent farem els ous fregits de guatlla i els posem sobre del xoriço.
PETIT MOS DE PERNIL AMB BRIE
INGREDIENTS
Pernil tallat prim
Formatge brie
Llesques de pa
Tallem el formatge brie a talls d’un centímetre de gruix.
Tallem les llesques de pa.
Sobre cada llesca posem un tall de pernil i a sobre un tall de formatge, o portem al microones a escalfar uns segons, a temperatura mitja, no més perquè el formatge ens quedaria gairebé líquid.
Si els hi fas aquets sopars, l'any que be et tocará un altre cop fer tú, el sopar,jaja
ResponEliminaPetonets
No em puc ni imaginar com de plena havia d'estar la taula... a cada pintxo més bo!!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Per a mi el millor, el de pernil amb brie.....el formatge em pot!
ResponEliminapetonets
ostres! van sortir ben tips!!!! ;) petonets
ResponEliminaUnes propostes fantàstiques, segur que els convidats van quedar molt contents!
ResponEliminaquina gana, sembla un sopar dels que m'agraden ..
ResponEliminapetonets
Hola Sion, quant de temps sense passar per aquí ja veig que el ritme continua.
ResponEliminaUn sopar que de ben segur l'any vinent fan trampa perque us torni a tocar.
Muas!
Me pido uno de cada,estas cenas de tapas me pierden...las tengo que probar todas.
ResponEliminaBesets.
M'agraden tots, però repetiria de l'últim! jaja! petons
ResponEliminaUff quines petites delicies...
ResponEliminaPetons
Ha de fer il·lusió veure tot el conjunt preparat a sobre de la taula... Quina gana..!!
ResponEliminaAmb tanta varietat tothom queda content.
ResponEliminaPetons.
No sé cual de estos canapés me gustan más, me pido uno de cada! Un lujazo de entrantes!
ResponEliminaBuf! no pareu amb els entrants...No sabria quin triar. Potser una mica de cada, no?
ResponEliminaAmb aquestes llesquetes em perdoooo!!!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Gemma
ResponEliminaSi tinc temps com aquest any no m’importarà gens tornar-hi.
Petons
Elsfogonsdelabordeta
Vaig tenir el fallo de no fer la foto de tot el conjunt, una llàstima, de cada mos vaig fer tres plats, per que fos més fàcil menjar, la veritat es que feia molt de goig
Un peto
Cuinant i païnt
Per a tots els gustos, encara que no en va sobrar ni un
Petonets
Judith
ResponEliminaSegur que si, perquè per sort hi ha força confiança i algú s’hauria queixat.
Petons
Gemma
Seguríssim, ja van fer la conya de que repetiríem aviat el sopar
Un petonas
Isabel
Aquet es un sopar que agrada gairebé a tothom de quant en quant
Petonets
Gemma
ResponEliminaBenvinguda, ja ho van insinuar, però l’any que bé a mi em toca anar de convidada, jejejeje
Molts petons
Mesilda
Totes son diferents i sense massa complicació
Petons
Roser
Tots tenen un sabor diferent, i ni han per a tots els gustos
Petons
Neus
ResponEliminaMoltes gracies
Molts petons
Ricard Sampere
Si feia molta patxoca, però no vam pensar amb la foto del conjunt
Una abraçada,
La cocinera de Betulo
Si tothom podia triar els que més li agradaven
Petonets
Damilena
ResponEliminaPues uno de cada, faltaria mas
Besos
Cristina
Es que n’havia una bona selecció i per tots els gustos
Petons
Dolça
Nosaltres també, i quan els tens a taula no et recordes de la feina
Petons
Que aperitivos más ricos nos has puesto, me gustan todos y es que las torradas me encantan.
ResponEliminaYo también suelo usar mucho el higado de bacalao.
Petonets
Muchas gracias, a mi también me gustan mucho y encontré una ocasión perfecta para poder degustar muchos en una cena y con amigos de toda la vida.
ResponEliminaMuchos besos
M'encanten aquests petits mos...
ResponEliminaSon fàcils i variats.
He intentat fer-te comentaris al altres petits mos...
però no hi ha manera.
A veure si hara ting sort.
Petonets